- 1 Aralık 2022
- 3.240
- 5.287
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #47.001
Günaydın kızlar bugün benimde dr randevum var geçen hafta biraz aşağıda olduğu için bu hafta tekrar görmek istemişti
Güzel haberlerle gel inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bugün benimde dr randevum var geçen hafta biraz aşağıda olduğu için bu hafta tekrar görmek istemişti
Teşekkür ederim canımAdıyla gelsin güzel Nisa. İnşallah güzelce büyümüştür haberdar et bizi de![]()
Al benden de o kadar yaKızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadeceo derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten
![]()
Al benden de o kadar yaoldum olası hiç hoşlanmadım böyle şeylerden ama şimdi kızlar o kadar güzel heveslerle yaptırıyor ki tulumları acaba pişman mı olurum diyorum
Ben hastaneye de eve de kimseyinin gelmesini istemiyorum. Hastaneyi süslemeye gerek görmüyorum o yüzden. Üç dört ay sonra da al bu hediyelik diye hediye vermek de saçma olur gibi geliyor.
Ay daha canım cocugumun ismi bile belli değil gerçi
Hiç heves etmedim böyle şeyler çok bana göre değil. Acaba pişman olur muyum ? Herkesin var neden benim oğlumun yok der miyim acaba![]()
Benim eşimin böyle bir şeyden haberi bile yokBenim de kafama takılıyor, kızlar yaptırınca çok güzel geliyor bana ama işte bilmiyorumAma sanırım isimli ben yaptırmayacağım
eşimde sevmiyor ismi yazmasın dedi olmaz mı
hastane çıkışı 2 takımım var zaten
![]()
Benim eşimin böyle bir şeyden haberi bile yokAma sorayım bakayım onun fikrini de alayım, pişmanlık olursa birlikte olsunn
Ben doğuma kadar isme karar verebilsem razıyım
Bende çok karşıydım öyle şeylere bir baktım elimde isimli tulum varAl benden de o kadar yaoldum olası hiç hoşlanmadım böyle şeylerden ama şimdi kızlar o kadar güzel heveslerle yaptırıyor ki tulumları acaba pişman mı olurum diyorum
Ben hastaneye de eve de kimseyinin gelmesini istemiyorum. Hastaneyi süslemeye gerek görmüyorum o yüzden. Üç dört ay sonra da al bu hediyelik diye hediye vermek de saçma olur gibi geliyor.
Ay daha canım cocugumun ismi bile belli değil gerçi
Hiç heves etmedim böyle şeyler çok bana göre değil. Acaba pişman olur muyum ? Herkesin var neden benim oğlumun yok der miyim acaba![]()
Katılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiçBen ilk oğlum da çektirmiştim bir haftalıkken götürmüştük, ama bir daha götürmem o zaman da acemiliğime denk geldi yani çok savunmasızlar hasta olsa toparlayamazsın, gittiğimiz yerde ısıtma da çok iyi değildi, allahtan hastalanmadı. Bu sefer gözüm yemiyor. Hava daha soğuk olacak çünkü, Nisan sonuydu o zaman. Hastanede yaptırırım belki ama ona da doğumdan sonra insanın gücü olmuyor.
Güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar bugün benimde dr randevum var geçen hafta biraz aşağıda olduğu için bu hafta tekrar görmek istemişti
Ben de aynı senin gibiyim difemcim, herkes yaptırınca hatıra kalsın fotolarda bize dedim. Giydirip çeker kaldırırım diye düşündüm. Baş harfte güzel oluyo hediyelikte çikolatada tulumda onu da düşünüyorum bakalımKızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadeceo derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten
![]()
Ne karar verildi canım ismi ne oldu bebişinBiz de zor karar verdik, babası koydu ismini şükür kibenim de çok içime sindi
![]()
Bende böyle düşünerek sadece bebek battaniyesine isim yazdıracağım, yıllarca saklarım güzel bi anı olur dedimKızlar bir de isimli tulumlar konuşulmuş, bana hitap etmiyor sanırım, bir türlü ısınamadım o isimli şeylere, hediyeliklerine bile acaba baş harfi mi eklesem diyorum sadeceo derece yani, tabi hatıra açısından da çok güzel duruyor gerçekten
![]()
Benimki özellikle gece başlıyo şimdiden anladım bu kız gece uyumayacak herhaldeHeloowwww naber bebislerkızlar bebişim iki gündür sanki beni dövüyor içerde hiç durmadan hareket ediyor artık bir sorun mu var diye düşünüyorum yani ve bu çocuk her yerde altta üste iki yandada niçin diyorum yavrum niçin annenin midesiyle top oynuyorsun yapma desemde beş dakikalık bir uslu duruş sonrası çişimle oynuyor.bu seferde
içim çiz edip duruyor
![]()
Ay valla olabilir düzen oluşturdular iiceride kendilerineBenimki özellikle gece başlıyo şimdiden anladım bu kız gece uyumayacak herhalde![]()
İnşallah kuzumGüzel haberlerle gel inşallah canım![]()
Göbeğini top sahası olarak kullanıyorHeloowwww naber bebislerkızlar bebişim iki gündür sanki beni dövüyor içerde hiç durmadan hareket ediyor artık bir sorun mu var diye düşünüyorum yani ve bu çocuk her yerde altta üste iki yandada niçin diyorum yavrum niçin annenin midesiyle top oynuyorsun yapma desemde beş dakikalık bir uslu duruş sonrası çişimle oynuyor.bu seferde
içim çiz edip duruyor
![]()
Ben de aynı senin gibiyim difemcim, herkes yaptırınca hatıra kalsın fotolarda bize dedim. Giydirip çeker kaldırırım diye düşündüm. Baş harfte güzel oluyo hediyelikte çikolatada tulumda onu da düşünüyorum bakalım![]()