• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?
Aç mıydınız? Sanmıyorum özel de kabul etmez bu saatten sonra . Perinatolog neden şeker yükleme istedi böyle erkenden ?

İki hastaneye demi gidim yani
Evet ben öyle yapıyorum doktorumda ebede öyle dedi diğer hastanede kaydının bulunması önemli bi detay aylık kontrolden çıktıktan sonra 15 gün içerisinde merkeze randevu alıyorum ondan çıktıktan sonrada kendi doktorumun zamanına uygun şekilde alıyorum 15de bir bakılmış oluyoruz oda iyi oluyor 😅

Kızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok 🥰 377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti 😅🥹
ayyy maşallah ya çok şükür minik prensese :KK200: benim de detaylım yarın darısı başımızaa

munzevimsi munzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz🥰❤️🩷

Ay kızlar benimde cumartesi detaylım🥲
Aşırı heyecanlıyım ya ne yapcam 🫠

Varmı öneriniz tok gideyim diyorum, başka aklınıza gelen varsa yapalım 🌺

Hem burada sordum hem de doktoruma sordum. Karnımı doyurup gidiyorum tatlı yemeden, fazla hareketli olmalarını istemiyoruz çünkü. Sonra fazla hareketsiz olursalar da çantamda çikolata bulundurup hemen yiyorum 🥰🥰 benimki yarın sabah bu gece meraktan zor uyurum artık 🥹🥹

Aç mıydınız? Sanmıyorum özel de kabul etmez bu saatten sonra . Perinatolog neden şeker yükleme istedi böyle erkenden ?
Açtım. Kilo var ondan tespit etmek istedi herhalde.
Maalesef tam birinci ve ikinci saatteki değerler önemli. Kan şekeri düzeyiniz her dakika değişiyor böylelikle gerekli saattekileri görememiş oluyorsunuz. İsterseniz bir sorun yine ama sanırım tekrarlama gerekir.
Evet gezdik özel acil vs kabul etmediler. Çok pişmanım. Keşke haftaya yapılsın deseydim. Boş yere şeker yüklendim. Off.

Açtım. Kilo var ondan tespit etmek istedi herhalde.

Evet gezdik özel acil vs kabul etmediler. Çok pişmanım. Keşke haftaya yapılsın deseydim. Boş yere şeker yüklendim. Off.
Detaylı ultrason yapıldı bugün. Sonuçlar güzel. 20+6 dayız. 376 gr olmuş kızım. Ama bu şeker yükleme olayı tüm modumu bozdu ya. Mutlu günüm zehir oldu.😥😥

Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?
Parmaktan test yapsaydınız eczane vs yapıyor şekerime bakar mısınız diyince hamilr olduğunuzu söyleseydiniz

Hem burada sordum hem de doktoruma sordum. Karnımı doyurup gidiyorum tatlı yemeden, fazla hareketli olmalarını istemiyoruz çünkü. Sonra fazla hareketsiz olursalar da çantamda çikolata bulundurup hemen yiyorum 🥰🥰 benimki yarın sabah bu gece meraktan zor uyurum artık 🥹🥹
Ay hadi güzel sonuçlarını bekliyorum canım🤗
Tamam bende o şekilde yapayım kahvaltımı yer çantama da ne olur ne olmaz çikolata atarım giderim😊
Ay bu heyecan bizi bitirdi ya hep bişeyleri beklemekten doğuma geldik 🤭

Sen çıktığında yazarsın canım mutlaka, hayırlı güzel haberler inşallah 🤲🏼

Kızlar 20. Haftalarında olan gebelerim karnınızın içini çok gergin hissediyor musunuz? Ya ben hissediyorum çok korkuyorum acaba bu kasılma falan olabilir mi ben mi anlamıyorum :(
Evet canım, benim bu anlarda hissettiğim bu gerginlik iç sıkıntısı veriyor, kendimi dışarı atıp hava alma ihtiyacı oluyor. Çok garip bişey.

Ay hadi güzel sonuçlarını bekliyorum canım🤗
Tamam bende o şekilde yapayım kahvaltımı yer çantama da ne olur ne olmaz çikolata atarım giderim😊
Ay bu heyecan bizi bitirdi ya hep bişeyleri beklemekten doğuma geldik 🤭

Sen çıktığında yazarsın canım mutlaka, hayırlı güzel haberler inşallah 🤲🏼
Ben bu gece heyecandan uyuyamam diyip iş çıkışı eve gelince uyumuşum 😂😂
Ben ne ikili test ne de fetal dna yaptırmadım o yüzden yarınki detaylı benim için çok daha fazla önemli. Çok heyecanlıyım güzel haberlerle dönmek ve güzel haber sıramı size savmak için dua ediyor olcağım 🥹♥️

Ben 5 dk aralıklarla 3 kere ultrasona girdim. Aralarda koridorda yürüyüş yaptım, su içtim, fındık badem atıştırdım.

Detaylı ultrason yapıldı bugün. Sonuçlar güzel. 20+6 dayız. 376 gr olmuş kızım. Ama bu şeker yükleme olayı tüm modumu bozdu ya. Mutlu günüm zehir oldu.😥😥
Detaylı Ultrason bence hepsinden çok önemliydi çok şükür güzel bitmiş darısı başımıza ♥️ detaylıda problem çıksa şekerin olup olmadığı önemsiz olurdu.
Sizin yerinizde olsam parmaktan ölçenlerle kendim bakardım bu işi şansa bırakmak yerine. Zaten şeker yüklemede içirilen o içecek 5 adet baklava dengi. Sabah aç karnınıza ölçün biraz ilkel gelebilir ama tatlı yiyin aç karnınıza tam 60. Ve 120. Dakikalarda bakın. Bunların her biri için ayrı ayrı referans değeri var zaten aşıp aşmadığınızı değerlendirebilirsiniz. Hastanelerde baklava yedirmeyeceklerine göre o içecekten içiyoruz ☺️

Ben karnımı doyurdum. Biraz da çikolata yedim ama hareketli değildi ama pozisyon müsait değildi. ( Bütün gece tekmeledi muhtemelen uyanamadı 😅🙈) Sonra pozisyon uygun olmadığı için biraz dolaş hareket et birşeyler ye dedi. O sıra işimiz vardı onu haletttik. Eve gelip namaz kıldım. İki mandalina ve yine biraz çikolata yedim. ( O sıra sekkerim fırlamıştır ) Gittiğimde çok netti çok şükür. Ama devlet hastanesi bir fotoğraf vermiyor 😐😐 keşke telefona cekseydim

Back
X