• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim
Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimda

Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim
çok şükür sağlıkla gelsin inşallah. Geçici olanı da duydum kalıcı da duydum sanırım takip gerektiriyor bebeğin kilo durumundan da belli oluyor sanıyorum. 1,5 değil de 2 kilo almanın bebeğe bir zararı mı olmuş ??

Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimda
Evet ben de 1 ay önce 58 dim. Sık sık yeme özelliği eklendi son 20 gündür, 2 kilo aldırmış bana. Doktor şu an tansiyon şeker yolunda olsa bile 33. Hafta gibi aniden başlayabilir eğer kilo alımı çok olursa dedi.

çok şükür sağlıkla gelsin inşallah. Geçici olanı da duydum kalıcı da duydum sanırım takip gerektiriyor bebeğin kilo durumundan da belli oluyor sanıyorum. 1,5 değil de 2 kilo almanın bebeğe bir zararı mı olmuş ??
Sağol canım, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin🙏🏻 Kalıcı olursa bebek gelişimini geriletirmiş çünkü.
Şu an bebişin değerleri ve kilosu normal olduğu için geçici olduğunu düşünüyorum🙏🏻
Kilo almak bi ihtimal plesentaya kan taşıyan damarları etkileyebilirmiş, şimdi her şey yolunda olsa da hamileliğin 30. Haftalarında annede şeker tansiyon çıkabilirmiş. Doktorum da, hamileyken değil de doğumdan sonra ne istiyorsan yersin dedi 😃

Kızlar selam, aranızda grip geçiren var mı ya? Mahvoldum iki gündür, dün hastaneye gittik artık dayanamayıp, çok şiddetli öksürüyorum bütün vücudum ağrıyor bi de mide bulantısı başladı öksürmekten 😭 doktor Parol alıp bol bol dinlen dedi sadece, var mı bi tavsiyeniz ne iyi gelir? 😭

Gitmişken bebişe de baktık bu arada tam 20 haftalık 355 gr çıktı 🥹 cinsiyetimiz hala belli değil inatla göstermiyo 🥲
Ben çok ağır grip atlatmıştım ateşli.
Parol verdiler sadece serum şeklinde de

Kaç kilosunuz ki?
Yani 1 ayda 2 kg çok normal değil mi?
doktorum haftada yarım kg normal dedi ayda 2 kg yapar.

Sağol canım, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin🙏🏻 Kalıcı olursa bebek gelişimini geriletirmiş çünkü.
Şu an bebişin değerleri ve kilosu normal olduğu için geçici olduğunu düşünüyorum🙏🏻
Kilo almak bi ihtimal plesentaya kan taşıyan damarları etkileyebilirmiş, şimdi her şey yolunda olsa da hamileliğin 30. Haftalarında annede şeker tansiyon çıkabilirmiş. Doktorum da, hamileyken değil de doğumdan sonra ne istiyorsan yersin dedi 😃
İnşallah geçicidir zaten anlamak için çok erken sanıyorum 26-28. haftalarda yok oluyor. Dikkat etmekte fayda var tabii geçici bile olsa :nazar::KK200:

Kızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok 🥰 377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti 😅🥹
ayyy maşallah ya çok şükür minik prensese :KK200: benim de detaylım yarın darısı başımızaa

Back
X