• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Ahahsh ya almaya müsaitiz bence cidden yemiyorummmm yani normal insan gibi yiyorum işte😂
Kilo almayanlar hiç mi çikolata vs tüketmiyor
Ben almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.
Eğer başlangıç kilonuz çok değilse aldığınız kiloya çok takılmayın kızlar bence.

Yav ben çikolata falan yemiyorum hahqhaha
Direk yemek, porsiyonlarım büyük herhalde anlamadım ama doymuyorum yani napıyım 😄😄
Ben 21. Haftadayım 2 kilo almışım. Ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için ekstra dikkat ediyorum şükür iştahımda hiç açılmadı bebeğim bana yardım ediyor diye düşünüyorum ☺️ tatlı asla canım çekmiyor o kadar düşkündümki :( şeker yüklemesini bekliyorum merakla bakalım.

Ben almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.
Eğer başlangıç kilonuz çok değilse aldığınız kiloya çok takılmayın kızlar bence.
Bana göre çok aslında, boyuma göre çok değil. 168 boyum, 66 ile hamile kaldım.
Ama kilo kalça ve bacakta birikiyor sıkıntı o. Kiloya alışık olmadığım içinde yoruyor tabi beni

Ben 21. Haftadayım 2 kilo almışım. Ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için ekstra dikkat ediyorum şükür iştahımda hiç açılmadı bebeğim bana yardım ediyor diye düşünüyorum ☺️ tatlı asla canım çekmiyor o kadar düşkündümki :( şeker yüklemesini bekliyorum merakla bakalım.
Maşallah 🧿
Benim iştahım duble açıldı, doymamak üzere açıldı 😄 şekerden bu ara biraz korkmaya başladım bende bakalım bişey çıkmaz inşallah 🙏🏻

Evet ben de 1 ay önce 58 dim. Sık sık yeme özelliği eklendi son 20 gündür, 2 kilo aldırmış bana. Doktor şu an tansiyon şeker yolunda olsa bile 33. Hafta gibi aniden başlayabilir eğer kilo alımı çok olursa dedi.
Allah yardımcımız olsun valla yemesem aç gibiyim yesem şişiyorum arafta kaldım 😂

Başlangıç 52 şuan 60 kilo 20 haftalık iyimi acaba bence yine almışım 😁

Kızlar 20. Haftalarında olan gebelerim karnınızın içini çok gergin hissediyor musunuz? Ya ben hissediyorum çok korkuyorum acaba bu kasılma falan olabilir mi ben mi anlamıyorum :(

Kızlar 20. Haftalarında olan gebelerim karnınızın içini çok gergin hissediyor musunuz? Ya ben hissediyorum çok korkuyorum acaba bu kasılma falan olabilir mi ben mi anlamıyorum :(
19 haftalığım bende hissediyorum sabki tıka basa yrmilimde şişmisim gibi gerginlik oluyor bide benm 3. Gebelik 🤣 bğ ye alışık olmalı anlamadım 🤣

Ben kanama yaşadım geçen hafta nst ye bağladılar ama hiç kasılma yoktu, gelen hemşire karnımı bastırdı kasılma olsa buralar gergin olur dedi ve şimdi hep gergin hissediyorum 😩

Valla benim karnımda inanılmaz sertleşiyor. Özellikle akşamları. Sürekli hindistancevizi yağı sürüyorum. Biraz rahatlatıyor.

Aynen böyleydim 18. Haftaya kadar 10 kg verdim hala yoğurt kahve ve şerbetli tatlıdan tiksiniyorum ama çikolata ve yemek porsiyonu olarak baya açıldı boğazım 2 haftada 2 kilosunu geri aldım

Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?

Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?
Maalesef tam birinci ve ikinci saatteki değerler önemli. Kan şekeri düzeyiniz her dakika değişiyor böylelikle gerekli saattekileri görememiş oluyorsunuz. İsterseniz bir sorun yine ama sanırım tekrarlama gerekir.

Back
X