• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Aynen canım
Sonrakilerde nasıl muayeneler var peki neleri yapmadılar yani
1.haftada konrole çağırdılar çocuk doktoru dahil değilmiş ama kadın doğum muayenesi dahil dediler 1 ay içinde hastalansa karşılamıyorlar

Bi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canım
Doğum paketi almadım çünkü önceden başka hastaneye gidiyordum buraya geçeli 1-1,5 ay oldu sadece doğum ücreti verdik

Kaç tane gitti 😂

Bi de hastane çantasında şu mutlaka olsun dediğin var mı listeni müsait olunca yazar mısın 🥹❤️
Sanırım 15 tane gitti 5 tane de hastaneden vermişlerdi biz mi sık değiştirdik bilmiyorum hep çişini yaptı 🤣 tabi aklıma geldikçe yazacağım

Islak mendil ya yazmayı unutmuşum bez olarak molfix aldım ıslak mendili hala seçemedim sabit hastane çantasına bitane koyuluyormuş sanırım eve bu e bebekteki pamuklardan aldım ama dışarısı ve hastanesi için ıslak mendil şart gibi
Canım ben de bez olarak Molfix premium aldım 🌸
Islak mendil kullanmak istemiyorum pamuk ve kaynatılmış soğutulmuş su koyup mendil kutularında birkaç saat dışarıda da kullanabiliriz. İlla ıslak mendil lazım olursa da şu ikisi en iyi içerikte. Ben pureseed aldım

Eklentiler

• 1000168202.webp
    1000168202.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000168201.webp
    1000168201.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 18
Back
X