- 10 Haziran 2024
- 2.749
- 4.225
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #48.421
neee
35.mi oldum ben
kızlar durun hesap kitap yapmam lazım

kızlar durun hesap kitap yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka sen nerdeydin deterjan almaya gittin herhalde bu günneee35.mi oldum ben
kızlar durun hesap kitap yapmam lazım![]()
Kanka elimde kalacak diye ödüm koptu bide 2 numaradanda almışım 2 paket![]()
Aşkım onu önceden almıştımbak yine 2 numara da almış. Aşko sevmezse baska marka deneyecegiz ya hani 2 numara almaya niye acele ettin
![]()
Neyse dursun bsri napalim insallah o narin popo bu bezi severAşkım onu önceden almıştımyeni değil
Bunuda sevmezse kumaş takacam ananem gibiNeyse dursun bsri napalim insallah o narin popo bu bezi sever![]()
hahahahah deterjanı dün halettim kankaKanka sen nerdeydin deterjan almaya gittin herhalde bu gün![]()
Bayıldımhahahahah deterjanı dün halettim kanka
bugün neyle ilgilendim atıyorumm![]()
Oyyy cok guzel olmuss. Azcik Asya büyüyünce abisiyle bir foto cekip altına da birlikte fotolarinin oldugu bir cerceve asarsınhahahahah deterjanı dün halettim kanka
bugün neyle ilgilendim atıyorumm![]()
ama bunun hayaliOyyy cok guzel olmuss. Azcik Asya büyüyünce abisiyle bir foto cekip altına da birlikte fotolarinin oldugu bir cerceve asarsın![]()
Bizim gözler hep yaşlı bu aralarama bunun hayaligözlerim doluyor
canom siz karar verdinizmi isme?![]()
olsun zamanınız var daha içinize sinen bişey olsun canım benimBizim gözler hep yaşlı bu aralar
Kuzum son karari veremedik henüzama başaracağız inanıyoruz
![]()
Haklısın kuzum. Daha vaktimiz var. Son kararı vercez inanıyorumolsun zamanınız var daha içinize sinen bişey olsun canım benim![]()
ayy gercekten öyle bişekilde eksik cıkıyor yaHaklısın kuzum. Daha vaktimiz var. Son kararı vercez inanıyorumAisverisleri de bitirirsek tamamız. Ama bir sekilde eksik çıkıyor bitircez inşallah
![]()
Ne aldın bebişe mi alışveriş yaptın canımbende olamadım bugün buralarda alış verişdeyim dünden beri![]()