- 10 Haziran 2024
- 2.752
- 4.226
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #48.421
neee 35.mi oldum ben
 35.mi oldum ben
kızlar durun hesap kitap yapmam lazım

35.mi oldum ben
 35.mi oldum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 35.mi oldum ben
 35.mi oldum ben

Kanka sen nerdeydin deterjan almaya gittin herhalde bu günneee35.mi oldum ben

Kanka elimde kalacak diye ödüm koptu bide 2 numaradanda almışım 2 paket

bak yine 2 numara da almış. Aşko sevmezse baska marka deneyecegiz ya hani 2 numara almaya niye acele ettin
 bak yine 2 numara da almış. Aşko sevmezse baska marka deneyecegiz ya hani 2 numara almaya niye acele ettin
Aşkım onu önceden almıştımbak yine 2 numara da almış. Aşko sevmezse baska marka deneyecegiz ya hani 2 numara almaya niye acele ettin

yeni değil
 yeni değilNeyse dursun bsri napalim insallah o narin popo bu bezi severAşkım onu önceden almıştımyeni değil

Bunuda sevmezse kumaş takacam ananem gibiNeyse dursun bsri napalim insallah o narin popo bu bezi sever

hahahahah deterjanı dün halettim kankaKanka sen nerdeydin deterjan almaya gittin herhalde bu gün

Bayıldımhahahahah deterjanı dün halettim kanka
bugün neyle ilgilendim atıyorumm

Oyyy cok guzel olmuss. Azcik Asya büyüyünce abisiyle bir foto cekip altına da birlikte fotolarinin oldugu bir cerceve asarsınhahahahah deterjanı dün halettim kanka
bugün neyle ilgilendim atıyorumm

ama bunun hayaliOyyy cok guzel olmuss. Azcik Asya büyüyünce abisiyle bir foto cekip altına da birlikte fotolarinin oldugu bir cerceve asarsın
 gözlerim doluyor
 gözlerim doluyor

Bizim gözler hep yaşlı bu aralarama bunun hayaligözlerim doluyor
canom siz karar verdinizmi isme?

ama başaracağız inanıyoruz
 ama başaracağız inanıyoruz 

olsun zamanınız var daha içinize sinen bişey olsun canım benimBizim gözler hep yaşlı bu aralar
Kuzum son karari veremedik henüzama başaracağız inanıyoruz

Haklısın kuzum. Daha vaktimiz var. Son kararı vercez inanıyorumolsun zamanınız var daha içinize sinen bişey olsun canım benim

Aisverisleri de bitirirsek tamamız. Ama bir sekilde eksik çıkıyor bitircez inşallah
 Aisverisleri de bitirirsek tamamız. Ama bir sekilde eksik çıkıyor bitircez inşallah 

ayy gercekten öyle bişekilde eksik cıkıyor yaHaklısın kuzum. Daha vaktimiz var. Son kararı vercez inanıyorumAisverisleri de bitirirsek tamamız. Ama bir sekilde eksik çıkıyor bitircez inşallah

Ne aldın bebişe mi alışveriş yaptın canımbende olamadım bugün buralarda alış verişdeyim dünden beri
 bizede aaaattt
 bizede aaaattt