- 20 Nisan 2025
- 696
- 703
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
- #48.381
Evet 2028 miş bizimkilerHemen geçmiyor canım 2-3 sene oluyordu sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2028 miş bizimkilerHemen geçmiyor canım 2-3 sene oluyordu sanki
Canım bu progestan eksikliginden oluyor benim bildigim kadariyla. Bazi aylarda bu deger biraz fazla düşüyor. O zamanlarda düzensizlik oluyor. Bide belki pcos vardir baslangic seviyesinde falansa cok anlasilmamistir. Hormonlarina bakildi mi?Kızlar size bir şey danışmak istiyorum belki başına gelen vardır kız kardeşim 3 ay önce adete 10 gün kala lekelenme yaşamıştı sonra adeti gecikti tarlusalla oldu kadın doğuma gitti bir şeyin yok diyip gönderdiler ağustos eylülde normal oldu şimdi ekimde yine adete 10 gün kala lekelenme oldu adet zamanı geldiğinde olmadı karın ağrısı oldu acile gitti kadın doğuma yönlendirdiler ultrasonda bir şey çıkmadı tahlilde bir şey çıkmadı lekelenmelere olabilir boş ver gecikebilir boş ver diye cevap vermiş doktor gebelik yoksa gecikmeler önemsizdir demiş yine tarlusal verdi 5 gün kullandı bırakalı 3 gün oldu hala olmamış geçen sefer 3.günde olmuştu başına gelen var mı acaba neden olur böyle
Bide döngüsü uzamış olabilir. Her zaman 30 35 günde olunmuyor regl döngüsü. Bazen 40 45 günü buluyor bu da bir düzen oldugu icin anormal kabul edilmiyor.3 seferdir gidiyor kist yok hiçbir şey yok diyorlar 40-45 günü buluyor ama bunun dışında kıvrandırıcı sancılar çekiyor kimse çare bulamıyor bende çok üzülüyorum
Topaklanıyor içi böyle pütürlü gibi oluyorTemmuzda aldığım çürümemiştir umarım![]()
Bende öyle düşünüyorum çünkü çoğu kişide oluyortek sıkıntı sezeryanla doğurmamBugün olmadı ama dikkat ediyorum bakalım. Ama belki de yalancı sancı olması daha iyidir vücudu doğuma hazırlamak için![]()
Prof drCanım bu progestan eksikliginden oluyor benim bildigim kadariyla. Bazi aylarda bu deger biraz fazla düşüyor. O zamanlarda düzensizlik oluyor. Bide belki pcos vardir baslangic seviyesinde falansa cok anlasilmamistir. Hormonlarina bakildi mi?
Duphaston verse daha iyi olur aslinda doktor. O daha mantikli bir ilac tarlusaldan bence.
Bide döngüsü uzamış olabilir. Her zaman 30 35 günde olunmuyor regl döngüsü. Bazen 40 45 günü buluyor bu da bir düzen oldugu icin anormal kabul edilmiyor.
Ek olarak regl söktürücü en etkili bitki çayı adacayi. Eger gebelik ihtimali yoksa bir sabah bir aksam icsin. Kısa sürede regl olacaktir.
Bide yazmissin yukarda stres icinde oldugunu bu da cok fazla etki eder zaten bunu demeye gerek bile yok. Günde 30dk çıkıp yürüse en etkili regm söktürücü bu aslinda.
Geçmiş olsun![]()
Kalktığımda bakacağım kafama takıldıTopaklanıyor içi böyle pütürlü gibi oluyor![]()
Hiç aklıma gelmedi bakmakKız bu migros bize skt geçenleri kakalamıyordur dimi biri bedava diye![]()
Sağol aşkom aldıklarım 20 gün gidecek ancaKızlar eşim 10-11 tane gidiyor diyo ben hiç dikkat etmemişim ama her emzirmede cişini yapıyor 2 saatte bir emiyor şuan
Primanın neyini kullanıyordun canımBu arada tabi umarım kimsenin bebişinde olmaz ama baştan çok fazla bez stoklamayın bence, benim ilk oğlum alerjik bir bebekti, primanın tek bir paketini kullanabiliyorduk ne daha kalitelisi ne daha aşağısı başka hiç bir bez kullanamadık, hepsi mahvediyordu popişini
Hadi ya cidden bayatlıyor demekki. Benim pedim çok kaldı elimde bak onlar da geçer o zaman kontrol edeyim aklıma geldi şimdiTopaklanıyor içi böyle pütürlü gibi oluyor![]()
Teşekkür ederim canım hormonlara da 2 kere bakıldı hiçbir sorun yok diyorlar en son gittiği doktor bazen düzensizlikler belki bir düzendir gibi bir söz söylemiş duphaston daha mı etkili oluyor bende önceden tarlusal kullanmıştım 2-3 gün sonra olmuştum o ilacı bilmiyordum genelde hep 35ten fazlası anormal dedikleri için normal değilim ben diyip duruyor ama hiçbir sorun yok denip gecikmesi ve ağrısı olması can sıkıyor bir teşhis olsa tedavisi olur en azındanCanım bu progestan eksikliginden oluyor benim bildigim kadariyla. Bazi aylarda bu deger biraz fazla düşüyor. O zamanlarda düzensizlik oluyor. Bide belki pcos vardir baslangic seviyesinde falansa cok anlasilmamistir. Hormonlarina bakildi mi?
Duphaston verse daha iyi olur aslinda doktor. O daha mantikli bir ilac tarlusaldan bence.
Bide döngüsü uzamış olabilir. Her zaman 30 35 günde olunmuyor regl döngüsü. Bazen 40 45 günü buluyor bu da bir düzen oldugu icin anormal kabul edilmiyor.
Ek olarak regl söktürücü en etkili bitki çayı adacayi. Eger gebelik ihtimali yoksa bir sabah bir aksam icsin. Kısa sürede regl olacaktir.
Bide yazmissin yukarda stres icinde oldugunu bu da cok fazla etki eder zaten bunu demeye gerek bile yok. Günde 30dk çıkıp yürüse en etkili regm söktürücü bu aslinda.
Geçmiş olsun![]()
Çok fazla 1 numara alma derim çok çabuk 2 numaraya geçiliyormuş bizimde elimizde kalacak Allahtan kuzenim doğum yaptı bugün 2,5 kg doğdu elimde kalanları ona veririm diye düşündümSağol aşkom aldıklarım 20 gün gidecek ancabir paket daha alabilirim
AhshhaahEvet aşko banada dr aynı dedi çok hareket ediyor dedim aktif bebek diyor, neden premium care aldıysamumarım şakam boşa gitmez
![]()
Prof drkız nerden biliyorsun sen bunca bilgiyi helal
![]()
Ben kızımdan kalanlardan biliyorum bir hurcun arasında kalmış 4 numara berbat haldeydiHadi ya cidden bayatlıyor demekki. Benim pedim çok kaldı elimde bak onlar da geçer o zaman kontrol edeyim aklıma geldi şimdi![]()
Aşkım toplam 210 adet var elimde fazlamı?Çok fazla 1 numara alma derim çok çabuk 2 numaraya geçiliyormuş bizimde elimizde kalacak Allahtan kuzenim doğum yaptı bugün 2,5 kg doğdu elimde kalanları ona veririm diye düşündüm
Aktif ben hiç bir yerde görmüyorum kanka ya hep pc var yoksa alacaktımPrima aktif, premiumdan daha iyi çıkıyor diye düşünmekteyim naçizane![]()