Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Siveno %100 Doğal Yüzey Temizleyici Bitkisel Leke Çıkarıcı Arındırıcı Mermer Fayans Ahşap Yüzeyler 500 ml
Kızlar ben dolabını silmek için şundan aldım
Ya durup durup yeni masrafllar cikartmayin ya😂😂
Daha dün siparis verdim sivenodan biberon emzik yikamak icin deterjan dün deseydin ya birlikte alırdım 😂 hof sepide ya

Hepimizin yavrusu sağlıkla kullansın inş baby💕💕 kv dikiş biliyor söyledim de kılıf dikiverecek öyle hallederim görseli yoksa iç dolgusu gayet yeterli
Amin kuzum sağlıkla kullansın bebislerimiz🥰🙏
Yaa ne güzel iste istedigin renkten desenden alırsın kumaş azcik bile yeter renk tenk diktir canın istedikce degistirirsin🥰

Kızlar kimseyi takip etmesek buralarda görmesek alış verişimiz nasıl olurdu çok merak ediyorum 🤣🤣 ben dalinle yıkıyordum şu an çocumu😆😆
Dalinle bebis yikar dalin camasir deterjanıyla camasir yikar, dolaplarini camasir sulariyla siler keyfimize bakardik😂😂 simdi deli gibi chatgpt ile kanka olduk şunun icerigi mi temiz sunda ne var diye sora sora.
Belki de en iyisi, yorulmadan, kafa patlatmadan Allah’ a emanet büyürlerdi🤭
Aslinda cok büyük rahatlik dimi😂😂 cahillik mutluluk ya vallahi

Benim de o kadar yukarıda değil sanki arada kaburgama tekme hissediyorum sonra yine ortalara doğru gidiyor 🧐nefes darlığı ve mide problemleri açısından rahat aslında 🫠
Baş aşağı pozisyona dönünce bir de aşağıda oldu mu biraz mide konusunda rahatlatıyor demek ki. Ay bi de tekmeleri de ürkütmüyordur seni. Benim bazen feleğim şaşıyor. ayakları aşağıda hala bebişin bence🙃
Ne kadar çıkıyor hiç fikrim yok ama doğuma yakın aşağı iniyormuş, bebek kanala düşüyor 😅 yukarısı boşalıyor biraz, hatta nefes alamayanlar falan rahatlıyor o dönemde. Ama benimki aşağıda işte ondan kafam karıştı 🤣 Gerçi daha minnoşlar. Karnım bir yandan kocaman ama hala sanki o kadar büyük bebek varmış gibi hissetmiyorum 🙂
Büyüdü annesii😊 maşallah

Back
X