- 10 Haziran 2024
- 2.752
- 4.230
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #48.681
biz hertürlü k olarak öndeyiz bacım biz dostluğu için aramızda olsun istedikYitip giden bir üye1 üye kaç k ya bedel acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz hertürlü k olarak öndeyiz bacım biz dostluğu için aramızda olsun istedikYitip giden bir üye1 üye kaç k ya bedel acaba

Ay Allah korusun canlar ama temkinli olmak lazım, lütfen yastık, yorgan, battaniye vs. kullanmayalım, uyku arkadaşı tarzı şeyler beşiklere koymayalım
Bir konuda sonundaGüle güle kullan canım, hala dip bende bak bunda3745

Benim de ayakları aşağıdaydı yakın zamana kadar gerçekçten tekmeleri çok kötü oluyor öyleykenBaş aşağı pozisyona dönünce bir de aşağıda oldu mu biraz mide konusunda rahatlatıyor demek ki. Ay bi de tekmeleri de ürkütmüyordur seni. Benim bazen feleğim şaşıyor. ayakları aşağıda hala bebişin bence
Büyüdü annesiimaşallah
 altına kaçıracakmışsın gibi hissettiriyor
 altına kaçıracakmışsın gibi hissettiriyor
Bunu doktoruna yazsanız daha sağlıklı cevap alırsınız, kanama sonuçtaMerhabalar arkadaşlar bana çil cevap verirmişsiniz ben 5 haftalık hamileyim hergün bu saatte azcık kanamam oluyor
Ben söyledim progestan iğne yaptı okadarBunu doktoruna yazsanız daha sağlıklı cevap alırsınız, kanama sonuçta
Pureseed al kuzuKızlar bu waterwipes mendiller bence indirime girmeyecek
kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir progestan iğne iyi gelecektirBen söyledim progestan iğne yaptı okadar
Kanka beklemeyim wateri alayım diyorumPureseed al kuzu
 ilk ay için sonra pureseed geçecem
 ilk ay için sonra pureseed geçecem bu kadar indirim varken onlari da bitirelim bari
 bu kadar indirim varken onlari da bitirelim bariBi de amme hizmeti yapmanAy aglicam bunda da kaziklandim. Huggy moon alacaklar kosunnn 7900 oldu

Ben bunu aldım canımKizlar sut toplamak icin hangi posetten alacagizbu kadar indirim varken onlari da bitirelim bari
Ben yandım siz yanmayın hizmeti de diyebilirizBi de amme hizmeti yapman

Ben de simdi buna bakiyordum, gogus kremiyle beraber alayim bundanBen bunu aldım canım