Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Fiyatlar aynıymış ya ben amazon daha uygun sanıyordum aklımda hep yurtdışından geliyor olarak kalmış alibaba gibi😂

Karnımın sertleştiğini hatırlamıyorum kuzum. Vajinada batma hissi vardı ama kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum. Çişe çok çıkardım onu zaten saymıyorum ☺️ yani ikisini kıyaslayamıyorum çünkü bunda kucağımda ağırlık taşıyorum sürekli malum☺️ Bugüne kadar korkmadım ama üç gündür kızımı kucakladıkça belime ağrı giriyor karnım sertleşiyor. Babasına da gitmiyor inat gibi sürekli benim üstümde 🤦‍♀️
galiba iki hamileliğimiz aynı olmaz 2 yaşında bebeğimizide taşıyoruz sürekli kucağımızda ve buda ister istemez zorlaştırıyor oyüzden aynı şeyleri yaşamıyoruz ben ilk hamileliğimde hic karın ağrısı cekmemiştim sadece çok çiş dediğin gibi ama şimdi herşey çok farklı🙁
kendine dikkat et kuzum az iş gör bol bol dinlen🩷

Aşkım sen böyle şeyleri 2 tanemi alıyorsun her şey x2 sende 🥹
Battık battık sen ne diyorsun 😅
Bazı şeyleri iki tane bazılarını tek alıyoruz kuzu. Mesela iki tane ana kucağı aldık ama bundan bir tane almayı düşünüyoruz. Oyuncak tarzı şeyleri birer tane alalım şimdilik dedik

Battık battık sen ne diyorsun 😅
Bazı şeyleri iki tane bazılarını tek alıyoruz kuzu. Mesela iki tane ana kucağı aldık ama bundan bir tane almayı düşünüyoruz. Oyuncak tarzı şeyleri birer tane alalım şimdilik dedik
Parkta salıncak sırası gibi beklesinler birbirlerini😆🥰🥰🥰

Fisher fiyatı şok etti beni şu an 2 bin falandı 2 sene önce aldığımda
merakimdan bizim amazon'a girip baktim $53 gösteriyor, nasil bi fark bu gercekten
Screenshot 2025-10-30 at 3.39.21 PM.webp

Kızlar ben böyle bir hastane çıkışı yaptırıyorum aynı resimdeki gibi sadece battaniye ve yastığıda mı böyle sağ tarafta çicekli yaptırsam yoksa ikinci attığım resimdeki gibi solunda tavşan?
🌸

Eklentiler

• IMG_3084.webp
    IMG_3084.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3077.webp
    IMG_3077.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
Valla sorayım ama sakıncalı dese napıcam kuzum ya psikolojim de iyi değil. Hasta diye üç gündür kucak istiyor. Bu kadar almıyordum kucağıma ama hastayken nasıl almayayım. O da bebek daha anne istiyor. Çok erken hamile kaldım diye yine bir vicdan azabı sardı beni. Kardeşi gelince ikisine yetemem diye korkuyorum. Neyse bunu çok dillendirdim zaten baş edicem bi şekilde büyüyecekler. Yarın bebeğim iyiyse keyiflenirim ben güzel habere ihtiyacım var 🙈🤣

Canım sen çok güzel bir annesin 💐 endişelenme çocukların da seninle birlikte büyüyecekler, her yolun yolculuğu farklı 🙏 bugün güzel haberler getir inşallah, kasılma ve ağrılar hepimizin sorunu oldu, hepimiz sanırım bu kontrolde bunu soracağız, büyük olan prensesin içinde üzülüp etkilenme, bir sene dediğin gibi zor olabilir hatta şaşırabilirsin hiç olmayadabilir kendine eziyet etme lütfen, iyi düşünelim iyi olsun, randevun da epey geçmiş olsun güzel haberlerle gel 😍

Fiyatlar aynıymış ya ben amazon daha uygun sanıyordum aklımda hep yurtdışından geliyor olarak kalmış alibaba gibi😂
Kuzu ben kitaplarımı hep amazondan alırım 1 ya da 2 günde geliyor
Kızlar ben böyle bir hastane çıkışı yaptırıyorum aynı resimdeki gibi sadece battaniye ve yastığıda mı böyle sağ tarafta çicekli yaptırsam yoksa ikinci attığım resimdeki gibi solunda tavşan?
🌸
Bence o da çiçekli takım olur 😍

galiba iki hamileliğimiz aynı olmaz 2 yaşında bebeğimizide taşıyoruz sürekli kucağımızda ve buda ister istemez zorlaştırıyor oyüzden aynı şeyleri yaşamıyoruz ben ilk hamileliğimde hic karın ağrısı cekmemiştim sadece çok çiş dediğin gibi ama şimdi herşey çok farklı🙁
kendine dikkat et kuzum az iş gör bol bol dinlen🩷
Haklısın kuzum seneler sonra bile olsa ikl hamilelik birbirine benzemiyor diyorlar. Ben kızım beni yoruyor diye ona bağlıyorum yaşadıklarımı ama belki de ilgisi yoktur ☺️

Back
X