Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Günaydın kızlar bir sorum olucak size bugün 32+5 im normalde bebiş çok hareketliydi ama2 gündür sanki azaldı normalmiki acaba
normaldir korkma benim de zaman zaman öyle ya da hiç hissetmediğim oluyordu sonra bir bakıyorum tüm gün hareketli oluyor falan bir yandan da şöyle bir durum var bunu çoğu kez yaşadım senin duygu durumun modun neyse ona gore hareketlerini hissetmeyebiliyorsun ya da herkes kadar hareketli hissetmeyebilirsin senin kilon karnındaki yağlar yani herkesin fizyolojisine bağlı

Kızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?
Ben de gitmiştim 32. haftada sadece rapor yazıyor NST'ye 35'ten sonra bakıyorlar ya da 37. haftada falan

Kızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?
Ben giriliyor diye biliyorum canım dr ona göre rapor veriyor bende öyle olmuştu
Sen niye girmiycen sancın mı çıkar:/

Günaydın canım geçenlerde benimkinde de azalma oldu, yani yine hareket var ama daha azdı. Şimdi geri eskiye döndü. 2 saatte 10 hareket sayıyorsan sorun yok diyorlar genelde
Ben doktora bunu sormuştum gün içerisinde hareketlerini hissediyorsan hareketlerini saymana gerek yok demişti bir de mesela doktora gittiğim zaman tabi biraz kiloluysanız karın içi yağınız varsa bebek hareketlerini hissetmiyorsunuz ben aşı vurulduktan sonra korkup gitmiştim gayette hareketli demişti hareketli Oonundan görmüştük zaten hepimiz yavaş yavaş sonlara doğru yaklaşıyoruz 34 ve üstü olanlar biraz asist edebilir zaten 32'den sonra tekme olarak değil de böyle karnımın gerildiğiğini ayaklarına sağa sola doğru hareket ettirdiğini hissettim kimseyle kendinizi kıyaslamayın hatta bu konuda en çok düşünen üzülenlerden biri olmuş olabilirim çünkü ben hareketlerini 26. haftada falan hemen hemen hissetmeye başlamıştım

Kızlar Merhaba ben 32+4 ün bugün. 32+0 da nst ye girdim 15 dakikada 3 kere sancılarım 30 un üzerine çıktı. Bu iki gündür zaten sancılar giriyor ara ara ama bugün belimden girip karnıma sıklaşan sancılarım çoğunlukta gibi ve hissettiriyor kendini yani. Ne yapmam gerek bu konuda ya doktora gidip bi baktırayımmı bekleyeyimmi
Sancın sıklaşıp artıyorsa mutlaka gitmelisin cnm

Ben de gitmiştim 32. haftada sadece rapor yazıyor NST'ye 35'ten sonra bakıyorlar ya da 37. haftada falan
Hmm demekki her doktor yine farklı yapıyor.
Ben giriliyor diye biliyorum canım dr ona göre rapor veriyor bende öyle olmuştu
Sen niye girmiycen sancın mı çıkar:/
Acaba benm doktor nasıl yapıyor bilemedim şimdi. Yok yaa nst ye girmiyim demiyorum merak ediyorum sadece ister mi falan diye. Belki de çıkabilir sancım bir kaç gündür karnım çok kasılıyor zaten ama yalancı sancı bunlar sanırım. Olur da sancı çıkarsa çalışabilir vermez sanırım ona göre iş yerine açık kapı bırakayım diyorum. sizlerde oluyor mu kasılmalar

hatta 34. hafta dayım bugün de gittim bir ay sonra başlayacak NS de bugün de bakmadı yani ben normal kliniğe gidiyorum özelde devlette ne yaparlar nasıl bir izlerler bilmiyorum genelde sonlara doğru bakılıyor Sancı'ya falan bakmak için sence var mı yok mu diye

Doktor nst ye bakmadı mı , benim 32. Haftada nst de sancım çıktı diye hastaneye yatışım yapıldı sancılar dursun diye ilaç kullandım
Baktı biraz sancımız çıktı ama normal dedi. Kanama mukus vb herhangi birşey olursa gel dedi ama acaba bu belime giren sancılar yalancı mı yani sizdede oluyor mu

normaldir korkma benim de zaman zaman öyle ya da hiç hissetmediğim oluyordu sonra bir bakıyorum tüm gün hareketli oluyor falan bir yandan da şöyle bir durum var bunu çoğu kez yaşadım senin duygu durumun modun neyse ona gore hareketlerini hissetmeyebiliyorsun ya da herkes kadar hareketli hissetmeyebilirsin senin kilon karnındaki yağlar yani herkesin fizyolojisine bağlı
İnsan ister istemez bir endişe duyuyor cnm

Hmm demekki her doktor yine farklı yapıyor.

Acaba benm doktor nasıl yapıyor bilemedim şimdi. Yok yaa nst ye girmiyim demiyorum merak ediyorum sadece ister mi falan diye. Belki de çıkabilir sancım bir kaç gündür karnım çok kasılıyor zaten ama yalancı sancı bunlar sanırım. Olur da sancı çıkarsa çalışabilir vermez sanırım ona göre iş yerine açık kapı bırakayım diyorum. sizlerde oluyor mu kasılmalar
Muayenelerde dr un hiç bahsetmedi mi canım şu zamn başlarız nst ye göre ordan dr un izlenimi belli oluyor
Nst de hafif sancı çıkabilir ama bence raporunu etkilemz dr unla da konuşursun canım

Ben dun aldim canim, nstye girmedim
Gözün aydın o zaman canım, bakalm nasıl olcak.💚
Muayenelerde dr un hiç bahsetmedi mi canım şu zamn başlarız nst ye göre ordan dr un izlenimi belli oluyor
Nst de hafif sancı çıkabilir ama bence raporunu etkilemz dr unla da konuşursun canım
Yok bahsetmedi hiç bişey ya. Neyse gidip görcez artık cano teşekkür ettim 💚

Kızlar Merhaba ben 32+4 ün bugün. 32+0 da nst ye girdim 15 dakikada 3 kere sancılarım 30 un üzerine çıktı. Bu iki gündür zaten sancılar giriyor ara ara ama bugün belimden girip karnıma sıklaşan sancılarım çoğunlukta gibi ve hissettiriyor kendini yani. Ne yapmam gerek bu konuda ya doktora gidip bi baktırayımmı bekleyeyimmi
Merhaba bebişlerimiz heyecanlı hep doktorunla görüş canım, İnşaAllah sakinleşir 😊

Baktı biraz sancımız çıktı ama normal dedi. Kanama mukus vb herhangi birşey olursa gel dedi ama acaba bu belime giren sancılar yalancı mı yani sizdede oluyor mu
Canım hepimizin sertleşmesi kasılmaları oluyor artık ama senin sancı da eşlik ediyor ve belden geliyorsa bizimkilerden biraz farklı olabilir. Haftan da erken olduğu için tekrar doktorunla görüşmende fayda var. Senin de için rahat eder 🌸

Doktor baktıysa sıkıntı yoktur ya yalancı sancı olabilir, doktor bakmadı sandım o yüzden öyle yazdım endişelendirmek için değil 🫠

Evet tabi canım muhakak öyle olacak, güzel kısıımlarına odaklanmaya zorlayalım kendimizi 🥰 daha güzel olacak öyle 🥰🫂
Ve hiç öyle düşünme ne yakınması hepimiz duygularımızı paylaşıyoruz bunun için varız 😇
İyi ki varsınız kuzum bunu da çok dedim ama bıkmadan diyebilirim 😍😍😍

Back
X