Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197

Eklentiler

• IMG_6343.webp
    IMG_6343.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
cebellato cebellato yine kayboldun bebişim nerelerdesin 🥰
O kendi açtığı konuda takılıyor kanka bizi sallamıyor 😂😂
Canlarım çiçeklerim teyzelerimiz😍😍 serklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum🤭 ama hepinizi ayrı ayrı okuyup nazar boncukluyorum🤣😍 her gün girip okuyorum kız görünüyor mudur bilmem ama🤩 biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük💖 doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş🥰 karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum😆 enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah🤭 ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını🧿 araya giren kavgacıları hepsini okuyorum😂💖 bide şimdi doğurursan bile artık bebek için üç dört gün küvöz sonra evine götürürsün dedi çok şükür🥹 hepinize kocaman öpücükler canlarııımmm🥰

Canlarım çiçeklerim teyzelerimiz😍😍 serklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum🤭 ama hepinizi ayrı ayrı okuyup nazar boncukluyorum🤣😍 her gün girip okuyorum kız görünüyor mudur bilmem ama🤩 biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük💖 doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş🥰 karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum😆 enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah🤭 ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını🧿 araya giren kavgacıları hepsini okuyorum😂💖 bide şimdi doğurursan bile artık bebek için üç dört gün küvöz sonra evine götürürsün dedi çok şükür🥹 hepinize kocaman öpücükler canlarııımmm🥰
Ouyiii maşallah ona güçlü piremses 😍😍
Takip ediyorum seni gözüm üstünde 😂😂 👁️
Aşkım bu zamana kadar geldin inşallah 1 aralık rahat görürsün 😍🫂

Ouyiii maşallah ona güçlü piremses 😍😍
Takip ediyorum seni gözüm üstünde 😂😂 👁️
Aşkım bu zamana kadar geldin inşallah 1 aralık rahat görürsün 😍🫂
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🙏🏻🥰 ben takip edildiğimi bilseydim burda daha çok reaksiyon verirdim artık bak bakalım her mesajın altında emojimi görüceksin😂😂💖

Sadece emoji atma kanka azıcık kavgalarada katıl 🤣🤣
Ya onlara yetişemiyorum ben okuyana kadar karşı taraf👋🏻😂 engellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor😂 önümüze gelene 1000 tekme gibi olduk burda😂🧿😍 ama artık yazarım kavga edene mesajım şu; ne anlattığını anlamadım ama bence sen haksızsın🤭🤭🤭

Kızlar merhaba. Ben Ekim annelerindenim, doğum yaptım çok şükür darısı hepinizin başına 🩷 Doktorum doğum sancısını tetiklemek için ahududu yaprağı çayı tavsiye etmişti. Ben faydalandım Allahın izniyle. Bazılarınızın doktoru da önermiş olabilir. Piyasada çok bulunan bir şey değil. Eşim özel bir aktardan temin etmişti. Elimde açılmamış 1 paket var. İhtiyacı olan bana özelden mesaj atarsa ücretsiz gönderebilirim. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🌸

Aa çok şaşırdım ama çok mantıklı buldum düşününce, doğru sancın vardır belki vermemesi ne kadar iyi olur sonuçta anlayamıyoruz ki, çok mantıklı 👍🏻
Yani çalışabilir veya çalışamaz diye kanaat belirtiyor düşününce sancı durumuna bakması mantıklı bence de 🤷‍♀️

Ya ne güzel haberler kuzum. Bizimle de paylaşsaydın ya olur mu öyle. Zaten ne kadar sıkıntılar olsa da çok şükür artık bebeğin kocaman olmuş maşallah. Haberler baya güzelmiş sende içim açıldı 😍😍😍

Ya onlara yetişemiyorum ben okuyana kadar karşı taraf👋🏻😂 engellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor😂 önümüze gelene 1000 tekme gibi olduk burda😂🧿😍 ama artık yazarım kavga edene mesajım şu; ne anlattığını anlamadım ama bence sen haksızsın🤭🤭🤭
Ay çok güldüm ya zuahahakqlal🤣🤣🤣

Hayırlı cumalar canım, ben de pazartesi günü 32. Hafta kontrole gideceğim ve rapor alacağım, ben biraz kasılmam olduğunu söyleyeceğim beni koyabilir doktor, bir sıkıntın yoksa koymayadabilir, danış bence
Aynı günmüş kontrollerimiz 😍 Ben de söyleyeceğim kasılmalarımı bakalm isteyecek mi merak ettim. senin nasıl oluyor kasılmaların?

Back
X