- 23 Ekim 2024
- 7.062
- 12.175
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #48.881
kız aldım aldım şimdi bir tane bir şey sırf senin lafın altında kalmayım diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız aldım aldım şimdi bir tane bir şey sırf senin lafın altında kalmayım diye

Aahahah ay hadi kullandıkça beni hatırlarsın kuzucum güle güle kullanın :)kız aldım aldım şimdi bir tane bir şey sırf senin lafın altında kalmayım diye
Teşekkürler beybiAahahah ay hadi kullandıkça beni hatırlarsın kuzucum güle güle kullanın :)
 aklımdan çıkmayacaksın
 aklımdan çıkmayacaksın gömdün beni grubun ortasına
 gömdün beni grubun ortasına
Canlarım çiçeklerim teyzelerimizO kendi açtığı konuda takılıyor kanka bizi sallamıyor

serklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum
 serklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum ama hepinizi ayrı ayrı okuyup nazar boncukluyorum
 ama hepinizi ayrı ayrı okuyup nazar boncukluyorum
 her gün girip okuyorum kız görünüyor mudur bilmem ama
 her gün girip okuyorum kız görünüyor mudur bilmem ama biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük
 biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş
 doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum
 karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah
 enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını
 ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını araya giren kavgacıları hepsini okuyorum
 araya giren kavgacıları hepsini okuyorum
 bide şimdi doğurursan bile artık bebek için üç dört gün küvöz sonra evine götürürsün dedi çok şükür
 bide şimdi doğurursan bile artık bebek için üç dört gün küvöz sonra evine götürürsün dedi çok şükür hepinize kocaman öpücükler canlarııımmm
 hepinize kocaman öpücükler canlarııımmm
Ouyiii maşallah ona güçlü piremsesCanlarım çiçeklerim teyzelerimizserklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum
biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük
doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş
karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum
enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah
ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını
bide şimdi doğurursan bile artık bebek için üç dört gün küvöz sonra evine götürürsün dedi çok şükür

Pamlok
 hastane çıkışı için aldim demişti bana da mantıklı geldi 2 tane alt üst takım yaptım modal kumaş olanlardan

Pamlok
 hastane çıkışı için aldim demişti bana da mantıklı geldi 2 tane alt üst takım yaptım modal kumaş olanlardan 
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaOuyiii maşallah ona güçlü piremses
Takip ediyorum seni gözüm üstünde
Aşkım bu zamana kadar geldin inşallah 1 aralık rahat görürsün

ben takip edildiğimi bilseydim burda daha çok reaksiyon verirdim artık bak bakalım her mesajın altında emojimi görüceksin
 ben takip edildiğimi bilseydim burda daha çok reaksiyon verirdim artık bak bakalım her mesajın altında emojimi görüceksin

Sadece emoji atma kanka azıcık kavgalarada katılİnşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaben takip edildiğimi bilseydim burda daha çok reaksiyon verirdim artık bak bakalım her mesajın altında emojimi görüceksin

Ya onlara yetişemiyorum ben okuyana kadar karşı tarafSadece emoji atma kanka azıcık kavgalarada katıl

engellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor
 engellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor önümüze gelene 1000 tekme gibi olduk burda
 önümüze gelene 1000 tekme gibi olduk burda

ama artık yazarım kavga edene mesajım şu; ne anlattığını anlamadım ama bence sen haksızsın
 ama artık yazarım kavga edene mesajım şu; ne anlattığını anlamadım ama bence sen haksızsın

Tünelin sonu üyelik iptalıYa onlara yetişemiyorum ben okuyana kadar karşı tarafengellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor

Doktorum doğum sancısını tetiklemek için ahududu yaprağı çayı tavsiye etmişti. Ben faydalandım Allahın izniyle. Bazılarınızın doktoru da önermiş olabilir. Piyasada çok bulunan bir şey değil. Eşim özel bir aktardan temin etmişti. Elimde açılmamış 1 paket var. İhtiyacı olan bana özelden mesaj atarsa ücretsiz gönderebilirim. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
 Doktorum doğum sancısını tetiklemek için ahududu yaprağı çayı tavsiye etmişti. Ben faydalandım Allahın izniyle. Bazılarınızın doktoru da önermiş olabilir. Piyasada çok bulunan bir şey değil. Eşim özel bir aktardan temin etmişti. Elimde açılmamış 1 paket var. İhtiyacı olan bana özelden mesaj atarsa ücretsiz gönderebilirim. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 
Şuan gözlemliyorum cnm biraz daha haretllendi sankiSıkıştığı içindir kuzum ama çok şüpheye düştüysen bir git olmazsa

amaaan güle güleTünelin sonu üyelik iptalı

Yani çalışabilir veya çalışamaz diye kanaat belirtiyor düşününce sancı durumuna bakması mantıklı bence deAa çok şaşırdım ama çok mantıklı buldum düşününce, doğru sancın vardır belki vermemesi ne kadar iyi olur sonuçta anlayamıyoruz ki, çok mantıklı

Allahım bu kız daha 6 tane daha doğuracakkız aldım aldım şimdi bir tane bir şey sırf senin lafın altında kalmayım diye

Sayesinde türkiye kalkınacakAllahım bu kız daha 6 tane daha doğuracak

Ya ne güzel haberler kuzum. Bizimle de paylaşsaydın ya olur mu öyle. Zaten ne kadar sıkıntılar olsa da çok şükür artık bebeğin kocaman olmuş maşallah. Haberler baya güzelmiş sende içim açıldıCanlarım çiçeklerim teyzelerimizserklajın biliyorsunuz derdi kederi ayrı diye burdan sizi sıkmak istemiyorum
biz iyiyiz teyzeler sessiz sessiz büyüdük
doktorumuz dünki kontrolde çok güzel konuştu yavrucak 2.200 gram ve 43,6 cm olmuş
karnı haftasından yaklaşık 2 hafta büyük çıkıyor sadece zorla, zorbalandı çocuğum
enfeksiyonum bir türlü düşmedi aylardır onunla uğraşıyorum, doktorumuz gün vermedi ama kasımı geçelim istersen 1 aralıkta doğur dedi kısmetse normal doğum istiyorum inşallah
ama hepinizin alışverişlerini, sohbetlerini, bebek odalarını

Ay çok güldüm ya zuahahakqlalYa onlara yetişemiyorum ben okuyana kadar karşı tarafengellenmiş oluyor ya da sayfasını kapatıp gidiyor

Şahlanıyoruz be sepidoş kim tutar seni doğur doğurabildiğin kadarSayesinde türkiye kalkınacak

Aynı günmüş kontrollerimizHayırlı cumalar canım, ben de pazartesi günü 32. Hafta kontrole gideceğim ve rapor alacağım, ben biraz kasılmam olduğunu söyleyeceğim beni koyabilir doktor, bir sıkıntın yoksa koymayadabilir, danış bence
 Ben de söyleyeceğim kasılmalarımı bakalm isteyecek mi merak ettim. senin nasıl oluyor kasılmaların?
 Ben de söyleyeceğim kasılmalarımı bakalm isteyecek mi merak ettim. senin nasıl oluyor kasılmaların?