- 16 Aralık 2016
- 3.726
- 4.218
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #50.141
canımmm gözün aydın kavuşmuşsun paşayaKızlar oğluşuma kavuştummmmm
o kadar küçük ve minnak ki size anlatamam daha kucağıma alamadım doğum anında kucağıma verdiler gönlüm isterdi kokusunu çektikten sonra fotoğrafını buraya ataym ağlaştık biraz o ağladı ben ağladım falanşuan solunum yolunda sıkıntı varmış yavrumun
yoğun bakıma aldılar eşim yanına girdi yoğun bakımda yani birde pipisinin alt kısmında bi sorun varmış galiba ameliyat olabilir dediler ağladım durdum tabi duyunca bi yandan dikiş atıyolar bi yandan bebeğin kalbini dinliyolar nefesine bakıyolar falan çok tuhaf bir hismiş kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğim sağlığına kavuşsun evimize beraber dönelim
en başından beri beraber üzüntülerimizi heycanlarımızı ilk tekme atışlarını beraber atlattık beraber yaşadık ben bi şekilde atlattım en kısa sürede bebeğimde sağlığına kavuşacaktır
darısıda sizin başınıza bebişler sağlıkla gelsinde erkeni geçinin bi önemi yokmuş kızlar ben onu anladım hayırlısı ne zamansa o zaman gelecektir bebişleriniz
![]()
Rabbim analı babalı saglıklı hayırlı buyutmeyi de nasip etsin inşallah
37 38.haftada solunum sıkıntısı bile yasayanlar var sen 36 da dogurdun normaldir canim saglıkla cikar evinize beraber gidersiniz insallah
bol bol sütlü günlerin olsun
Bu konuda hiç bi fırsatı kaçıramam