• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Ayyy çok çok sevindim arkadaşım 🥹 doya doya kokusunu içine çekseydin 😍
Çok sağol canımmm çekmez miyim doya doya izledim kokladım 😍 ilk kez açık gördüm gözlerini her gittiğimde uyuyordu miniğim masmavi boncuk gibiydiler masum masum bana bakıyordu 🥲😍

kızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ım 😍🤲🏻 akşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah 🥲

Yaa çok sevindim ya🥰🙏🏻 çok şükür, inşallah kavuşmaya az kaldı canım 🥰

Her gün yapıyor musun kuzum birde referans aldığın video ya da görsel var mı? Ben hindistan cevizi yağıyla mı yapsam dedim tecrübelerinden faydalanmak isterim 🤩
96be3d48-0e87-4406-b980-21d77ab25c53.webp
352a40e4-4d0d-4881-b454-31d6b518050e.webp

Ay kızlar benim bu son hafta çektiğim nedir ya, iki gündür tansiyonum 13 8 de kaldı hatta 13 9 sonra şekerim yemek yedikten sonra aniden yükseliyor 230 Lara falan sonra düşüyor 120 lere ve en kötüsü ise bütün aile grip olduk bende dahil, doktoruma söylesem biliyorum hemen alır beni ameliyata ama şu an bu hastalıklar varken de ben istemiyorum haftaya kadar dayanacagim mecbur ama başım çatlıyor ağrıdan ve ben 2 saattir oğlumla parktayim 🥺 umarım bu sıkıntılar bebeğime zarar vermez

Ay kızlar benim bu son hafta çektiğim nedir ya, iki gündür tansiyonum 13 8 de kaldı hatta 13 9 sonra şekerim yemek yedikten sonra aniden yükseliyor 230 Lara falan sonra düşüyor 120 lere ve en kötüsü ise bütün aile grip olduk bende dahil, doktoruma söylesem biliyorum hemen alır beni ameliyata ama şu an bu hastalıklar varken de ben istemiyorum haftaya kadar dayanacagim mecbur ama başım çatlıyor ağrıdan ve ben 2 saattir oğlumla parktayim 🥺 umarım bu sıkıntılar bebeğime zarar vermez
Canim tansiyon ihmal edilecek ya da ertelenecek bi konu degil bence 😕 acil bi doktora gorunmelisin diye dusunuyorum. Belki de duzenleyebilirler.
Bas agrisinin yaninda baska bi sikayetin var mi?

Canım çok geçmiş olsun, bence doktoruna bilgi vermelisin, şekerin baya yüksek çıkıyormuş çünkü. Ben olsam riske atmazdım :( sağlıkla kucağına al da erken geç fark etmez 🙏 tam olarak kaçsın bugün?

Canim tansiyon ihmal edilecek ya da ertelenecek bi konu degil bence 😕 acil bi doktora gorunmelisin diye dusunuyorum. Belki de duzenleyebilirler.
Bas agrisinin yaninda baska bi sikayetin var mi?
Biraz dinlenince 12 8 e düştü canım şükür şimdi kontrol edicem yine yükselirse doktoruma söyleyeceğim ama sanırım yorgunlukt etkiliyor

Canım çok geçmiş olsun, bence doktoruna bilgi vermelisin, şekerin baya yüksek çıkıyormuş çünkü. Ben olsam riske atmazdım :( sağlıkla kucağına al da erken geç fark etmez 🙏 tam olarak kaçsın bugün?
Valla canım şimdi ölçtüm 223 olmuş yine çıkmiş anlamadım yani

Back
X