Çok şükür canım çok sevindim gözün aydınKızlar ben gittim bugün doktora,(çatı ağrısı yaşıyordum) çok şükür herşey normal çıktı. Bazı kadınlarda olabiliyormuş ama bazılarında da rahim ağzı açılmaya başladığında böyle bir ağrı olurmuş, iyi ki geldin içimiz rahatladı en azından dedi. Böyle ağrı yaşayayıp da doktora gitmeyenleriniz bir görünün derim
Owli ve kitikate var bi bakabilirsiniz.Ya ben 0-3 ay yada 3-6 aya uygun tog lu tulum bulamadım siz buldunuz mu acaba paylaşabilir misiniz
Bilmiyorum her kafadan başka bi ses çıkıyorMerhaba ben iyiyim teşekkür ederim. Bu düşünce bana yanlış geliyor canım şeker yüklemesi bebek için hiçbir zarar teşkil etmiyor. Hatta bebek ve anne için oldukça önemli bir test. Eğer çıktıysa 2. yükleme için çağırmaları çok normal. Kanıtlanırsa şeker olduğu da doğuma kadar dikkat etmen hem senin hem de bebek için oldukça önemli. Bana sorarsan testi yaptırman lazım. Ben de haftaya gideceğim yükleme için eğer çıkarsa ki biraz çıkacak gibi el mahkum diyip çaresine bakacağım. Endişe etme doktoruna güven
Bugün çalışmıyorum daha iyiyimAy sevgili masabaşı çalışan hamişler bugun ilk kez sabahtan şu saate kadar çok zorlandım oturmakta ayaklarım şişiyor iki de bir kalkip biraz yuruyorum ama oturunca yine belim sirtim tutuyor yani daha once hic boyle olmamistim. İnce corabim vardi elbise ustune gomlegim falan vardi soyundum resmen daraltti her sey beniMasanin altina bir tane puf koydum ayaklarimi uzatmak icin ama yok beden resmen uzanmak istiyor
boyle olan var mi, napiyorsunuz?
Alakası yok dolu konuşmamışlar canım. Sen elaleme bakma kendine göre hareket et ve doktoruna güven. Gebelik şekeri illa kilo demek değil, genetiklik değil herhangi bir x hamilede de çıkabilir. O yüzden yaptırmanda fayda var.Bilmiyorum her kafadan başka bi ses çıkıyorbide hep yakın cevrem kotu konusunca canım cok sıkılıyo 26 haftalık oldum sadece 2 kilo aldım cevremdekiler de şekerin olsa cok kilo alırdın hic biseyin yok aç karında şeker yuklemesi yaparsan tabiki şekerin çıkar ikinci dozu yaptirma diyip duruyolar
İkisinede baktım şimdi owli de 1-2 yaştan itibaren, kitikatedilerde ince duruyor. Nasıl olacak bilemiyorum acemilik işteOwli ve kitikate var bi bakabilirsiniz.
Anne yanı chicco + diğer beşiği için iç yatağı yataştan aldım alezi de yataş tercih ettim. Nevresim takımları da pamuklu almıştım. Dün burada sordum yastık yorgana gerek var mı alayım mı diye tecrübeli anne 2 yaşa kadar kullanılmayacağı için gereksiz olduğunu söyledi ben de vazgeçtimKızlar park yatağa uygun nevresim takımı/yorgan vs aldınız mı alanlar nerden aldı
Owli 6-9 ay var canım. Of ben de bilmiyorum her şey tamam ama kıyafet konusunda böyle aptallaşıyorum sinir geliyor hajsksİkisinede baktım şimdi owli de 1-2 yaştan itibaren, kitikatedilerde ince duruyor. Nasıl olacak bilemiyorum acemilik işte
Ben normal tuluma baktım ama galiba buOwli 6-9 ay var canım. Of ben de bilmiyorum her şey tamam ama kıyafet konusunda böyle aptallaşıyorum sinir geliyor hajskstam olarak bilmisen bilmiseeeen diyen çocuk gibiyim
Evet buBen normal tuluma baktım ama galiba busıfırdan bir insana kıyafet eşya almak ve eğitimini öğrenmek çok zormuş
Benim eşim bide şey sanıyormuş aldığımız kıyafetleri bizim gibi 1-2 sene giyecek sanıyormuşEvet buzor ya valla benim bu kadar kıyafetim yok hahah insancık tanesinin maşallah yani
Ya yurudukce bana da iyi geliyor ama oturunca tekrar ayni durum.Bugün çalışmıyorum daha iyiyimMasabaşı çalışıyorum oturdukça resmen daha çok yoruluyorum. Ayaklarım şişmesin diye terlik giyiyorum ayakkabı artık çok zorluyor ayrıca Antalya’da yaşamak… Hareket ediyorum şiştikçe biraz yürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim
Hajdkskdm aynen canım deseydinBenim eşim bide şey sanıyormuş aldığımız kıyafetleri bizim gibi 1-2 sene giyecek sanıyormuş
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcaklar çok etkili maalesefYa yurudukce bana da iyi geliyor ama oturunca tekrar ayni durum.aaa cok erken degil mi daha ya? 7,5-8. Aya kadar calisiyorlar normalde bu kadın bacılarimiz nasil yapiyor bunu ben de bu haftadan sonra evden calismaya gececegim son 5 gun sabretmem lazim
Pamuklu olsun kaliteli olsun diye konuşuyorlar ama neyi ne kadar giyecek bilmiyorlarHajdkskdm aynen canım deseydinbiz kaç ay giydiririz diye ay hesaplaması yapıyoruz
Ankara’da yaşiyorum 5 yildir, simdi bir antalya ile tabi kiyaslayacak kadar delirmedim 30 yil mersin ve adana’da yaşayan biri olarak ne demek istediginizi ve nasil hissettiğinizi çok iyi anliyorumNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcaklar çok etkili maalesefben Antalya’dayım ölüyorum sıcaktan doğal olarak şişiyor ellerim bacaklarım ve ayaklarım. Tuzlu vs de yemiyorum yesem perperişan olurum. Şimdiden yüzüklerimi dahi çıkarttım öyle söyleyim. Kış anneleri daha rahat ama bizim de bebeklerimizin doğduğu ay güzel olacak en azından oooo diren o zaman son 5
Sağol canım çok teşekkür ederimÇok şükür canım çok sevindim gözün aydın
Tıp dünyası da bu konuda kararsız hayatım yalnız değilsin. Güvendiğin bildiğin doktorların bu konudaki görüşlerini dinleyip kendi aklın ve mantığınla karar verip her iki türlüsü için de sonuçları kabul etmen lazım. Çünkü yaptırıp problem yaşayıp pişman olan ve yaptırmayıp problem yaşayıp pişman olan örnekler de var önümüzde. Hiç kimsenin dediğine bakma. Gebelik şekerini tespit etmenin başka yolları da var ama bunu da araştırmanı tavsiye ederim yani tek çözüm şeker yüklemesi değil :)Bilmiyorum her kafadan başka bi ses çıkıyorbide hep yakın cevrem kotu konusunca canım cok sıkılıyo 26 haftalık oldum sadece 2 kilo aldım cevremdekiler de şekerin olsa cok kilo alırdın hic biseyin yok aç karında şeker yuklemesi yaparsan tabiki şekerin çıkar ikinci dozu yaptirma diyip duruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?