- 20 Ekim 2022
- 1.127
- 1.934
- 63
Merhaba bende kramp oluyor mu bilmiyorum ama bacaklarımda uyuşma oluyor biraz zorlayınca düzeliyor acaba ben krambı uyuşma mı sanıyorumKızlar bu krampları napacaz ya bacağım koptu sandım ikidir uykuda yakalıyorçok can acıtıcı birşey birde ağrısı kaldı bacağımda
Merhaba canım yok uyuşmayla bunu çok net şeçersin çünki kasına sanki çok ağır bir darba almıssında bacağın kopuyor gibi bir hisMerhaba bende kramp oluyor mu bilmiyorum ama bacaklarımda uyuşma oluyor biraz zorlayınca düzeliyor acaba ben krambı uyuşma mı sanıyorum
Benimde çok uyuşuyor doktorumda tatile gitmiş neyse haftaya şeker yüklemesinde sorarımMerhaba canım yok uyuşmayla bunu çok net şeçersin çünki kasına sanki çok ağır bir darba almıssında bacağın kopuyor gibi bir his
Benimde ellerimde uyuşma var canım annemde en küçük kardeşime hamileyken hep ellerinin uyuştuğunu anlatırdı . Galiba gebelikte Buda normalBenimde çok uyuşuyor doktorumda tatile gitmiş neyse haftaya şeker yüklemesinde sorarım
Çok şükür iyiyim bebeğimide hissediyorum yarın eşim gelebilirse kontrolüm var inşallahCanım bisey oldu mu suan nasılsın?
Naptın canım hissettin mi bebeğiDun cok yurudum bugunde dinleniyim dedim
Bacaklarımda oluyor benim uyuşmaBenimde ellerimde uyuşma var canım annemde en küçük kardeşime hamileyken hep ellerinin uyuştuğunu anlatırdı . Galiba gebelikte Buda normal
Merhaba bide bu park yatakların yatağı çok ince, acaba normal yatakların park yatak için olanı var mıdır hani varsa bebeğe uygun mu, arkadaşımın bebeği 3 aylık hemen eskimiş içinde ki yatak. Ben nevresimi çeyizciye mi yaptırsam diye düşünüyorumKızlar park yatağa uygun nevresim takımı/yorgan vs aldınız mı alanlar nerden aldı
Canım bizimkiler zaten kış bebeği olacağı için ben park yatağın pedinin üstüne yün döşek yaptıracağım. Hem daha rahat hem de çok sağlıklı bebekler için ve sıcak tutar. Aklında olsun ince veya kalın bi yün döşek yaptırabilirsin. Evde kullanmadığın yün yastıkların falan varsa onların içini bile verebilirsin yaniMerhaba bide bu park yatakların yatağı çok ince, acaba normal yatakların park yatak için olanı var mıdır hani varsa bebeğe uygun mu, arkadaşımın bebeği 3 aylık hemen eskimiş içinde ki yatak. Ben nevresimi çeyizciye mi yaptırsam diye düşünüyorum
+ olarak ben nevresim takımı almiycam sadece çarşaf alıcam çünkü zaten bebeklerin yastık ve yorgan kullanması yasak, TOG’lı tulumlarla uyuyacaklar uzun süre. Nevresimi 1 yaşından sonra alırım nasip olursaCanım bizimkiler zaten kış bebeği olacağı için ben park yatağın pedinin üstüne yün döşek yaptıracağım. Hem daha rahat hem de çok sağlıklı bebekler için ve sıcak tutar. Aklında olsun ince veya kalın bi yün döşek yaptırabilirsin. Evde kullanmadığın yün yastıkların falan varsa onların içini bile verebilirsin yani
Yüne alerjisi olursa diye korkuyorum, yaptırmak aklımda da işte anne babası alerjik bebek nasıl olur bilmiyorumCanım bizimkiler zaten kış bebeği olacağı için ben park yatağın pedinin üstüne yün döşek yaptıracağım. Hem daha rahat hem de çok sağlıklı bebekler için ve sıcak tutar. Aklında olsun ince veya kalın bi yün döşek yaptırabilirsin. Evde kullanmadığın yün yastıkların falan varsa onların içini bile verebilirsin yani
Ya ben 0-3 ay yada 3-6 aya uygun tog lu tulum bulamadım siz buldunuz mu acaba paylaşabilir misiniz+ olarak ben nevresim takımı almiycam sadece çarşaf alıcam çünkü zaten bebeklerin yastık ve yorgan kullanması yasak, TOG’lı tulumlarla uyuyacaklar uzun süre. Nevresimi 1 yaşından sonra alırım nasip olursa
Bana da dedi canım ama havuç suyu içiyorum iki günde bir bardak fazlası zarar olduğunu düşünüyorum. Su içiyorum bol bol buu kadar ama aşırı takmadım olur böyle şeyler arada diye düşünüyorumKızlarr dün detaylı ultrasona gittim.. her şey yolunda dedi organlarla ilgili ama bebeğin suyu alt sınırdaymıs verdiği raporda 3 cm yazıyorhavuç suyu önerdi ama endişlendim fazlasıyla.. daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu
Evet akşam hissettim çok sukur ya nasil mutlu oldum Anlatamam yaramz uyudu demekki akşama kadarNaptın canım hissettin mi bebeği
Ahahaha evet bazen az hareket ediyorlar hissetmiyoruz daEvet akşam hissettim çok sukur ya nasil mutlu oldum Anlatamam yaramz uyudu demekki akşama kadar
Ben henüz almadım ama tyda homamia diye bi mağaza var orda çok güzel şeyler var favoriye ekledim çoğunu yatağı alınca alıcam inşallahKızlar park yatağa uygun nevresim takımı/yorgan vs aldınız mı alanlar nerden aldı
Merhaba ben iyiyim teşekkür ederim. Bu düşünce bana yanlış geliyor canım şeker yüklemesi bebek için hiçbir zarar teşkil etmiyor. Hatta bebek ve anne için oldukça önemli bir test. Eğer çıktıysa 2. yükleme için çağırmaları çok normal. Kanıtlanırsa şeker olduğu da doğuma kadar dikkat etmen hem senin hem de bebek için oldukça önemli. Bana sorarsan testi yaptırman lazım. Ben de haftaya gideceğim yükleme için eğer çıkarsa ki biraz çıkacak gibi el mahkum diyip çaresine bakacağım. Endişe etme doktoruna güvenKızlar nasılsınız hamilelik nasi gidiyo biz 26 haftalık olduk şukur hersey cok iyi ilerliyogecen hafta şeker yuklemesi yapti doktorum demin aradi biraz kotu çıkmıs ikinci doz icin tekrar cağırdı ama ben ikinci dozu redetmeyi dusunuyorum etrafimda ki herkez birinci dozu niye yaptin hic yaptirmasaydin bebeğe zarali filan diyolar bu 3 hamileliğim ilk iki hamileliğimde yaptırmamıştım keşke simdi de yaptırmasaydim sizde durumlar nasil siz yaptirdiniz mi korkmami gerektirecek bi durum var mi ilk test kotu cikti diye yüzde yüz sekerim mi var lutfen bilgili anneler bana biseyler soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?