Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar bu krampları napacaz ya bacağım koptu sandım ikidir uykuda yakalıyor çok can acıtıcı birşey birde ağrısı kaldı bacağımda
Merhaba bende kramp oluyor mu bilmiyorum ama bacaklarımda uyuşma oluyor biraz zorlayınca düzeliyor acaba ben krambı uyuşma mı sanıyorum

Merhaba bende kramp oluyor mu bilmiyorum ama bacaklarımda uyuşma oluyor biraz zorlayınca düzeliyor acaba ben krambı uyuşma mı sanıyorum
Merhaba canım yok uyuşmayla bunu çok net şeçersin çünki kasına sanki çok ağır bir darba almıssında bacağın kopuyor gibi bir his

Kızlar park yatağa uygun nevresim takımı/yorgan vs aldınız mı alanlar nerden aldı
Merhaba bide bu park yatakların yatağı çok ince, acaba normal yatakların park yatak için olanı var mıdır hani varsa bebeğe uygun mu, arkadaşımın bebeği 3 aylık hemen eskimiş içinde ki yatak. Ben nevresimi çeyizciye mi yaptırsam diye düşünüyorum

Canım bizimkiler zaten kış bebeği olacağı için ben park yatağın pedinin üstüne yün döşek yaptıracağım. Hem daha rahat hem de çok sağlıklı bebekler için ve sıcak tutar. Aklında olsun ince veya kalın bi yün döşek yaptırabilirsin. Evde kullanmadığın yün yastıkların falan varsa onların içini bile verebilirsin yani

+ olarak ben nevresim takımı almiycam sadece çarşaf alıcam çünkü zaten bebeklerin yastık ve yorgan kullanması yasak, TOG’lı tulumlarla uyuyacaklar uzun süre. Nevresimi 1 yaşından sonra alırım nasip olursa

Yüne alerjisi olursa diye korkuyorum, yaptırmak aklımda da işte anne babası alerjik bebek nasıl olur bilmiyorum

Ya ben 0-3 ay yada 3-6 aya uygun tog lu tulum bulamadım siz buldunuz mu acaba paylaşabilir misiniz

Bana da dedi canım ama havuç suyu içiyorum iki günde bir bardak fazlası zarar olduğunu düşünüyorum. Su içiyorum bol bol buu kadar ama aşırı takmadım olur böyle şeyler arada diye düşünüyorum

Evet akşam hissettim çok sukur ya nasil mutlu oldum Anlatamam yaramz uyudu demekki akşama kadar
Ahahaha evet bazen az hareket ediyorlar hissetmiyoruz da bende dün geceden beri hissetmiyorum biraz kasılmam var sanırım karnım sertlişiyor sürekli nefesim kesiliyor uyuyamıyorum bile doktorum sezeryanda çıksın gidicem

Kızlar ben gittim bugün doktora,(çatı ağrısı yaşıyordum) çok şükür herşey normal çıktı. Bazı kadınlarda olabiliyormuş ama bazılarında da rahim ağzı açılmaya başladığında böyle bir ağrı olurmuş, iyi ki geldin içimiz rahatladı en azından dedi. Böyle ağrı yaşayayıp da doktora gitmeyenleriniz bir görünün derim

Kızlar nasılsınız hamilelik nasi gidiyo biz 26 haftalık olduk şukur hersey cok iyi ilerliyo gecen hafta şeker yuklemesi yapti doktorum demin aradi biraz kotu çıkmıs ikinci doz icin tekrar cağırdı ama ben ikinci dozu redetmeyi dusunuyorum etrafimda ki herkez birinci dozu niye yaptin hic yaptirmasaydin bebeğe zarali filan diyolar bu 3 hamileliğim ilk iki hamileliğimde yaptırmamıştım keşke simdi de yaptırmasaydim sizde durumlar nasil siz yaptirdiniz mi korkmami gerektirecek bi durum var mi ilk test kotu cikti diye yüzde yüz sekerim mi var lutfen bilgili anneler bana biseyler soyleyin

Merhaba ben iyiyim teşekkür ederim. Bu düşünce bana yanlış geliyor canım şeker yüklemesi bebek için hiçbir zarar teşkil etmiyor. Hatta bebek ve anne için oldukça önemli bir test. Eğer çıktıysa 2. yükleme için çağırmaları çok normal. Kanıtlanırsa şeker olduğu da doğuma kadar dikkat etmen hem senin hem de bebek için oldukça önemli. Bana sorarsan testi yaptırman lazım. Ben de haftaya gideceğim yükleme için eğer çıkarsa ki biraz çıkacak gibi el mahkum diyip çaresine bakacağım. Endişe etme doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…