- 1 Kasım 2023
- 1.366
- 874
- 43
- 30
Işık hızındaOoooo çok hızlı olmuşaşkınız daim olsun inşallah bir ömür boyu
Aynen Temmuz’daTemmuzun 3undemi canim evet ya insan özluyor ben 2hafta önce gördüm yinede ôzledim
AynısıııKızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Aynen öyle mesela ben hayatta şeker yesem midem bulanmazdı hergün tatlı abur cubur yerdim ama suan asla yiyemiyorum hatta karbonhidrat bile içinde şeker var diye beni baygın hale getiriyor bakalım şeker yüklemesinde ne olacamBu galiba biraz öznel bir durum dediğiniz gibi. Annem de 10 sene önce doğum yaptı o da bebek çok iri olduğundan (4.5 kilo kadar doğdu kardeşim) doktor çok şüphelendi şekerden. Ona baya baygınlık ve uyku hissi gelmişti beni uyarmıştı tek gitme diye. O fenalaşmasına rağmen onun da çıkmamıştı şekeri hiç. ama o tatlıyı falan da hiç sevmez normalde kola bile içemez. Her bünye farklı bir tolerans gösteriyor sanırım
Maşallah benimkide 25 hafta 1günlük persembe gunu gidicem bnde bklm kilosu ne kadar oldu25 hafta 3 günlükdevlette yaptırdım canım ben devlet takipliyim sadece ayrıntılı ultrasonu özelde yaptırmak zorunda kaldım
Az kalmisAynen Temmuz’dadoğru gerçekten her hafta görsek yine de yetmez
Ben fenalaşan gruptayım o yüzden eşimle gideceğim anca eşim beni taşır kendime getirirKızlar şeker yüklemesi yapınca zorlanmayanlar şekeri zaten olmayanlar. Doğal olarak zorlanma yada baygınlık hissi zaten olmuyor. Başkası da kolay geçirecek diye bişey yok. Tek gitmeyin yanınızda biri olsun. Şekeriniz varsa çünkü etkileyecek baya
Bende aşırı korkuyorum kusmaktan o yüzden bulantı daha kötü geçer bide alerjim var bulantı ilaçları da kullanamıyorum çok perişan oluyorum. Benimde zaten kimsem yok burda eşim var oda bana yetiyor annemde bilet aldım 7 Temmuz da gelecek inşallahBen fenalaşan gruptayım o yüzden eşimle gideceğim anca eşim beni taşır kendime getirirpcos+insülin direncinden dolayı endokrin şeker yüklemesine soktuğu zaman perperişan olmuştum. Kusmaktan çok korkarım çooooook o yüzden o baygınlık hissiyatıyla birlikte gelen kusma isteği beni benden alıyordu. Offff haftaya cuma şeker yüklemem var aşırı korkuyorum ya çıkarsa diye
Allah yardımcımız olsun ya umarım rahat geçer yükleme ve en önemlisi şekerimiz çıkmaz. Oyyyy anneciğin gelsin yavrusuyla ilgilenirBende aşırı korkuyorum kusmaktan o yüzden bulantı daha kötü geçer bide alerjim var bulantı ilaçları da kullanamıyorum çok perişan oluyorum. Benimde zaten kimsem yok burda eşim var oda bana yetiyor annemde bilet aldım 7 Temmuz da gelecek inşallah
Sağol cnm desteğin için ,haftaya İstanbul a gideceğim orada da işleyiş nasıl hiç bilmiyorum,hayırlısı bakalım.
Maşallah alışverişi bitirdinKızlar bugün giremedim buraya çok fazla, son kez bebişin eksikleri için alışverişe çıkmıştım. Detaylıya girecek olan arkadaşlar varmış dualarım sizinle girdiniz mi bilmiyorum ama umarım her şey yolunda gitmiştir
Maşallah yüzünün detayini da görmüşsün ve herşey yolunda yolundaymisBen çıktım şimdi sağlıklı bir erkek bebeğim olacak. Çok şükür bin şükür sağlıklıymış raporu doktordan alacakmışım ama ben girdim çıkana kadar doktorlar paydos yaptıyarına kaldı foto vermediler babasının kopyası geliyor ama Adalet mi şimdi bu
Bende öyle olmuştu ,tuvaletim çok geliyor gibi oluyor ama pek yapamiyorum.Oyle olduğunda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı.Kızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Başka bir doktorla daha görüşmeden asla ama asla canını sıkma. Antalya’da eğitim araştırmanın cihazları iyi ama Atatürk devlet hastanesinin cihazları çok kötü. Yani her devlet hastanesinde iyi cihaz olmayabiliyor. Tecrübe mesela çok önemli. O yüzden lütfen canını sıkma bebişin de hissedip gerilmesin.Maşallah alışverişi bitirdinBende detaylidan sonra bir parça bişey alırım demiştim bebeğime ,daha bı iğne almadım çünkü.Detaylida da doktor pek ayrıntıli göremedi damarları organları falan canım sıkıldı kodum düştü bişey de almadim.
Artık anneme ihtiyacım var ya bebekler aşırı baskı yapıyor ayağa kalkamıyorum kuzum bazen doğuruyorum sanıyorumAllah yardımcımız olsun ya umarım rahat geçer yükleme ve en önemlisi şekerimiz çıkmaz. Oyyyy anneciğin gelsin yavrusuyla ilgilenir
Aşkım ikiz bebeğe hamilelik kolay değil yani ben tekilde perperişan oluyorum artık yatamıyorum, akşamları pertim çıkıyor seni düşünemiyorumArtık anneme ihtiyacım var ya bebekler aşırı baskı yapıyor ayağa kalkamıyorum kuzum bazen doğuruyorum sanıyorum
Ne güzel yakınsınız yaAşkım ikiz bebeğe hamilelik kolay değil yani ben tekilde perperişan oluyorum artık yatamıyorum, akşamları pertim çıkıyor seni düşünemiyorumHem eşyalarını falan ayarlarsınız, sana yardım eder hiçbir şey yapmasa bile anne otursa yetiyor. Benimkiyle 10 dakika aramız her gün görsem ıh demem
Maşallah nazar değmesinNe güzel yakınsınız yaannem öğretmen okullar tatil olmadığı içşn gelemiyordu şimdi ekime kadar benimle çok mutluyum eşimde anneme ve babama bayılır araları çok iyi o zaman rahatım valla aynen öyle bende yatamıyorum artık ayağa kalkamıyorum kalktığım gibi sanki doğurucam. Uzanamıyorum da basınçtan nefesim kesiliyor mecbur yastıkları üst üste koydum öyle idare ediyorum
Aynen canım mecbur dikkat edicem bebekler iyi olsunda biz anneler çekeriz hiç sıkıntı yokMaşallah nazar değmesiniyi o zaman çokça zaman geçireceksiniz anneli kızlı. Ya çok erken başladı işte senin bu kadar ikiz olduğu için. Böyle böyle geçecek bundan sonra çok ağır tempo olmadan, ölçülü olacak rutinlerin
Aynen öyle feda olsun her şeyAynen canım mecbur dikkat edicem bebekler iyi olsunda biz anneler çekeriz hiç sıkıntı yok
Ay evet çok tatlıydı maşallahSağol cnm desteğin için ,haftaya İstanbul a gideceğim orada da işleyiş nasıl hiç bilmiyorum,hayırlısı bakalım.
Maşallah alışverişi bitirdinBende detaylidan sonra bir parça bişey alırım demiştim bebeğime ,daha bı iğne almadım çünkü.Detaylida da doktor pek ayrıntıli göremedi damarları organları falan canım sıkıldı modum düştü bişey de almadim.
Maşallah yüzünün detayini da görmüşsün ve herşey yolunda yolundaymisBende sadece ayagini gorebildim onda kime benziyor bilemeyeceğim artık
Bende öyle olmuştu ,tuvaletim çok geliyor gibi oluyor ama pek yapamiyorum.Oyle olduğunda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?