Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aynen öyle mesela ben hayatta şeker yesem midem bulanmazdı hergün tatlı abur cubur yerdim ama suan asla yiyemiyorum hatta karbonhidrat bile içinde şeker var diye beni baygın hale getiriyor bakalım şeker yüklemesinde ne olacam

Ben fenalaşan gruptayım o yüzden eşimle gideceğim anca eşim beni taşır kendime getirir pcos+insülin direncinden dolayı endokrin şeker yüklemesine soktuğu zaman perperişan olmuştum. Kusmaktan çok korkarım çooooook o yüzden o baygınlık hissiyatıyla birlikte gelen kusma isteği beni benden alıyordu. Offff haftaya cuma şeker yüklemem var aşırı korkuyorum ya çıkarsa diye

Bende aşırı korkuyorum kusmaktan o yüzden bulantı daha kötü geçer bide alerjim var bulantı ilaçları da kullanamıyorum çok perişan oluyorum. Benimde zaten kimsem yok burda eşim var oda bana yetiyor annemde bilet aldım 7 Temmuz da gelecek inşallah

Allah yardımcımız olsun ya umarım rahat geçer yükleme ve en önemlisi şekerimiz çıkmaz. Oyyyy anneciğin gelsin yavrusuyla ilgilenir

L luckykus

ultarason makinaları çok farklı oluyor genelde devletle araştır canım içine hangisi sinerse
Sağol cnm desteğin için ,haftaya İstanbul a gideceğim orada da işleyiş nasıl hiç bilmiyorum,hayırlısı bakalım.

Maşallah alışverişi bitirdin Bende detaylidan sonra bir parça bişey alırım demiştim bebeğime ,daha bı iğne almadım çünkü.Detaylida da doktor pek ayrıntıli göremedi damarları organları falan canım sıkıldı modum düştü bişey de almadim.

Maşallah yüzünün detayini da görmüşsün ve herşey yolunda yolundaymis Bende sadece ayagini gorebildim onda kime benziyor bilemeyeceğim artık

Kızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Bende öyle olmuştu ,tuvaletim çok geliyor gibi oluyor ama pek yapamiyorum.Oyle olduğunda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı.

Son düzenleme:
Başka bir doktorla daha görüşmeden asla ama asla canını sıkma. Antalya’da eğitim araştırmanın cihazları iyi ama Atatürk devlet hastanesinin cihazları çok kötü. Yani her devlet hastanesinde iyi cihaz olmayabiliyor. Tecrübe mesela çok önemli. O yüzden lütfen canını sıkma bebişin de hissedip gerilmesin.

Evet canım çok şükür bitti alışveriş.

Allah yardımcımız olsun ya umarım rahat geçer yükleme ve en önemlisi şekerimiz çıkmaz. Oyyyy anneciğin gelsin yavrusuyla ilgilenir
Artık anneme ihtiyacım var ya bebekler aşırı baskı yapıyor ayağa kalkamıyorum kuzum bazen doğuruyorum sanıyorum

Artık anneme ihtiyacım var ya bebekler aşırı baskı yapıyor ayağa kalkamıyorum kuzum bazen doğuruyorum sanıyorum
Aşkım ikiz bebeğe hamilelik kolay değil yani ben tekilde perperişan oluyorum artık yatamıyorum, akşamları pertim çıkıyor seni düşünemiyorum Hem eşyalarını falan ayarlarsınız, sana yardım eder hiçbir şey yapmasa bile anne otursa yetiyor. Benimkiyle 10 dakika aramız her gün görsem ıh demem

Ne güzel yakınsınız ya annem öğretmen okullar tatil olmadığı içşn gelemiyordu şimdi ekime kadar benimle çok mutluyum eşimde anneme ve babama bayılır araları çok iyi o zaman rahatım valla aynen öyle bende yatamıyorum artık ayağa kalkamıyorum kalktığım gibi sanki doğurucam. Uzanamıyorum da basınçtan nefesim kesiliyor mecbur yastıkları üst üste koydum öyle idare ediyorum

Maşallah nazar değmesin iyi o zaman çokça zaman geçireceksiniz anneli kızlı. Ya çok erken başladı işte senin bu kadar ikiz olduğu için. Böyle böyle geçecek bundan sonra çok ağır tempo olmadan, ölçülü olacak rutinlerin

Aynen canım mecbur dikkat edicem bebekler iyi olsunda biz anneler çekeriz hiç sıkıntı yok

Ay evet çok tatlıydı maşallah Lioo bir mavi kalbini alırım artık net bir şekilde pipili geliyor Ben öncesinde bebeğimle konuştum hep güzel güzel pozlar ver bize dedim gerçekten de işe yaradı dinledi beni belki sizlerinde dinler bebekleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…