Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar kilo durumlariniz ne alemde Ben aldiğim kilolari geri verdim İki haftalik diyet döneminde 62 ile gebe kalmiştim şu an 64'üm
Ben 65 ile hamile kalmıştım hala 65 im (çok hayret bir şey gerçekten her defasında 2-3 kere tartılıyorum güvenmeyip) ama bebiş 1 kiloyu geçmiş inşallah böyle devam eder

Gerçekten insanlar neden böyle neden hevesleri kursağında bırakmayı görev edinmiş bilmiyorum, el olsa anlarım bunu söyleyen anneannem şaka gibi yazdıklarınızı içimde hissettim teşekkür ederim ben de hareketlerini çok yoğun hissediyorum artık ve bunu hissetmek gerçekten muazzam. Sağlıklı olsun mutlu olsunlar gerisi teferruat

Kızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Benimde öle dışarıya bile çıkmak istemiyorum çok ihtiyaç oluyor hemen gitmem gerekiyor

Hayırlı olsun canıııım sağlıkla gelsin gözün aydın derin bir oh çek hahahah benim pipili de aynı babası olsun aşık olarak evlenmedik mi benzesinler
Evet öyle büyük bir aşk ki 4 mesajlastik sadece 5. Gün yüzükleri taktık. Ama iyi ki de takmışım. Varsın babasına benzesin birşey olmaz

Kızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Benim de öyle canım dışarda vakit geçirmek, dolaşmak gerçekten zulüm. Evimde, iş yerimde rahatım tuvalete git gel

Ben de öyleyim öğlene doğru kahvaltı yapıyorum zaten açlıktan zorlanacağı mı sanmıyorum beklerken sıkılırım en fazla. İki hafta sonra gideceğim zaten o zaman gel dediler bakalım umarım güzel sonuçlar alırız.

Kızlar şeker yüklemesi yapınca zorlanmayanlar şekeri zaten olmayanlar. Doğal olarak zorlanma yada baygınlık hissi zaten olmuyor. Başkası da kolay geçirecek diye bişey yok. Tek gitmeyin yanınızda biri olsun. Şekeriniz varsa çünkü etkileyecek baya

Bu galiba biraz öznel bir durum dediğiniz gibi. Annem de 10 sene önce doğum yaptı o da bebek çok iri olduğundan (4.5 kilo kadar doğdu kardeşim) doktor çok şüphelendi şekerden. Ona baya baygınlık ve uyku hissi gelmişti beni uyarmıştı tek gitme diye. O fenalaşmasına rağmen onun da çıkmamıştı şekeri hiç. ama o tatlıyı falan da hiç sevmez normalde kola bile içemez. Her bünye farklı bir tolerans gösteriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…