- 5 Şubat 2025
- 244
- 308
- 18
Ben 65 ile hamile kalmıştım hala 65 im (çok hayret bir şey gerçekten her defasında 2-3 kere tartılıyorum güvenmeyip) ama bebiş 1 kiloyu geçmişKızlar kilo durumlariniz ne alemdeBen aldiğim kilolari geri verdim İki haftalik diyet döneminde 62 ile gebe kalmiştim şu an 64'üm
Evet canım sabah verdim öğlen çıktı 100 lira bu arada o içecek eczanelerde bir gazoza 100 lira verdim diye epey söylendim içerkenAyni gun icinde cikiyormu sonuc hemen canim
En son iyiydi valla inşallah hala iyidir 3’ünde randevum var sanki yıllardır görmüyor gibiyimGayet normal bence maşallahBebişlerin kilosu iyiyse sknti yok bence
Ah canım benimeskiler neden böyle eskileri bırak insanlar niye böyle…. Ben bebeğimin yüzünü görür görmez aşık oldum ona. Öncesinde bana bir hücre topluluğu olarak geliyordu. Evet anneydim ultrasonda görüyordum ama sanki her bebek aynıydı.ben de onu hayata tutmakla görevliydim sanki. Sevinmek heveslenmek tabiki vardı ama nasıl anlatılır bilmem ki tıbbi bir şey gibiydi. Ta ki ayrtınlı ultrasonda görene dek. Yüzünü gördüğüm an birden aşık oldum hala açıp açıp fotoğrafına bakıyorum o benim bebeğim artık karnımda hareket ettikçe seviyorum içimden geliyor yani. Birden yüklenir ya bazılarına annelik bana birden yüklenmemişti ve ben kendimi biraz suçlu hissetmiştim bebeği çok istememe karşılık. Şimdi düşünüyorum da bunları hissederken kız mı erkek mi hiç umrumda olmadı. Evladın kızı erkeği mi olur ? O artık benim, ne olduğunun ne önemi var ki ? Keşke erkek olsaydı diyenlere çok şaşırıyorum onlar da anne olmadı mı, nasıl böyle düşünebiliyorlar sen lütfen canını sıkma bana da lüzumsuzun birisi cinsiyeti söyleyince ‘olsun’ demişti. Ne demek olsun neyi kimi teselli ediyorsun sen sanki hastalık da bu ‘olsun’ deniyor. Olsun evet, çok da sağlıklı hayırlı iyi huylu bir evlat olsun
Benimde öle dışarıya bile çıkmak istemiyorum çok ihtiyaç oluyor hemen gitmem gerekiyorKızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Bennnn. Totom aşındı artık tuvalete gitmekten, yoruldumKızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Ayy bende bende dışarı daha çıkmadan ay yürüyemiyorjm çişim var diyorumBenimde öle dışarıya bile çıkmak istemiyorum çok ihtiyaç oluyor hemen gitmem gerekiyor
Valla ya bugün dedim bez takayım AhahaBennnn. Totom aşındı artık tuvalete gitmekten, yoruldumHe gittiğime değse bari fışfış hemen tamam bitti
Evet öyle büyük bir aşk ki 4 mesajlastik sadece 5. Gün yüzükleri taktık. Ama iyi ki de takmışım. Varsın babasına benzesin birşey olmazHayırlı olsun canıııım sağlıkla gelsin gözün aydın derin bir oh çekhahahah benim pipili de aynı babası olsun aşık olarak evlenmedik mi benzesinler
Benim de öyle canım dışarda vakit geçirmek, dolaşmak gerçekten zulüm. Evimde, iş yerimde rahatım tuvalete git gelKızlar benim gibi olan var mı sürekli idrar yolumda baskı var sanki çişe gidiyorum hatta bazen sanki o kadar çokmuşta altıma yapacak gibi oluyorum ama az az yapıyorum
Ooooo çok hızlı olmuşEvet öyle büyük bir aşk ki 4 mesajlastik sadece 5. Gün yüzükleri taktık. Ama iyi ki de takmışım. Varsın babasına benzesin birşey olmaz
Kaç haftalik bebiş canim maşallahBen 65 ile hamile kalmıştım hala 65 im (çok hayret bir şey gerçekten her defasında 2-3 kere tartılıyorum güvenmeyip) ama bebiş 1 kiloyu geçmişinşallah böyle devam eder
Sen özeldemi yaptirdin devlettemi canimEvet canım sabah verdim öğlen çıktı 100 lira bu arada o içecek eczanelerde bir gazoza 100 lira verdim diye epey söylendim içerken
Temmuzun 3undemi canim evet ya insan özluyor ben 2hafta önce gördüm yinede ôzledimEn son iyiydi valla inşallah hala iyidir 3’ünde randevum var sanki yıllardır görmüyor gibiyim
Ben de öyleyim öğlene doğru kahvaltı yapıyorum zaten açlıktan zorlanacağı mı sanmıyorum beklerken sıkılırım en fazla. İki hafta sonra gideceğim zaten o zaman gel dediler bakalım umarım güzel sonuçlar alırız.Canım 12 saat açlık istiyorlar akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyeceksin yani 7 de akşam yemeği yiyorsun ertesi gün 7 den sonra kan veriyorsun ki zaten erken gitmek durumundasın 3 kere alıyorlar çünkü kan. Yani kahvaltı vaktinde kan veriyorsun öyle çok uzun süreli bir açlık değil hiç korkma ben genelde öğlene doğru acıkırım hiç zorlanmadım o yüzden normal kahvaltı vaktimde kan işlerim bitmişti
Valla evde de eziyet resmen zaten ağırlaştım ha bire kalkıp tuvalete gidiyorumBenim de öyle canım dışarda vakit geçirmek, dolaşmak gerçekten zulüm. Evimde, iş yerimde rahatım tuvalete git gel
Kaç haftalik bebiş canim maşallahayy keske bizde sabit kalsak böyle miss gbi ohh
25 hafta 3 günlükSen özeldemi yaptirdin devlettemi canim
Bu galiba biraz öznel bir durum dediğiniz gibi. Annem de 10 sene önce doğum yaptı o da bebek çok iri olduğundan (4.5 kilo kadar doğdu kardeşim) doktor çok şüphelendi şekerden. Ona baya baygınlık ve uyku hissi gelmişti beni uyarmıştı tek gitme diye. O fenalaşmasına rağmen onun da çıkmamıştı şekeri hiç. ama o tatlıyı falan da hiç sevmez normalde kola bile içemez. Her bünye farklı bir tolerans gösteriyor sanırımKızlar şeker yüklemesi yapınca zorlanmayanlar şekeri zaten olmayanlar. Doğal olarak zorlanma yada baygınlık hissi zaten olmuyor. Başkası da kolay geçirecek diye bişey yok. Tek gitmeyin yanınızda biri olsun. Şekeriniz varsa çünkü etkileyecek baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?