Hayırlı olsun canım maşallahAy evet çok tatlıydı maşallahLioo bir mavi kalbini alırım artık net bir şekilde pipili geliyor Ben öncesinde bebeğimle konuştum hep güzel güzel pozlar ver bize dedim gerçekten de işe yaradı dinledi beni belki sizlerinde dinler bebekleriniz.
Hahshaha çeyiz benzetmen çok yerindeydiKızlar hellöö, kaç gündür ben de giremiyordum çok okuyamadım inşallah herkes için her şey yolundadırBiz de yavaş yavaş eksikleri almaya başladık, ben ahşap anne yanı beşik tercih ettim, bir de gardırop siparişi verdik ikisi de trendyoldan. Bir kaç tulum zıbın aldık 6 aylık gibi büyük olanları, ilk 3 ayı, hastane çıkışını falan annem almak istedi önümüzdeki ay alışverişe gideceğiz inşallah.. Küçük teyzemiz sepeti için bornozumuzu, küvetimizi, banyo süngerimizi, şampuan bebe yağı vs aldı. Puset örtüsü, emzirme minderi, alt açma minderi gibi de bir kaç ıvır zıvır aldık. Çok bir eksiğimiz kalmadı gibi. Ben çeyizde de liste yaparak ilerlemiştim ama evlendikten sonra bazı unutulan küçük eşyalar olmuştu maşa çırpma teli falan gibi sanırım yine öyle olacak
Sorma sanki aynı süreci baştan yaşıyoruzHahshaha çeyiz benzetmen çok yerindeydiBen de unutmayayım diye önce o ıvır zıvırları alıyorum yok efendim emzik kutusu yok efendim dışarda kirli bebek bezi koyma torbası falan inşallah kullanırım umudum az shdjsk
Bol bol konuş onlarla nasıl oluyor bilmiyorum ama dinliyorlar bizi. Ben hep konuşuyorum bize güzel pozlar ver diyorum yüzünü saklama diyorum selam ver bize diyorum muayenede ne olacak anlatıyorum gerçekten dinliyor mucize gibiHayırlı olsun canım maşallahbenimde ilk 18. Haftada yüzlerini gösterdiler parmağını emerken var renkli ama çoook küçük ve zayıflardı şimdi bilmiyorum bakalım inşallah gösterirler çarşamba kontrol var detaylı
Canım eşya toplamak ve temizlik yorabilir, yardımcı olacak birileri var mı kendi ailenden ya da eşinin ailesindenKızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
Mesajları tesadüf gördüm gezinirken Antalya'da özelde gidecekseniz Mehmet Öztürkmen tavsiye ederim. Her muayenesini sanki detaylı ultrason gibi yapıyor ve herşeyi anlatarak gösteriyor çok iç rahatlatan bi doktor. ( 2023 Ekim annelerindeydim yaa hey gidi günler moduna girdim birden gruba girinceMerhaba kızlar ,girdim ultrasona ama kilomdan bir de vücut yapısından doktor detayları göremedi.kalp böbrek,kan akışı falan.Canim biraz sıkıldı.Genrl anlamıyla suyu normal ,bebek haftası ile uyumlu ,rahim ağzı uzunluğu iyiymiş.Ozel Dr a gidebilirsin dedi ,cihazları daha iyi olur bakımından ,onunda randevusu yok şuan.Bilemedim ya içime pek sinmedi bu durum
Tabi zor oluyor . İlk hamileligimde 7 ayliktim tasindim şehir disina. Ama hep yavas yavas yaptim kolilemeyi. Biranda yapmadim yani gunlere böldüm dinlenerek. Ev temizleme icin birisini tutmak zorunda kaldim. Yerlestirmeyide yine yavastan esimle birlikte yaptik. Sizde cok dikkat edin mutlaka birilerinden yardim isteyin.Kızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
Ay çok tatlısınBol bol konuş onlarla nasıl oluyor bilmiyorum ama dinliyorlar bizi. Ben hep konuşuyorum bize güzel pozlar ver diyorum yüzünü saklama diyorum selam ver bize diyorum muayenede ne olacak anlatıyorum gerçekten dinliyor mucize gibi
O zaman erken doğumdan korkmadığın içşn bence birilerinin yardımıyla taşınırsın. Ağır kaldırmadığın sürece bence sorun olmaz ama tabi o zaman halin ne olur riskin olur mu olmaz mı o zaman karar verirsinKızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
Evet canım ama bu aya kadar göbek yoktu yeni çıktı bir anda onunda etkisi varKarin bölgenmi catlamaya başladi canim ben hergun krem suruyorum yatmadan inşallah çatlamam
Günaydın canım. Benim sağ alt karın apandisit bölgemde sertlik var 2 gündür falan orası yumru gibi sertleşti ama sorun yoktur normaldir diye önemsemedim. Bunun gibi bir ağrıdan mı bahsediyorsun? En çok o bölgem sert yani toplanmış gibi bir şey. Şöyle de bir görsel buldum anlatabilmek için.Günaydın,
Dün geceden beri karnımın alt kısmında ağrı mevcut tuhaf bir ağrı sanki böyle afedersiniz kabız olmuşum da karnım kasılmış sertleşmiş gibi. Hareket ettiğimde daha yoğun hissediyorum ağrıyı. İşe gidemiycem gibi duruyor. Var mı benzer şikayetleri yaşayanlarnormal mi değil mi anlamıyorum doktora yazıcam saat 8 olsun da
Evet evet tamamen netlesince hem benim hem eşimin ailelerimiz yardıma gelecek bize o zaman yalnız olmayacam inşallahCanım eşya toplamak ve temizlik yorabilir, yardımcı olacak birileri var mı kendi ailenden ya da eşinin ailesinden
Ay o daha zor bende hemen yapmam zaten çok şükür ki mahallem değişmeyecek eğer aklımızdaki olursa sadece sokak değişecek. Ama daha karar vermedik tutacağımız eve.Tabi zor oluyor . İlk hamileligimde 7 ayliktim tasindim şehir disina. Ama hep yavas yavas yaptim kolilemeyi. Biranda yapmadim yani gunlere böldüm dinlenerek. Ev temizleme icin birisini tutmak zorunda kaldim. Yerlestirmeyide yine yavastan esimle birlikte yaptik. Sizde cok dikkat edin mutlaka birilerinden yardim isteyin.
Evet hissediyorlar babamıza trip atıyoruz galiba eşim yokken içerde dans partileri yapan çocuk eşim gelince duruyor. Sert dışardan hissedilecek şekilde hareket ediyor mesela eşim elini koyuyor yine tık yok halbuki eşim de konuşuyor öpüyor filan yok Beyzade tripli babasınaAy çok tatlısınbende hep konuşuyorum bence hissediyorlar da
Başı geliş pozisyondaymış daha şimdiden bu çocuk 40 hafta beklemez içerde bence. Şimdilik çok sağlıklıyız ama o zaman ne olur bilmiyorumO zaman erken doğumdan korkmadığın içşn bence birilerinin yardımıyla taşınırsın. Ağır kaldırmadığın sürece bence sorun olmaz ama tabi o zaman halin ne olur riskin olur mu olmaz mı o zaman karar verirsin
Yok benim belli bir bölgede değil genel ağrı ve sertlik var. Siz de önemsememezlik yapmayın dilerseniz bir doktora danışınGünaydın canım. Benim sağ alt karın apandisit bölgemde sertlik var 2 gündür falan orası yumru gibi sertleşti ama sorun yoktur normaldir diye önemsemedim. Bunun gibi bir ağrıdan mı bahsediyorsun? En çok o bölgem sert yani toplanmış gibi bir şey. Şöyle de bir görsel buldum anlatabilmek için.
Anladım çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur.Yok benim belli bir bölgede değil genel ağrı ve sertlik var. Siz de önemsememezlik yapmayın dilerseniz bir doktora danışın
ben doktora yazdım haber bekliyorum kontrole gelin derse gideceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?