Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar hellöö, kaç gündür ben de giremiyordum çok okuyamadım inşallah herkes için her şey yolundadır Biz de yavaş yavaş eksikleri almaya başladık, ben ahşap anne yanı beşik tercih ettim, bir de gardırop siparişi verdik ikisi de trendyoldan. Bir kaç tulum zıbın aldık 6 aylık gibi büyük olanları, ilk 3 ayı, hastane çıkışını falan annem almak istedi önümüzdeki ay alışverişe gideceğiz inşallah.. Küçük teyzemiz sepeti için bornozumuzu, küvetimizi, banyo süngerimizi, şampuan bebe yağı vs aldı. Puset örtüsü, emzirme minderi, alt açma minderi gibi de bir kaç ıvır zıvır aldık. Çok bir eksiğimiz kalmadı gibi. Ben çeyizde de liste yaparak ilerlemiştim ama evlendikten sonra bazı unutulan küçük eşyalar olmuştu maşa çırpma teli falan gibi sanırım yine öyle olacak

Hayırlı olsun canım maşallah benimde ilk 18. Haftada yüzlerini gösterdiler parmağını emerken var renkli ama çoook küçük ve zayıflardı şimdi bilmiyorum bakalım inşallah gösterirler çarşamba kontrol var detaylı

Hahshaha çeyiz benzetmen çok yerindeydi Ben de unutmayayım diye önce o ıvır zıvırları alıyorum yok efendim emzik kutusu yok efendim dışarda kirli bebek bezi koyma torbası falan inşallah kullanırım umudum az shdjsk

Sorma sanki aynı süreci baştan yaşıyoruz Ya ben normal çöp poşeti alırım küçük boy son anda karar değiştirmezsem. Listeye yazdığım bi çok şey gereksiz geliyo şuan inşallah sonradan pişman olmam ya da gerekli şeyler dururken gereksizleri almıyorumdur inş

Bol bol konuş onlarla nasıl oluyor bilmiyorum ama dinliyorlar bizi. Ben hep konuşuyorum bize güzel pozlar ver diyorum yüzünü saklama diyorum selam ver bize diyorum muayenede ne olacak anlatıyorum gerçekten dinliyor mucize gibi

Mesajları tesadüf gördüm gezinirken Antalya'da özelde gidecekseniz Mehmet Öztürkmen tavsiye ederim. Her muayenesini sanki detaylı ultrason gibi yapıyor ve herşeyi anlatarak gösteriyor çok iç rahatlatan bi doktor. ( 2023 Ekim annelerindeydim yaa hey gidi günler moduna girdim birden gruba girince )

Kızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
Tabi zor oluyor . İlk hamileligimde 7 ayliktim tasindim şehir disina. Ama hep yavas yavas yaptim kolilemeyi. Biranda yapmadim yani gunlere böldüm dinlenerek. Ev temizleme icin birisini tutmak zorunda kaldim. Yerlestirmeyide yine yavastan esimle birlikte yaptik. Sizde cok dikkat edin mutlaka birilerinden yardim isteyin.

Ay çok tatlısın bende hep konuşuyorum bence hissediyorlar da

Kızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
O zaman erken doğumdan korkmadığın içşn bence birilerinin yardımıyla taşınırsın. Ağır kaldırmadığın sürece bence sorun olmaz ama tabi o zaman halin ne olur riskin olur mu olmaz mı o zaman karar verirsin

Günaydın,
Dün geceden beri karnımın alt kısmında ağrı mevcut tuhaf bir ağrı sanki böyle afedersiniz kabız olmuşum da karnım kasılmış sertleşmiş gibi. Hareket ettiğimde daha yoğun hissediyorum ağrıyı. İşe gidemiycem gibi duruyor. Var mı benzer şikayetleri yaşayanlar normal mi değil mi anlamıyorum doktora yazıcam saat 8 olsun da

Günaydın canım. Benim sağ alt karın apandisit bölgemde sertlik var 2 gündür falan orası yumru gibi sertleşti ama sorun yoktur normaldir diye önemsemedim. Bunun gibi bir ağrıdan mı bahsediyorsun? En çok o bölgem sert yani toplanmış gibi bir şey. Şöyle de bir görsel buldum anlatabilmek için.

Eklentiler

• IMG_7286.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 24
Ay o daha zor bende hemen yapmam zaten çok şükür ki mahallem değişmeyecek eğer aklımızdaki olursa sadece sokak değişecek. Ama daha karar vermedik tutacağımız eve.

Ay çok tatlısın bende hep konuşuyorum bence hissediyorlar da
Evet hissediyorlar babamıza trip atıyoruz galiba eşim yokken içerde dans partileri yapan çocuk eşim gelince duruyor. Sert dışardan hissedilecek şekilde hareket ediyor mesela eşim elini koyuyor yine tık yok halbuki eşim de konuşuyor öpüyor filan yok Beyzade tripli babasına eşim kızımız olmasını daha çok istiyordu erkek olunca üzüldü biraz onu mu hissetti acaba

Başı geliş pozisyondaymış daha şimdiden bu çocuk 40 hafta beklemez içerde bence. Şimdilik çok sağlıklıyız ama o zaman ne olur bilmiyorum zaten ailelerimiz gelecek yardıma bizden haber bekliyorlar.

Yok benim belli bir bölgede değil genel ağrı ve sertlik var. Siz de önemsememezlik yapmayın dilerseniz bir doktora danışın
ben doktora yazdım haber bekliyorum kontrole gelin derse gideceğiz bakalım

Yok benim belli bir bölgede değil genel ağrı ve sertlik var. Siz de önemsememezlik yapmayın dilerseniz bir doktora danışın
ben doktora yazdım haber bekliyorum kontrole gelin derse gideceğiz bakalım
Anladım çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur. Yok şu an gitmem gereken bir durum yok, zaten doktorumun da iletişim bilgisi yok devletteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…