Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kilo durumlariniz ne alemde Ben aldiğim kilolari geri verdim İki haftalik diyet döneminde 62 ile gebe kalmiştim şu an 64'üm

Kızlar kilo durumlariniz ne alemde Ben aldiğim kilolari geri verdim İki haftalik diyet döneminde 62 ile gebe kalmiştim şu an 64'üm
Ayyy çok güzel tebrik ederim, ben ömrüm boyunca hep dikkat ettiğim için ve hep spor yaptığım için zayıftım. Ama hamile kaldıktan sonra 10 kg aldım artık diyetisyene başlamam gerekiyor sanırımm

Kalp damar yazarsa ücretsiz dedi ecz. Kadın doğum yazarsa ücretli oluyor dedi. Pahalı geldi açıkçası ya normal fiyatı daha yüksek mi acaba
Oksapar bin TL sanırim ama rapor farkı olduğunu soylemisti eczane rapor çıkarırken ne yazdığını önemliymiş ücret çıkmaması için

Çok guzelll ben 65 ile kalmistim 2 gun once 68.50 idim. Ama bu sabah 69.80 gordum 2 gun icinde alamayacagim icin odem oldugunu dusunuyorum tuvalete falan da gitmemistim kabizlik beni mahvediyor ortalama 3,5- 4 kilo aldim diye kabul ediyorum kendimi. Su sureci 75 gibi bitirebilirsem kendimi alnimdan opmek istiyorum

Al bendende o kadar 70-75civari bizim icin mukemmel olur zaten doğumda bi 5kilo filan gider diye dusunuyorum bebişin kilosuydu plasanta vs. Derken

Bitmedimi daha kiz alisveristamamladin galiba sen herseyini hayirli olsun canim iyi gunlerde kullansn bebişin

Bitmedimi daha kiz alisveristamamladin galiba sen herseyini hayirli olsun canim iyi gunlerde kullansn bebişin
Canım çok şükür bugün bitti alışverişimiz bir eksik halı ve birkaç kıyafet kaldı. Halı en son eşyalar kurulunca ölçüye göre alınır, kıyafette en son eksik varsa tamamlarım amin canımmm amin inşallah hepimizin bebeği güzel günlerde kullansın inşallah

Hayırlı olsun canıııım sağlıkla gelsin gözün aydın derin bir oh çek hahahah benim pipili de aynı babası olsun aşık olarak evlenmedik mi benzesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…