Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
aşı yoksa getiriyolar aslında ben asm de oldum hatta eşim de olması gerekiyodu işyeri istiyodu ona da vurdular

Bizimkiyle eşinin olduğu ayrı da bizimkilere yok diyip geçiyorlar yeni şey de bu olmuş.
yok aşkım aynı , tek tip aşı geliyomuş artık, tetenoz boğmaca difteri 3 lüsü. baya aynı ilaçtan olduk yan yana :)ben hemşireye söylemiştim ay başında gelin ay sonuna dogru aşı kalmıyo, ay başında yeniden geliyo demişti.

Allah allah şaşırdım benim annem de 2 ay önce oldu babam da işimiz dolayısıyla daha yeni oldu ama sadece tetanoz oldular. Hamileler zor buluyor üçlüyü kocana yapmalarına şaşırdım

Allah allah şaşırdım benim annem de 2 ay önce oldu babam da işimiz dolayısıyla daha yeni oldu ama sadece tetanoz oldular. Hamileler zor buluyor üçlüyü kocana yapmalarına şaşırdım
valla kuzum sen diyince baktım şimdi e devletten eşimin aşısı böyle gözüküyo, aynı ilaçtan vurdu ama ikimizin de daha önce tetenozu vardı hatırlatma dozu sadece

Eklentiler

• osman aşı.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 7
valla kuzum sen diyince baktım şimdi e devletten eşimin aşısı böyle gözüküyo, aynı ilaçtan vurdu ama ikimizin de daha önce tetenozu vardı hatırlatma dozu sadece
Eşine td yapılmış tetanoz difteri, bizimki tdap boğmacalı. Hemşirenin bence demek istediği tek tip td geliyor demek istemiştir. Şifa olsun ikinize de

Bu bize yapılan çünkü.

Eklentiler

• IMG_9466.webp
    16 KB · Görüntüleme: 7
Ya hamilelikle birlikte size de sakarlık geldi mi elimdeki herşeyi düşürüyorum
Hahah count me in Sürekli elimden bişeyleri düşürüyorum 2 tabak kırdım böyle. Kocam noldu sana diyor hamilelik??? diyorum çünkü başka açıklaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…