Ayy çok sağol canım gerçekten, sağlıkla gelsin bebişlerimizYok canım hem kendi doktorum söyledi hemde kuzenim de doktor oda söyledi için rahat olsun
Çok sağol canım gerçektenHepimiz öyleyiz cnm konu evlat olunca. Ama içini ferah tut
Bende öyleyim cnm tahlillerimi referans disinda görünce Google yaziyorum ,orada zaten felaket tellalıAslında bazı değerlerin düşük veya yüksekliği tek başına bir anlam ifade etmiyor.Benim TSH değerim yüksek o yüzden ilaç kullaniyorum.
Allah razı olsun kızlar
Onlarda bizim gibi hormon dalgalanması yaşıyorlarmış çok şaşırtıcı değil mi hamile gibi hormon salgılıyorlar. Evet merak ediyorum doğunca ne yapacak diyeDoğduklarında daha çok severler babalıgı asıl o zaman tadarlar biz daha öğrendiğimiz de yaşıyoruz anneliği
Aynen öyle onlarda yaşıyor bazı şeyleri bizimle beraberOnlarda bizim gibi hormon dalgalanması yaşıyorlarmış çok şaşırtıcı değil mi hamile gibi hormon salgılıyorlar. Evet merak ediyorum doğunca ne yapacak diye
Allahım inşallah kördür ne diyim yani bide ben senden ultrason istemedim alt tarafı 2 kan 1 idrar alıcaksın ne meraklısın bakmaya yani ben senin hastan bile değilim. Haklısın ya içim rahatladı biraz ben kendi doktorumu bekleyeyim en iyisi telaşa gerek yokAyy kendi doktoruna bak detaylı da belli olurdu. Bende Türkiye’ye gelmişken birine görüneyim dedim erkek bebeğin kalbi delik dedi halbuki ondan bir hafta önce zaten detaylıya girmiştim. Sonra içim rahat etmedi başka doktora gittim delik yok dedi buraya geldim kendi doktorum da bişey yok dedi. Yani bazı doktorlar kör sanırım boşver
Boşa bakmış istesek bakmazlar istemesek bakarlarAllahım inşallah kördür ne diyim yani bide ben senden ultrason istemedim alt tarafı 2 kan 1 idrar alıcaksın ne meraklısın bakmaya yani ben senin hastan bile değilim. Haklısın ya içim rahatladı biraz ben kendi doktorumu bekleyeyim en iyisi telaşa gerek yok
Tsh normal bendede canım o yüzden endokrin bendede ilaç başlamadı henüz . Kendi çalıştıkları laboratuvardan dış laboratuvara tekrar yollayacak belki hala düşük çıkarsa o şekilde ilaç başlar . Ama haşimato aktifken eterox 25 mg sabahları aç alıyordum . Benim endokrin doktorum pek hamilelikte ilaç aldırma taraftarı değil . Bebeğin kontrollerini sordu herşey yolundamı diye suyunda azalma büyümesinde sıkıntı . Serbest hormon düşüklüğü bunları yapabiliyor dedi ama korkulacak birşey yok şimdilik dedi kontrol altında tutmaya çalışıyorlar canım. Her balıktan iot yeterli alınmıyor ama özellikle somon dedi bana. Amerika’daki çalışmalarda bazı kadınların serbest t4 hormonun hamilelik sırasında düştüğü görülmüş ama yaygın olmasada olası bir durummuş . Gözetim altında tutmak iyi olur kesinlikle endokrin e randevu al ve gitCanım çok teşekkür ediyorum öncelikle uzunca yazmışsınşimdi hemen baktım ilacımın içinde 150 mg iyot var, hamile olduktan sonra hiç balık yemedim onunla alakası olubilir mi acaba ? İyotlu doğal tuz kullanıyorum. Tsh 1.01 t4 0.73. Şuan sen ilaç kullanıyor musun canım ?
Yaa ,yaş sınırı da mı varmış .Kaç yaşındasın acabaKızlar ben şeker yüklemesini sordum doktor senin yaşın tutmuyor onun için gerek yok yaptırmana senin dedi
Acaba olctugun çubuk bozuk olabilir mi?Ben devamlı olcuyorum bazen düşük bazen yüksek çıkıyor .Öyle olunca tekrarlıyorum bu sefer normal değer çıkıyor.Birde o çubukların hava almaması lazım diyorlar.Kızlar ya şekerim evde hep yüksek çoğu şeyi hayatımdan çıkardım ama nafile bugün sadece yarım portakal yedim şekerim 189 oldu sanırım artık meyve de yemicem
Önceden var mıydı canım şekerle ilgili sorunların? Doktorun ne diyor durumaKızlar ya şekerim evde hep yüksek çoğu şeyi hayatımdan çıkardım ama nafile bugün sadece yarım portakal yedim şekerim 189 oldu sanırım artık meyve de yemicem
Yok canım 3 cihazım var her birinin çubuğu tek kullanımlık. Zaten şekerim olduğunu daha doktor söylemeden anlamıştım aşırı baş dönmesi halsizlik ve uyku basıyor yüksek olunca açlık iyi yokluk kötü tabi yediklerimde karbonhidrat şeker galan yoksa normalde çıkıyorAcaba olctugun çubuk bozuk olabilir mi?Ben devamlı olcuyorum bazen düşük bazen yüksek çıkıyor .Öyle olunca tekrarlıyorum bu sefer normal değer çıkıyor.Birde o çubukların hava almaması lazım diyorlar.
Ama ölçtün yine aynı çıkarsa yarım portakala gore biraz yüksek çıkmış demektir.Ruhsal durum da çok etkiliyor cnm kendini uzmemeye sinirlenmemeye çalış.Mesela geçen canımı sıkan bir durum oldu tokluk değerim normalde 85 110 falan çıkıyordu o gün 146 çıktı.Yapabilirsen yürüyüş ya da evde biraz dolanmak o da düşürüyor Son olarakta su içmek iyi geliyor.Benim deneyimlerim bunlar.
Bir de çok açlık da iyi gelmiyor.Gece biraz bişey atistirinca sabah şekerim daha düşük çıkıyor.
Şekerim yoktu ama pcosum ve lipodem olduğu için gebelikte çıkma ihtimali yüksekti bide ikiz gebelikte 10 kişinin 9 ü yakalanıyor malesef canım. Doktorum çoğu şeyi yasakladı bakalım olmazsa diyetisyenle devam edicemÖnceden var mıydı canım şekerle ilgili sorunların? Doktorun ne diyor duruma
İnşallah çıkmasın ya çokta ihtimalimiz var şu zıkkım pcostan dolayı korkutuyor beni. 13 yaşımdan bu yana bıktırdı beni insan olsa pcos öldürürüm herhalde hahahhaŞekerim yoktu ama pcosum ve lipodem olduğu için gebelikte çıkma ihtimali yüksekti bide ikiz gebelikte 10 kişinin 9 ü yakalanıyor malesef canım. Doktorum çoğu şeyi yasakladı bakalım olmazsa diyetisyenle devam edicem
30 yaşına girecem haftaya ben ne alaka anlamadımYaa ,yaş sınırı da mı varmış .Kaç yaşındasın acaba
Ben yaş sınırını ilk defa duyuyorum canım bilgin olsun bence başka bir doktora danış. Çok alakasız ve saçma geldi. Daha önce şeker yüklememi takriben 25 yaşında yaptırdım diye hatırlıyorum şu an 29 yaşım.30 yaşına girecem haftaya ben ne alaka anlamadım
35 yaş ve üzeri risk daha fazla olduğu için 30 yaşını risk olarak görmemiş olabilir ben de şaşırdım açıkçası başka doktora sormakta fayda var30 yaşına girecem haftaya ben ne alaka anlamadım
Ahahah öyle vallaİnşallah çıkmasın ya çokta ihtimalimiz var şu zıkkım pcostan dolayı korkutuyor beni. 13 yaşımdan bu yana bıktırdı beni insan olsa pcos öldürürüm herhalde hahahha
Canım saçma bişey gebelik şekerinin yaşla alakası yok ki kimi zaman 20 yaşındaki kadında çıkarken 40 yasındakinde çıkmaz yani. Başka doktorla görüşmeni tavsiye ederim30 yaşına girecem haftaya ben ne alaka anlamadım
Bakman çok güzel ayyyyy pozitif enerjiii çıkmasın çıkmasınnnnnAhahah öyle valladoktorum belki yapmayacak testi daha belli değil çünkü günde 3 kez ölçüyorum hem tok hem aç toplam 6 defa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?