Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
İnşallah Çok güzel geçsin herşey hepiniz için ❤ Doğduktan sonra nasıl büyüdüler anlamıyorsunuz

Canım çok teşekkür ediyorum içim çok rahatlattınhaftaya gitçem doktora, hepimize şifa olsun bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım

Diyetisyenle devam fikri bence çok iyi bende düşünüyorum. Listene uyuyorsan aslında doktorunda ilgiliyse yardımcı olur herhalde canım.

Merveturann yaklaşık aynı kilolardayiz,senin detaylı da gorebildi mi doktor iç organları damarları falan.
Lioo artık kesinleşti kızım oluyorKızım demek tuhaf geliyor
Bi çok şeyini gördü ama bir çok şeyide göremedi. Bana özele git dedi ama maalesef gidemedim 10 binden başluyor detaylı ultrason. Yinede kalbini beynini vs gördü

Canım benim de tsh ım çok düşük gelmişti. Konuyu ben açmıştım geçenlerde. ama benim t3 ve t4 normal değerler aralığındaydı. Endokrinoloji doktoruna göründüm hamilelikte bu tarz düşüklükler normal, evet seninki baya düşmüş dedi. Benimki 0.007. Ama aynı zamanda ben trombosit düşüklüğü için kortizon kullanıyorum. Şimdi tsh düşüklüğü için ilaç başlarız istersen ama bu da trombositini düşürür, tedavin anlamsızlaşır dedi. Eğer t3 t4 ve tsh hepsi düşük olsaydı o zaman sıkıntı olurdu ama tek bir değer düşüklüğü tolere edilebilir dedi. Ayda bir kan verip kontrol edelim dedi. Benim ayrı kortizon tedavim olduğu için böyle bir yorum yaptı ama belki sana ilaç başlayabilir doktorla bi görüş bakalım ne diyecek.

Memelerimi koparasım geliyo hem süt sızıyo hem kaşınıyor hem acıyo hem ağrıyor. Dün masaj yaptım sıktım az valla dayanamadım. Çözüm bulan var mı bu hassasiyete.
Ayyy bunu yapma sakıınn. Benim de bi ara süt gelmişti doktor sakın sıkıp uyarma göğüslerini demişti. Akışına bırak hafif masajlar yap

Bi çok şeyini gördü ama bir çok şeyide göremedi. Bana özele git dedi ama maalesef gidemedim 10 binden başluyor detaylı ultrason. Yinede kalbini beynini vs gördü
Çok saçma bı durum devletteki perinatoloji doktorlarına ozeldeki gibi ultrason cihazı versinler madem ,biz özele gidecek olsak zaten devlet hastanesi ile uğraşmayız.

Senin yine biraz görmüş.Gittigim doktorun günahını da almak istemiyorum ama görmek isteseydi bazı şeylerini görebilir miydi bilemiyorum.Sifir beklentiyle gittim beklentimin altında odadan çıktım Neyseki 3300 liraya yarın gideceğim özel bı muayenehaneye ,10000 olsa bende veremezdim

Valla bende anlamadım zaten kendi doktoruma gidecem rutin kan ve idrar varmış onları halledeyim sonuçlarla beraber gidecem haftaya ona da soracam. Bakalım o ne diyecek.

Canım çok geçmiş olsun, çok teşekkür ediyorum gerçekten ya hiç görmemişim arada kalmış canım, yazıp açıkladığın için çok sağol senin ki hep mi böyle düşük müydü canım yoksa hamilelik ve kortizon ilacı yüzünden mi düştü. Doktora haftaya gitcem canım

Canım saçma bişey gebelik şekerinin yaşla alakası yok ki kimi zaman 20 yaşındaki kadında çıkarken 40 yasındakinde çıkmaz yani. Başka doktorla görüşmeni tavsiye ederim
Kendi doktoruma soracam devletteki doktor böyle böyle dedi diye aslinda işinin ehli bir kadındır.

Kızlar hamile iken taşınmak çok mu zor? Galiba 8 aylık olduğumda taşınacaz biz.
Ben bir ay olmadı taşındım eşim bir koli bile yaptirtmadi ama ayakta çok dolandım onun açısı yeni cikiyor otur dedikçe oturmadim kıyamadım,kolay oldu diyemem zorda oldu diyemem tek zor olan ayakta kaldigim için birde kurban bayramı derken belim çok ağrıyor tek tavsiyem ayakta çok dolasmamaya dikkat et çok eğil kalk yapma canım imkan oldukça uzan

Bizimkiler gelirlerse bana bir iş yaptırmazlar da ben duramam işte yerimde bir oraya bir buraya bakar dururum işte kurtluyum Çok teşekkür ederim sana dikkate Alaçam ve bol bol dinlenecem söz

İyi akşamlar herkese, sizde de ayakta biraz kalınca çok kasılma oluyor mu? Sanki ilk çocuğum böyle değildi ya da ben unuttum.

Anladım çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur. Yok şu an gitmem gereken bir durum yok, zaten doktorumun da iletişim bilgisi yok devletteyim.
Benim ağrılar artınca hastaneye gittim ultrasonda bir şey yok şükür kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan görüldü kum veya taş düşürüyor olabilirsin dediler batın ultrasona gireceğim yarın

Benim ağrılar artınca hastaneye gittim ultrasonda bir şey yok şükür kan ve idrar tahlili verdim idrarda kan görüldü kum veya taş düşürüyor olabilirsin dediler batın ultrasona gireceğim yarın
Allah allahhhhhh bende olan şey sende olmuş. Geçen hafta alakasız bir sebepten dolayı acile gittim karaciğerde yağlanma, büyüme ve böbrekte taş çıktı. Sende de hemen hemen aynısı çıkmış. Ay inanılır gibi değil şu hamilelik gerçekten. Çok geçmiş olsun canım inşallah ağrın sızın çoğalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…