Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar inditex indirimleri başladı bebek için alışveriş yapacak olanlara

Fetal dna yaptırmış mıydın canım? Detaylıda benim oğlumun da böbreğinde genişleme gördü doktor, genelde önemli olmuyor erkek bebeklerde daha sık görünür ama fetal yaptırmakta fayda var demişti

Yaptırmamıştım, yaptırsam da karnımda tedavi edilebilecek bir şey değil sanırım çok da bilmiyorum hiç çevremde yok böyle bi durum ama ciddi birşey olsa detaylı ultrasonda çıkmaz mıydı ya 1 ay oldu daha yaptıralı. Benim bebeğim de erkek evet biraz da o konudan teselli oluyorum sünnet olunca bile geçenler oluyormuş

Eklentiler

• IMG_7338.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_7339.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7340.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54

Eklentiler

• IMG_0470.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Kalmamıştır millet sömürüyor anında h&m baktım orda da beden kalmamış. Beden olsaydı h&m de de güzel şeyler var
Ay evet ben herkes kendine yapmıştır sepeti rahatça alırım diyordum

Ay evet ben herkes kendine yapmıştır sepeti rahatça alırım diyordum
Hahah ben de öyle düşünmüştüm de değilmiş bizim gibi varmış yani mangoda var bu arada ayrı ayrı takımlar 3-6 ay trikolar. Ben dolap kurulduktan sonra bakacağım ne aldım almadım ona göre kalırsa alırım indirimden artık

size de çok geçmiş olsun ne önerdi peki doktor? Bana bol bol su içip tuvalete çıkacaksın dedi bir de batın ultrason çektireceğiz bakalım taş mı kum mu belli olacak

size de çok geçmiş olsun ne önerdi peki doktor? Bana bol bol su içip tuvalete çıkacaksın dedi bir de batın ultrason çektireceğiz bakalım taş mı kum mu belli olacak
Çok teşekkür ederim Bana hiçbir şey önerilmedi açıkçası böbrekte taş var mı yok mu emin de değilim güvenemedim çünkü ağrım yok çok şükür diyim de.

En son bir sebepten gittiğimde acildeki doktor bana şey demişti yaşaya bileceğin en saçma olaylar hamilelikte olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…