Açıkçası duyunca içim cız etti ne diyeceğimi bilemedim. Ayın 3’ünde kendi doktoruma randevum var ona gideceğim inşallah önemsizdir ve geçer ne yapacağımı bilmiyorum. Desteğin için teşekkür ederim
Fetal dna yaptırmış mıydın canım? Detaylıda benim oğlumun da böbreğinde genişleme gördü doktor, genelde önemli olmuyor erkek bebeklerde daha sık görünür ama fetal yaptırmakta fayda var demişti
Fetal dna yaptırmış mıydın canım? Detaylıda benim oğlumun da böbreğinde genişleme gördü doktor, genelde önemli olmuyor erkek bebeklerde daha sık görünür ama fetal yaptırmakta fayda var demişti
Yaptırmamıştım, yaptırsam da karnımda tedavi edilebilecek bir şey değil sanırım çok da bilmiyorum hiç çevremde yok böyle bi durum ama ciddi birşey olsa detaylı ultrasonda çıkmaz mıydı ya 1 ay oldu daha yaptıralı. Benim bebeğim de erkek evet biraz da o konudan teselli oluyorum sünnet olunca bile geçenler oluyormuş
Hahah ben de öyle düşünmüştüm de değilmiş bizim gibi varmış yani mangoda var bu arada ayrı ayrı takımlar 3-6 ay trikolar. Ben dolap kurulduktan sonra bakacağım ne aldım almadım ona göre kalırsa alırım indirimden artık
Allah allahhhhhh bende olan şey sende olmuş. Geçen hafta alakasız bir sebepten dolayı acile gittim karaciğerde yağlanma, büyüme ve böbrekte taş çıktı. Sende de hemen hemen aynısı çıkmış. Ay inanılır gibi değil şu hamilelik gerçekten. Çok geçmiş olsun canım inşallah ağrın sızın çoğalmaz
size de çok geçmiş olsun ne önerdi peki doktor? Bana bol bol su içip tuvalete çıkacaksın dedi bir de batın ultrason çektireceğiz bakalım taş mı kum mu belli olacak
size de çok geçmiş olsun ne önerdi peki doktor? Bana bol bol su içip tuvalete çıkacaksın dedi bir de batın ultrason çektireceğiz bakalım taş mı kum mu belli olacak
Allah allahhhhhh bende olan şey sende olmuş. Geçen hafta alakasız bir sebepten dolayı acile gittim karaciğerde yağlanma, büyüme ve böbrekte taş çıktı. Sende de hemen hemen aynısı çıkmış. Ay inanılır gibi değil şu hamilelik gerçekten. Çok geçmiş olsun canım inşallah ağrın sızın çoğalmaz