Yaaa çok az kalmışGittim canım çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi biraz normal doğum zor olabilir dedi
Salı tekrar gidicem çatı muayenesine hala aynı şeyi söylerse
Bu cumartesi değil diğer cumartesi sezeryan ile doğum yapıcam. 1 eylül pazartesi dedi aslında ama kızım okula başlicak o yüzden cumartesi olsun diye düşündük
Şuan bebeğim 3.400
37+5 im düzeltimiş sata göre
Şekerim felan herşeyim normal ilerliyo çok şükür bakıldı hepsine
31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
Korkma canm hafta güzel allahın izniyle bi şey olmaz bol bol su tüket
Armut havuç suyu tüket onlar yükseltiyor
31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
Gittim canım çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi biraz normal doğum zor olabilir dedi
Bu cumartesi değil diğer cumartesi sezeryan ile doğum yapıcam. 1 eylül pazartesi dedi aslında ama kızım okula başlicak o yüzden cumartesi olsun diye düşündük
Şuan bebeğim 3.400
Neden sezeryan canım senmı istedinBen eylülde doğuracğm sezaryan olduğu için
Su içiyorum canım şu an hava çok sıcak biraz serinlesin çıkacağım yürüyüşeBol bol su içip idrara çık canım ekstra olarak çık dışarı yarım saat yürü gel düşer bir tıkta olsa şekerin
Maşallah çok az kalmiş ilkide sezeryanmıydı canım Aa canım o kadar erkenmi hadi hayırlısı bu arada neden çatı muayenesi ikinci kez neden yapılıyor bikere yapılan birşey değilmiGittim canım çatı muayenesi oldum. Çatın dar dedi biraz normal doğum zor olabilir dedi
Şuan bebeğim 3.400
Ayy sezeryan günleride belli oldu desene 7 ekimdemi sezeryan olcaksin canim hayirlisi olsunKızlar dün doktordaydımalmanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı
Ahhh o heycanlı beta bekleyişlerGerçekten okurken beni bile heyecan bastı seni hiiiiç düşünemiyorumresmen geliyorlar of inanamıyorum. Starbucksa kahve içmeye geldim burada öğrenmiştim pipilime hamileliğimi, hastaneden beta sonucum mesaj olarak gelmişti. Şimdi diyorum ki doğuma ne az kaldı, karnımdasın kocaman oldun inanamıyorum. Gerçekten duygulanıyorum böyle şeylere.
Aşkım benim salı günü kontrolüm salı günü üç tane doktor gezicem endokrin, perinatoloji ve nöroloji. Sistemden baktım nöroloji doktorum da çalışıyor salı günü aradan onu da çıkartmış olacağım. Vajinal yapabilirsin demişti 14. haftalarımda mı ne ama yine de görüşeceğim aklımda olan şeyleri soracağım. Bakalım perinatoloji de konuşacak mı doğumu yoksa 34. haftaya mı atacak ona da bakıcam.
Bizim istediğimiz tarih 7 Ekim bakalım olacakmı ailenin tüm kızları 7/17/27 liAyy sezeryan günleride belli oldu desene 7 ekimdemi sezeryan olcaksin canim hayirlisi olsunBenimki 6ekim de 40.haftayi dolduruyor bakalim oğluş ne zman gelmeyi seçecek
İnşallah kabul ederler canımBizim istediğimiz tarih 7 Ekim bakalım olacakmı ailenin tüm kızları 7/17/27 liama 37+4 oluyor olur galiba kabul ederler tarih olarak
Kaç haftalıktı şuan ayyyyKızlar doktordan çıktım şimdi . 1 Ekime gün verdi.coraspin kullanmayı bırak ama iğneye devam et dedi. Merak edenler olmuştu .
Allah razı olsunDoktorlar her ihtimali söylerler ama içerde durur diye düşünüyorum, ciğer geliştirici de yapmışlar haftası da çok iyi hiç korkma dualarım seninle
33+0 canım ama 34 hafta ile uyumlu görünüyor dedi.Kaç haftalıktı şuan ayyyy
Hayırlısı olsuunnKızlar dün doktordaydımalmanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı
Yaaa çok heycanlıHayırlısı olsuunnbenim doktorum da her şey yolunda gittiği takdirde yüksek ihtimalle 7-8 ekim olucak doğumun dedii
Ben 32+0 bugün son bir kaç gündür az değilde daha sakin gibi daha çok dönerse kıpırdatsa hissediyorum galiba yeri daraldıBebeklerin hareketleri kaçıncı hafta itibariyle azaliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?