Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Yaaa çok az kalmış maşallah sağlıkla gelsin inşallah

31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum

Doktorlar her ihtimali söylerler ama içerde durur diye düşünüyorum, ciğer geliştirici de yapmışlar haftası da çok iyi hiç korkma dualarım seninle

Sağlıkla gelsin de nasıl geldiği hiç önemli değil canım çok az kalmış kavuşacaksın bebeğine

Maşallah çok az kalmiş ilkide sezeryanmıydı canım Aa canım o kadar erkenmi hadi hayırlısı bu arada neden çatı muayenesi ikinci kez neden yapılıyor bikere yapılan birşey değilmi

Ayy sezeryan günleride belli oldu desene 7 ekimdemi sezeryan olcaksin canim hayirlisi olsunBenimki 6ekim de 40.haftayi dolduruyor bakalim oğluş ne zman gelmeyi seçecek

Ahhh o heycanlı beta bekleyişler ya maşallah bu günleri de gördük bu kadar ilerledik çok şükür

Kesinlikle sor aşkım bak Perinatoloji ne diyecek .. bende hematoloji ve kadın doğumcum pek sıcak bakmadılar duruma . Tabi biraz galiba benim kanama bozukluğu ve tüp bebek olmasıda belki etkilemiştir .. ama gerçekten her bebek kıymetli umarım en güzeli en doğrusu en kolayı karar verilir senin içinde

Ayy sezeryan günleride belli oldu desene 7 ekimdemi sezeryan olcaksin canim hayirlisi olsunBenimki 6ekim de 40.haftayi dolduruyor bakalim oğluş ne zman gelmeyi seçecek
Bizim istediğimiz tarih 7 Ekim bakalım olacakmı ailenin tüm kızları 7/17/27 li ama 37+4 oluyor olur galiba kabul ederler tarih olarak

Kızlar doktordan çıktım şimdi . 1 Ekime gün verdi. coraspin kullanmayı bırak ama iğneye devam et dedi. Merak edenler olmuştu .
Kaç haftalıktı şuan ayyyy

Hayırlısı olsuunn benim doktorum da her şey yolunda gittiği takdirde yüksek ihtimalle 7-8 ekim olucak doğumun dedii

Bizim dualar iptal,doktorum çalışamaz raporunu verdi
Gün itibariyle izne ayrıldım ve hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…