Hahah ben de öyle düşünmüştüm de değilmiş bizim gibi varmış yani mangoda var bu arada ayrı ayrı takımlar 3-6 ay trikolar. Ben dolap kurulduktan sonra bakacağım ne aldım almadım ona göre kalırsa alırım indirimden artık
Hiç sorma arkadaşlarım hamile benden önce onların suan 32-33 haftalarda yaşadıklarını yaşıyorum. Yataktan kalkınca sanki basınç ve ağırlıktan karnım patlayacak gibi oluyor. Mesela bu saate uyanığım çünkü feci bir gerilme yaşıyorum karnımda ve kaburgalarım kırılacaktı uykudan uyandım ağladım ağrıdan
Hiç sorma arkadaşlarım hamile benden önce onların suan 32-33 haftalarda yaşadıklarını yaşıyorum. Yataktan kalkınca sanki basınç ve ağırlıktan karnım patlayacak gibi oluyor. Mesela bu saate uyanığım çünkü feci bir gerilme yaşıyorum karnımda ve kaburgalarım kırılacaktı uykudan uyandım ağladım ağrıdan
Günaydin kizlar ben kontrole geldim şeker yüklemesi için bekliyorum şu an Tatli sevmeyen biri olarak şu verdikleri içecek aşiri tatli Umarim kusmam birazdan kan vericem sonuclar inşallah guzel çikar
Günaydin kizlar ben kontrole geldim şeker yüklemesi için bekliyorum şu an Tatli sevmeyen biri olarak şu verdikleri içecek aşiri tatli Umarim kusmam birazdan kan vericem sonuclar inşallah guzel çikar
İnşallah canim ikinci kani verdim şimdi 1saat sonra 3.kani vericem gecede uyuyamadim heyecandan sabaha dogru azcik uyuyayim dedim bitane sivri başima bela oldu heryerimi isirmiş kaşinmaktn uyuyamadim şu an oturdugum yerde uyukluyorum
Lansor içebilirsin canım doktoruna danışıp yazdırabilirsin ben kızımda da bunda da her sabah aç karnına içiyorum doktorum bir zararı olmaz dedi. Boşa çekme bu ağrıyı
Demir ilacımı sabahları aç karnına içiyordum günde bir tane şimdi doktora gittiğimde sabah akşam olarak yazmış siz nasıl kullanıyordunuz demir ilacını ?
Lansor içebilirsin canım doktoruna danışıp yazdırabilirsin ben kızımda da bunda da her sabah aç karnına içiyorum doktorum bir zararı olmaz dedi. Boşa çekme bu ağrıyı
kızlarr selam, ay ben herşeye cok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum bagırıyorum deliler gibi aglama geliyo sonrasında, bu hormonlar nedir, herkes cok sakin ben mi gerginim ya bi