Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ben yine müthiş derecede beni kıvrandıran mide krampları ve gaz sancılarıyla sabah ettim. Bunun çözümü var mı ya

Aa bakayım teşekkür ederim güzel oluyor trikolar kış bebesi olacaklar

Yaaa Allah yardımcınız olsun ikiz bebiş annesi olmak biraz daha zahmetli galiba
Hiç sorma arkadaşlarım hamile benden önce onların suan 32-33 haftalarda yaşadıklarını yaşıyorum. Yataktan kalkınca sanki basınç ve ağırlıktan karnım patlayacak gibi oluyor. Mesela bu saate uyanığım çünkü feci bir gerilme yaşıyorum karnımda ve kaburgalarım kırılacaktı uykudan uyandım ağladım ağrıdan

Ben yine müthiş derecede beni kıvrandıran mide krampları ve gaz sancılarıyla sabah ettim. Bunun çözümü var mı ya
Uyumadan bir saat önce soda tüket derim benim kramplara o iyi geliyordu mide de ama gaz sancısına benimde çözüm yok iki gündür bende çekiyorum

Uyumadan bir saat önce soda tüket derim benim kramplara o iyi geliyordu mide de ama gaz sancısına benimde çözüm yok iki gündür bende çekiyorum
Gerçekten çok kötüyüm istifra ettim duramıyorum midemdeki ağrıdan gaz desen aldı başını gitti dayanamıyorum artık

En son bir sebepten gittiğimde acildeki doktor bana şey demişti yaşaya bileceğin en saçma olaylar hamilelikte olacak
Doğru demiş enteresan enteresan şeyler yemin ederim ondan planlı gebeliklerde tüm sağlıkla alakalı şeylerinizi halledip kalın diyorlar işte

İnşallah sağlıklı bir şekilde tamamlayıp zamanında bebişlerini kucağını aldığında unutacaksın bunları

Günaydin kizlar ben kontrole geldim şeker yüklemesi için bekliyorum şu an Tatli sevmeyen biri olarak şu verdikleri içecek aşiri tatli Umarim kusmam birazdan kan vericem sonuclar inşallah guzel çikar
Canım günaydın kolaylıkla geçsin yüklemen inşallah sorunsuz, sıkıntısız. Sonuçların da güzel gelsin dualarım seninle

Canım günaydın kolaylıkla geçsin yüklemen inşallah sorunsuz, sıkıntısız. Sonuçların da güzel gelsin dualarım seninle
İnşallah canim ikinci kani verdim şimdi 1saat sonra 3.kani vericem gecede uyuyamadim heyecandan sabaha dogru azcik uyuyayim dedim bitane sivri başima bela oldu heryerimi isirmiş kaşinmaktn uyuyamadim şu an oturdugum yerde uyukluyorum

Lansor içebilirsin canım doktoruna danışıp yazdırabilirsin ben kızımda da bunda da her sabah aç karnına içiyorum doktorum bir zararı olmaz dedi. Boşa çekme bu ağrıyı

Demir ilacımı sabahları aç karnına içiyordum günde bir tane şimdi doktora gittiğimde sabah akşam olarak yazmış siz nasıl kullanıyordunuz demir ilacını ?

Günaydin kizlar ben kontrole geldim şeker yüklemesi için bekliyorum şu an Tatli sevmeyen biri olarak şu verdikleri içecek aşiri tatli Umarim kusmam birazdan kan vericem sonuclar inşallah guzel çikar
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Bende haftaya yaptıracağım ve heyecanlıyım ne alakaysa

kızlarr selam, ay ben herşeye cok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum bagırıyorum deliler gibi aglama geliyo sonrasında, bu hormonlar nedir, herkes cok sakin ben mi gerginim ya bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…