- 31 Ocak 2025
- 347
- 333
- 18
- 27
Hayırr yalnız değilsin hepimizde var bi acayiplikkızlarr selam, ay ben herşeye cok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum bagırıyorum deliler gibi aglama geliyo sonrasında, bu hormonlar nedir, herkes cok sakin ben mi gerginim ya bi
ay Allah senden razı olsun ben cidden psikiyatriye falan mı gitsem diye düşünüyodumHayırr yalnız değilsin hepimizde var bi acayiplikBen mesela herkesten nefret ediyorum, nasılsın deseler YA SANANEEE diye bağırasım geliyor, herkesin her lafı batıyor, gıcık oluyorum hepsine Dükkanda mesela tüm arkadaşlarımla kavga ettim insanlar da bıktı artık benden ağlamak ve gayet normal yani hiç takılma bide sıcaklar da geriyor insanı ekstra
Hahaha estağfurullah senden de Allah razı olsun, çevremizdekiler anlayışlı olduğu sürece atlatacağız bu süreciay Allah senden razı olsun ben cidden psikiyatriye falan mı gitsem diye düşünüyodum
İyi bari tek değilimİnşallah canim Bende heyecandan uyuyamadim
Oncelikle geçmiş olsun. Açlık gayet iyi tokluk şekerleri de sınırda gibi görünüyor. Doktor daha iyi bilir tabi.Kizlar Anlayan varmi Şeker yukleme sonucum boyle cikmis doktoruma wtsaptan attim ama henuz dönmedi bana.
Kuzum bi doktora gitseydin çünkü bunaylarda kusma olmaz kramp ise sadece ağrı yaptırır belki üşütmüşsündürGerçekten çok kötüyüm istifra ettim duramıyorum midemdeki ağrıdangaz desen aldı başını gitti dayanamıyorum artık
Benim burnuma kötü koktu bir şey o an zaten aşırı midesi koku bakımından hassas biriyim, sonra durduramadım kusmayı, çook şükür daha iyiyim hafifledi bayağı yediklerim sıkıştırdı herhaldeKuzum bi doktora gitseydin çünkü bunaylarda kusma olmaz kramp ise sadece ağrı yaptırır belki üşütmüşsündür
İyi bari fazlalığı çıkarmışsın rahatlatır seniBenim burnuma kötü koktu bir şey o an zaten aşırı midesi koku bakımından hassas biriyim, sonra durduramadım kusmayı, çook şükür daha iyiyim hafifledi bayağı yediklerim sıkıştırdı herhalde
Saol kuzum inşallah yoktur yaa iki haftadr ztn seker diyeti yapiyorumOncelikle geçmiş olsun. Açlık gayet iyi tokluk şekerleri de sınırda gibi görünüyor. Doktor daha iyi bilir tabi.
Benim burnuma kötü koktu bir şey o an zaten aşırı midesi koku bakımından hassas biriyim, sonra durduramadım kusmayı, çook şükür daha iyiyim hafifledi bayağı yediklerim sıkıştırdı herhalde
Sende şeker şüphesi vardi sahi ,ama ona rağmen iyi çıkmış o zaman cnm.Doktor yazarsa bizimle de paylaşSaol kuzum inşallah yoktur yaa iki haftadr ztn seker diyeti yapiyorum
Olur canim yazarim bebişin suyu fazla demisti ztn doktor ondan sekerden suphelenmiştiGeçmiş olsun cnm hassas donemlerden geçiyorsun Allah şifa versin ins.Mide bulantisindan dolayı kustuysan rahatlatır seni.Bol bol su ic.Birseyler yiyebiliyorsun degil mi .
Sende şeker şüphesi vardi sahi ,ama ona rağmen iyi çıkmış o zaman cnm.Doktor yazarsa bizimle de paylaş
Yedim canım annem evimde ağzıma burnuma yemek sokuyorGeçmiş olsun cnm hassas donemlerden geçiyorsun Allah şifa versin ins.Mide bulantisindan dolayı kustuysan rahatlatır seni.Bol bol su ic.Birseyler yiyebiliyorsun degil mi .
Sende şeker şüphesi vardi sahi ,ama ona rağmen iyi çıkmış o zaman cnm.Doktor yazarsa bizimle de paylaş
Yaaa çok geçmiş olsun canım. Öncesinde neden diyet yapmıştınNur topu gibi Gebelik şekerimiz olduoyy Ne umutluydum oysa diyeti bitireceğimden oyy oyy
Saol canim Bebişin amniyon sivisi fazla oldugu icin iki haftadr diyetteydim ona ragmen bi tik yuksek cikmis seker bide iki hafta dikkt etmesem demkki daha yuksek cikarmisYaaa çok geçmiş olsun canım. Öncesinde neden diyet yapmıştın
Sigarayı bıraktım kahveyi katiyen bırakamam… Kahve bağımlısıyım. Türk kahvesini hayatımdan çıkarttım arada derede kriz gelince dubble içiyorum. Her gün muhakkak ice latte içmeden duramam. Gerçekten bağımlılık yani anlatılmaz yaşanır. Günde ikiye düşürdüm latteyi normal şartlarda benim 4-5 bardak kahve keyfim vardı onu zar zor bıraktımHanımlar soğuk kahve vs içiyor musunuz? Ben doktoruma açıklayarak sordum kahvesi 200ml geçmesin dedi. Zaten espressosu 200mlden az oluyor geri kalanı süt ve buz. Siz hazır mı içiyorsunuz evde makineden mi yapıyorsunuz eşimle bir yere gidince su içmekten ya da maden suyu içmekten gına geldi
Oyyyy ben de senden umutluydum güzel sonuçlar çıkar diyeNur topu gibi Gebelik şekerimiz olduoyy Ne umutluydum oysa diyeti bitireceğimden oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?