Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
kızlarr selam, ay ben herşeye cok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum bagırıyorum deliler gibi aglama geliyo sonrasında, bu hormonlar nedir, herkes cok sakin ben mi gerginim ya bi
Hayırr yalnız değilsin hepimizde var bi acayiplik Ben mesela herkesten nefret ediyorum, nasılsın deseler YA SANANEEE diye bağırasım geliyor, herkesin her lafı batıyor, gıcık oluyorum hepsine Dükkanda mesela tüm arkadaşlarımla kavga ettim insanlar da bıktı artık benden ağlamak ve gayet normal yani hiç takılma bide sıcaklar da geriyor insanı ekstra

ay Allah senden razı olsun ben cidden psikiyatriye falan mı gitsem diye düşünüyodum

Kizlar Anlayan varmi Şeker yukleme sonucum boyle cikmis doktoruma wtsaptan attim ama henuz dönmedi bana.

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-26-12-48-17-190_com.android.chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bende şimdi kontrolden geldim hersey yolundaymış yatmaya devam 30 haftayı atlatalım dedi doktor bebiş dikişlerin üstündeydi yine bu sefer yüzünü de gösterdi ya şeker yüklemesi için de aclık tokluk baktırcam öyle dedi doktorum

Gerçekten çok kötüyüm istifra ettim duramıyorum midemdeki ağrıdan gaz desen aldı başını gitti dayanamıyorum artık
Kuzum bi doktora gitseydin çünkü bunaylarda kusma olmaz kramp ise sadece ağrı yaptırır belki üşütmüşsündür

Kuzum bi doktora gitseydin çünkü bunaylarda kusma olmaz kramp ise sadece ağrı yaptırır belki üşütmüşsündür
Benim burnuma kötü koktu bir şey o an zaten aşırı midesi koku bakımından hassas biriyim, sonra durduramadım kusmayı, çook şükür daha iyiyim hafifledi bayağı yediklerim sıkıştırdı herhalde

Benim burnuma kötü koktu bir şey o an zaten aşırı midesi koku bakımından hassas biriyim, sonra durduramadım kusmayı, çook şükür daha iyiyim hafifledi bayağı yediklerim sıkıştırdı herhalde
İyi bari fazlalığı çıkarmışsın rahatlatır seni

Geçmiş olsun cnm hassas donemlerden geçiyorsun Allah şifa versin ins.Mide bulantisindan dolayı kustuysan rahatlatır seni.Bol bol su ic.Birseyler yiyebiliyorsun degil mi .

Saol kuzum inşallah yoktur yaa iki haftadr ztn seker diyeti yapiyorum
Sende şeker şüphesi vardi sahi ,ama ona rağmen iyi çıkmış o zaman cnm.Doktor yazarsa bizimle de paylaş

Olur canim yazarim bebişin suyu fazla demisti ztn doktor ondan sekerden suphelenmişti

Yedim canım annem evimde ağzıma burnuma yemek sokuyor toparladım ama ateşim var şimdi çok zorladım kendimi, kendimi biliyorum çünkü, geçecek ama ayağa kalktım çok şükrü

Hanımlar soğuk kahve vs içiyor musunuz? Ben doktoruma açıklayarak sordum kahvesi 200ml geçmesin dedi. Zaten espressosu 200mlden az oluyor geri kalanı süt ve buz. Siz hazır mı içiyorsunuz evde makineden mi yapıyorsunuz eşimle bir yere gidince su içmekten ya da maden suyu içmekten gına geldi

Sigarayı bıraktım kahveyi katiyen bırakamam… Kahve bağımlısıyım. Türk kahvesini hayatımdan çıkarttım arada derede kriz gelince dubble içiyorum. Her gün muhakkak ice latte içmeden duramam. Gerçekten bağımlılık yani anlatılmaz yaşanır. Günde ikiye düşürdüm latteyi normal şartlarda benim 4-5 bardak kahve keyfim vardı onu zar zor bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…