Maşallah kuşumKızlar bende şimdi kontrolden geldim hersey yolundaymış yatmaya devam 30 haftayı atlatalım dedi doktor bebiş dikişlerin üstündeydi yine bu sefer yüzünü de gösterdi yaşeker yüklemesi için de aclık tokluk baktırcam öyle dedi doktorum
En başından bu yana çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim, geçiriyorum da. Bizim bebek yolculuğumuz çok uzun ve meşakkatli geçtiği için görüştüğümüz hangi arkadaşım, dostum varsa hep çok ilgili, alakalı oldular. Allah var eşim her zaman çok ilgili bir eşti şimdi de ilgili bir baba adayı. Amaaaaaa aması var ki benim köpeğim dışında kimseye tahammülüm yok. Ufacık bir hareketi, yapmaması gereken şey ya da yapması gerekip onun düşünemediği ne varsa beni çileden çıkartıyor. Artık kimseye bunu yapman lazım, bunu yapmalısın demek istemiyorum. Dedikçe çileden çıkıyorum tam olarak söylediğin gibi çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. Bugün de böyle moddayım çarpasım geliyor karşıma kim çıktıysa. Ama bugüne böyle başlamadım işte sorun da bu beni bu hale kendileri getiriyorlarkızlarr selam, ay ben herşeye cok sinirleniyorum kendimi tutamıyorum bagırıyorum deliler gibi aglama geliyo sonrasında, bu hormonlar nedir, herkes cok sakin ben mi gerginim ya bi
Ben de onu yazıcaktım dün ya hareketleri hep güçlü olmak zorunda mı ?? diye. Hani içerde hafifçe poposunu sallıyor sanki öyle bi hareket oluyor o dışardan belli olmalı tekmeler falan yoktu 3 gün falan. Bugün de tam tersi derimi yırtacak gibiKızlar benim bebe bugün biraz sakin ya hareket ediyor hissediyorum sabah hissettim şimdi biraz hissettim ama çok naif şekilde
Ay deli çıkıcaz bu hamilelikten galiba . Korkuyorum yüreğim ağzımda hareket etsin diye sertçe diye bekliyorum . Dün sabah ve önceki sabah çok netti.. böyle ne bilim insan endişe ediyorBen de onu yazıcaktım dün ya hareketleri hep güçlü olmak zorunda mı ?? diye. Hani içerde hafifçe poposunu sallıyor sanki öyle bi hareket oluyor o dışardan belli olmalı tekmeler falan yoktu 3 gün falan. Bugün de tam tersi derimi yırtacak gibiYani sanırım sorun değil o naiflik, yeniden hareketlenince anladım
Çok geçmiş olsun canım dikkat etSaol canim Bebişin amniyon sivisi fazla oldugu icin iki haftadr diyetteydim ona ragmen bi tik yuksek cikmis seker bide iki hafta dikkt etmesem demkki daha yuksek cikarmis
Çok normal bu haftalarda muhtemelen güzel bir pozisyon buldu rahat ediyor omdan pek hareket etmiyor. Benim geçen 3 gün elimi karnıma koymasam hissetmiyordum doktora bile gittimKızlar benim bebe bugün biraz sakin ya hareket ediyor hissediyorum sabah hissettim şimdi biraz hissettim ama çok naif şekilde
Ya ben hamile kaldığımdan beri kahve sürmedim ağzıma çünkü yanında canım sigara ister diye ama şu sıcaklarda canım aşırı derece de çeşitli soğuk kahveler istiyorSigarayı bıraktım kahveyi katiyen bırakamam… Kahve bağımlısıyım. Türk kahvesini hayatımdan çıkarttım arada derede kriz gelince dubble içiyorum. Her gün muhakkak ice latte içmeden duramam. Gerçekten bağımlılık yani anlatılmaz yaşanır. Günde ikiye düşürdüm latteyi normal şartlarda benim 4-5 bardak kahve keyfim vardı onu zar zor bıraktım
Galiba bende gidicem . Yine üst bacağımın iç kısmı şişti bahanemde var akşam acile gidicem . Ya cidden insanı merakta bırakıyorlar elimizde ultrason olsada baksak .Çok normal bu haftalarda muhtemelen güzel bir pozisyon buldu rahat ediyor omdan pek hareket etmiyor. Benim geçen 3 gün elimi karnıma koymasam hissetmiyordum doktora bile gittim
Diyete devam dedi ayniOyyyy ben de senden umutluydum güzel sonuçlar çıkar diyene önerdi doktor ne dedi
Yani gidip cold brew içmeyeceksen bence ice latte, filtre içebilirsin. Americano bir tık daha belki ağır gelebilir ama ikisinde bence sıkıntı yok. İce latteyi de laktozsuz sütle içtin mi tamamdırYa ben hamile kaldığımdan beri kahve sürmedim ağzıma çünkü yanında canım sigara ister diye ama şu sıcaklarda canım aşırı derece de çeşitli soğuk kahveler istiyor
Aşkitom benim bebeğim de bazen çok narin bazen sanki karnımın içinde çift kale top oynuyormuş gibi oluyorGaliba bende gidicem . Yine üst bacağımın iç kısmı şişti bahanemde var akşam acile gidicem . Ya cidden insanı merakta bırakıyorlar elimizde ultrason olsada baksak .hareketleri çok narin oldupuniçin endişelendim son bir kaç gündür daha netti
Saol canim tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım dikkat et
Kıyamam ya sık dişini çok zor şu haftalarda diyet ama yapacak bir şey yok hem senin hem bebeğin için. Bir de yürüyüş yapma imkanın var mı? O da gebelik şekerine iyi geliyorDiyete devam dedi aynidondurmalar karpuzlar önümde halay cekiyor ama mecbur yine devam edicem oğluşum icin napiyim
Zaten genel olarak hep yuruyerek gidiyorum heryere avm 20dakika yurume mesfesinde markete gidiceksm uzktaki markete gidiyormKıyamam ya sık dişini çok zor şu haftalarda diyet ama yapacak bir şey yok hem senin hem bebeğin için. Bir de yürüyüş yapma imkanın var mı? O da gebelik şekerine iyi geliyor
Eee süper o bile iyidir hiç hareket etmemektense. Evet canım gündüz çok zor ve riskli asla gündüz zaten yürüyüş yapma. Şapka tak su bulundur yanında ve aç olmaZaten genel olarak hep yuruyerek gidiyorum heryere avm 20dakika yurume mesfesinde markete gidiceksm uzktaki markete gidiyorm
Gundzleri artik pek cikamiyorum ama sicklar cok artti yuruyus yolu yok burda olsa super olurdu
Canım şekerin olunca hiç yemeyeceksin diye bişey yok arada bir kontrollü yiyebilirsin. Mesela bir top dondurma yiyip sonra yoğurtla deneğde tutabilirsin. Meyveye gelince şekeri olan gebeler meyve yiyorlar sadece porsiyon kontrolü olmalı ki meyve şekeri saatlerce yüksekte tutmaz ben her yediğimde ölçerim mesela meyve kontrolü yaparak tüketebilirsin ve şekerim çok yükselmesin diye ardına yoğurt yada peynir iyi oluyorDiyete devam dedi aynidondurmalar karpuzlar önümde halay cekiyor ama mecbur yine devam edicem oğluşum icin napiyim
Yok yok zaten ne sıkıntılar çekerek geldik şu günlere doğunca da belli bir süre ağzıma sürmem ama sonrasını bilememYani gidip cold brew içmeyeceksen bence ice latte, filtre içebilirsin. Americano bir tık daha belki ağır gelebilir ama ikisinde bence sıkıntı yok. İce latteyi de laktozsuz sütle içtin mi tamamdırÜf hiç sorma gerçekten kahveyle içilen o sigarayı ben de çok özledim. İnsanın canı istiyor, çekiyor elde değil ama katiyen içemeyiz Kahve içeceksen hiç canım isterse diye şartlama kendini sigara yok
Geçmiş olsun canımNur topu gibi Gebelik şekerimiz olduoyy Ne umutluydum oysa diyeti bitireceğimden oyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?