Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bir de misafir ağırlayacaksın maşallah valla ben kaçıyorum biri gelir de ağırlamak zorunda kalırım diye hahah o derece misafire, insana enerjim yok. Anca anneme, babama, kocama ve köpeğime başka kimseye açık değilim

Aşkım misafir dedğim eşimin abla ve kardeşleri şimdi şöyle yeni taşındığımız için ev görme vs ama hepsi birşeyler hazırlayıp gelir ve bana çay bile doldurtmazlar sağolsunlar

Aşkım misafir dedğim eşimin abla ve kardeşleri şimdi şöyle yeni taşındığımız için ev görme vs ama hepsi birşeyler hazırlayıp gelir ve bana çay bile doldurtmazlar sağolsunlar
Aaa aşkım o zaman şanslısın maşallah

Canım merhaba, konuşulduysa kaçırdım neden çatı muayenesi ve doğum tarihi bu kadar erken? Burda gözükene göre bizim aramızda 2 gün var çünkü :/

Canım merhaba, konuşulduysa kaçırdım neden çatı muayenesi ve doğum tarihi bu kadar erken? Burda gözükene göre bizim aramızda 2 gün var çünkü :/
Canım Orda yazılan tarih doğru değil mervenin bizim haftamızdan ilerde merve adetleri düzensiz olduğu için sonradan düzeltme yapılmış sistemde baya önce 3 hafta ilerde bizden haftası.

Canım Orda yazılan tarih doğru değil mervenin bizim haftamızdan ilerde merve adetleri düzensiz olduğu için sonradan düzeltme yapılmış sistemde baya önce 3 hafta ilerde bizden haftası.
Hııı anladımm kaçırmışım demek ki

Maşallah maşallah büyüyorlar resmen. Geçen eşimin ablası yeğenleri filan bizdelerdi çocukların seslerine bir hareket bir tepkiler daha doğmadan oyunlarına katılmak istiyordu sanki

Kızlar hepsiburada'da suwenn de indirim var pijama takımlarinda ben aldım bir takım çok güzel geldi

Maşallah maşallah büyüyorlar resmen. Geçen eşimin ablası yeğenleri filan bizdelerdi çocukların seslerine bir hareket bir tepkiler daha doğmadan oyunlarına katılmak istiyordu sanki
Yerim ya heyecanlanıyor mu ne yapıyor gerçekten koca bebiş oldular karnımızda keseyi gördük mü yok kalp atışı yok ikili testler fetal dna derken nerelere geldik şaka gibi

Hayır canm ayakta dursum ben eşim su döktü sadece savun kullanacaksın alkollü duş jeli filan olmayacak daha somra kuruttum pansumanımı yaptım
Tamam canım ozaman normal duş başlığıyla kendimde yapabilirim galiba demi . Saçını yıkadığın şampuan felan değince ne olacak . Duş jeli ultra hassas olanlardan alırım ama şampuanda değebilir ?

Bu arada bebiş nasıl oldu ?

Kızlar şimdi duşa girmek için üstümü çıkarttım, tam girecekken süt renginde akıntı geldi bacağımın arasından akınca öyle fark ettim. Yapaya sordum bir sürü şey sıraladı. Böyle bir şey gelen var mı? Bugün tam 32 haftalığız.

Nişan dedikleri şey olabilir mi acaba

Nişan dedikleri şey olabilir mi acaba
Valla bilmiyorum ki yapay mukus tıkacının bir parçasına benziyor dedi. Ama çok erken yani 32 hafta bilemiyorum. Yapay genel olarak böyle söyledi.

Fotoğraftaki parça “nişan” (mukus tıkacının kanlı gelmesi) gibi görünmüyor canım

Nişan dediğimiz şey aslında mukus tıkacının kanlı ya da pembe-kahverengi şekilde gelmesi. Çünkü doğuma yaklaşırken rahim ağzındaki küçük damarlar açıldığı için kan karışabiliyor.

Senin fotoğrafta görünen parça ise beyaz/şeffaf ve jelimsi, yani kanlı değil. Bu yüzden nişana değil, mukus tıkacının renksiz bir parçasına veya normal gebelik akıntısına benziyor.

Özet:
  • Şu anki görüntü nişan değil, doğumun hemen başlayacağı anlamına gelmiyor.
  • Ama ilerleyen haftalarda eğer pembe/kahverengi veya kırmızıya çalan mukus gelirse, işte o zaman “nişan” deriz ve doğumun yaklaştığını düşündürür.

Hmm kontrolün ne zamandı canım sorardın için rahatlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…