Çok sağol canım haftaya gitcem doktora tekrardan tahlil falanda olcamTeşekkür ederim canım. Benim tiroid değerlerimde hiç problem yoktu hep normal aralıklarda seyrederdi. En son nisanda vermişim ve normalmişti aslında. Doktor hamilelik düşürebilir dedi. Ki genellikle hamilelikte dalgalanmalar olabiliyormuş artış/düşüş. Kortizon da etkilemiş olabilir tabi. İnşallah seninki sıkıntısız bi şeydir doktora sorunca haber edersin bize de
Oyyy anasııııKızlar günaydın bu sabah çok ciddi bir olay yaşadım. Babamla araçta seyir halindeyken babam başka bir sürücüyle tartıştı. Bu hayatta nefret ettiğim ve korktuğum ne varsa başıma geliyor maalesef. Araçtan indiler başka sürücüler falan durdu ayırdılar çok elim ayağım titriyor. Çok bağırdım boğazım çok ağrıyor felaket şekilde ve o an sancılandım şu an iyiyim hafif karın ağrım var bebeğe ani stres bir zarar verir mi? Kanamam vs yok baktım herhangi başka belirtim yok
Yani nasıl affedicem babamı onu düşünüyorum oturup ağlayacağım gerçekten ne yaşattı bana sabah sabah kabullenemiyorum. Zar zor hamile kaldım ne emeklerle bu zamana geldim ne yaşattı bana gerçekten çok üzgünüm. Bebeğim hareket etti birkaç defa biraz içim rahatladı.Oyyy anasııııo ani seslerle sıçramıştır ama merak etme bişi olmaz sev okşa çok iyi hissediyorlar. Sen de iyi ol. Maalesef anlık öfkeler en çok etrafa zarar veriyo. Hepimiz bi sakin kalabilsek keşke
Canım çok geçmiş olsun öncelikle böyle olaylar çok can sıkıyor maalesef ama bebeğe hiçbir şey olmaz merak etme. Ne kavga dövüşlü evlerde yaşayan hatta hepimiz biliyoruz şiddet gören hamileler var. Sen 10 dk gerilip bağırdın diye bir şey olmaz çocuğa en fazla uyuyosa uyanmıştırKızlar günaydın bu sabah çok ciddi bir olay yaşadım. Babamla araçta seyir halindeyken babam başka bir sürücüyle tartıştı. Bu hayatta nefret ettiğim ve korktuğum ne varsa başıma geliyor maalesef. Araçtan indiler başka sürücüler falan durdu ayırdılar çok elim ayağım titriyor. Çok bağırdım boğazım çok ağrıyor felaket şekilde ve o an sancılandım şu an iyiyim hafif karın ağrım var bebeğe ani stres bir zarar verir mi? Kanamam vs yok baktım herhangi başka belirtim yok
Babam da anlık hakim olamamıştır kendine canım. Şimdi içine vermiştir onun eminim. Sen yaşadın bitti hemen unutYani nasıl affedicem babamı onu düşünüyorum oturup ağlayacağım gerçekten ne yaşattı bana sabah sabah kabullenemiyorum. Zar zor hamile kaldım ne emeklerle bu zamana geldim ne yaşattı bana gerçekten çok üzgünüm. Bebeğim hareket etti birkaç defa biraz içim rahatladı.
ayy valla ben de, köpeğimle aşk yaşıyoruz o olmasa zaten sakin kalamam asla gibi. geri kalanı sanki bana inat yapıyo gibi hissediyorum tahammülüm sıfır eşim direk seslensem bile tamam kızma sakin ol melegim diyo otomatige baglamıs, onu öyle görünce herkesi nası etkilediğime üzülüyorum eziyet ediyorum gibi geliyo ama yemin ediyorum öyle degil, bebege de zarar gelmesin diye sakin kalmaya calsııyorum aslında. ama olmuyo anlık krizler geliyo lütfen geçsin bu his cok yordu beni deEn başından bu yana çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim, geçiriyorum da. Bizim bebek yolculuğumuz çok uzun ve meşakkatli geçtiği için görüştüğümüz hangi arkadaşım, dostum varsa hep çok ilgili, alakalı oldular. Allah var eşim her zaman çok ilgili bir eşti şimdi de ilgili bir baba adayı. Amaaaaaa aması var ki benim köpeğim dışında kimseye tahammülüm yok. Ufacık bir hareketi, yapmaması gereken şey ya da yapması gerekip onun düşünemediği ne varsa beni çileden çıkartıyor. Artık kimseye bunu yapman lazım, bunu yapmalısın demek istemiyorum. Dedikçe çileden çıkıyorum tam olarak söylediğin gibi çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. Bugün de böyle moddayım çarpasım geliyor karşıma kim çıktıysa. Ama bugüne böyle başlamadım işte sorun da bu beni bu hale kendileri getiriyorlarof şu an bunları yazarken ağlayasım geliyor hajdkskd o derece kötüyüm bugün
Teşekkür ederiiimmŞimdi zaten sigara içemeyeceğimiz için eğer içersek bebeğe çok büyük kötülük olacağı için hiiiiç düşünmeye gerek yok. Doğduktan sonra da çok anormal olur başlamak. Sonra düşünülür artık bu konu ama umarım başlamayız hiçbirimiz.
Eğer çıkarsa mecbur hepimiz başlayacağız çok zor bu haftalarda diyet yapmak ama mecburuz çıkarsa. Yine de güzel enerjilerim seninle umarım çıkmaz
Ben de bebişimi gördüm ve şeker yüklemesi için ilk kanımı verdim bekliyorum. Bebeğin iyi olduğunu gördükten sonra ne açlığım kaldı ne stresiminşallah sonuçlarımız iyi çıkar sevgili bugün test yaptıran ve yaptıracak olan hamiş yoldaşlarım
Canım çok geçmiş olsun öncelikle böyle olaylar çok can sıkıyor maalesef ama bebeğe hiçbir şey olmaz merak etme. Ne kavga dövüşlü evlerde yaşayan hatta hepimiz biliyoruz şiddet gören hamileler var. Sen 10 dk gerilip bağırdın diye bir şey olmaz çocuğa en fazla uyuyosa uyanmıştırŞimdi kendini ve onu sakinleştir güzel bi şarkı aç ve dinlen
Kızlar hiç öyle anlık basit bir olay değildi tartışma her yerde elbette olabilir ama yaşadığım şeyi tarif edemem yani. Bebeğim biraz hareket etti ben de kendime geldim o aniden giren kramp geçti çok şükür. Pilatese gidiyordum zaten pilatese gittim rahatladım biraz. Teşekkür ederimBabam da anlık hakim olamamıştır kendine canım. Şimdi içine vermiştir onun eminim. Sen yaşadın bitti hemen unut
Geçecek elbette kendini neyle mutlu oluyorsan pna verayy valla ben de, köpeğimle aşk yaşıyoruz o olmasa zaten sakin kalamam asla gibi. geri kalanı sanki bana inat yapıyo gibi hissediyorum tahammülüm sıfır eşim direk seslensem bile tamam kızma sakin ol melegim diyo otomatige baglamıs, onu öyle görünce herkesi nası etkilediğime üzülüyorum eziyet ediyorum gibi geliyo ama yemin ediyorum öyle degil, bebege de zarar gelmesin diye sakin kalmaya calsııyorum aslında. ama olmuyo anlık krizler geliyo lütfen geçsin bu his cok yordu beni de
beni de sadece o anlıyo gibi zaten anlamsız anlarda gelip sokuluyo bana öpüyo karnıma yatıyo aşk oGeçecek elbette kendini neyle mutlu oluyorsan pna verKöpeğin mesela anlarsın beni köpek konusundaki o hissiyata onunla bol bol vakit geçir kötü enerjimizi bile alıyor bizim koca bebekler
Haber ver bize deTeşekkür ederiiimmilk kanı verdim beklemedeyim bakalım
canım çok sevindim gözün aydın. 2 tane alt bikini bulundur. Islağı denize girerken giy, çıktıktan hemen sonra kuruyu tekrardan giy. Ben her sabah denize gidiyorum bu şekilde dikkat ediyorum enfeksiyon riskine karşı. Islak asla kalmasın vajinan. 2 tane de havlu bulundur biri peştemal tarzı olabilir daha hızlı kurur.Kizlar çıktım çok şükür herşey yolunda progestan rahatlatiyorsa devam edebilirsin dedi tatile gidecektik izin verdi hijyene dikkat ettiğim sürece birde solagante Güneş kremini önerdi diğer kontrolum bir ay sonra çok şükür için rahatladı
Uiyyy yerim onu benbeni de sadece o anlıyo gibi zaten anlamsız anlarda gelip sokuluyo bana öpüyo karnıma yatıyo aşk o
Canim diyet listesini atti doktorAynen cnm dikkat etmem lazım.Nasil olsa şekerim çok çıkmıyor ,bebegin de suyu iyi diye biraz salmistim ama durumun ciddiyetini anladım.Diyet listen gelince paylaşır mısın ,ona da bir bakiyim.
Canim gecmis kotu bi talihszlik olmuşKızlar günaydın bu sabah çok ciddi bir olay yaşadım. Babamla araçta seyir halindeyken babam başka bir sürücüyle tartıştı. Bu hayatta nefret ettiğim ve korktuğum ne varsa başıma geliyor maalesef. Araçtan indiler başka sürücüler falan durdu ayırdılar çok elim ayağım titriyor. Çok bağırdım boğazım çok ağrıyor felaket şekilde ve o an sancılandım şu an iyiyim hafif karın ağrım var bebeğe ani stres bir zarar verir mi? Kanamam vs yok baktım herhangi başka belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?