Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Sonun da gorundu canım sağlıkla gelsin

ilk hamileliğimde sigarayı bırakmakta çok zorlanmıştım,hatta azaltmıştım ama bırakamamıştım,sonra zaten 8.haftada bundan bağımsız bebeğimin kalbi durdu. Bu sefer kalp atışını duyar duymaz bırakıcam dedim ve öyle de yaptım,18 haftadır canım da çekmedi Allah yardım ediyor demek ki diyorum :)
Amaaa,defalarca rüyalarıma girdi,orda içtim L luckykus Pepenin babaannesi

Valla mecbur odadan mutfağa gittim geldim arada bir yoksa gerçekten dayanamıcaktım ama çok şükür geçti
Saatlerdir gaz sancısından kıvranıyorum,yürümmi bile zorlaştırdı işten zor geldim eve. Yarım saat önce gaspass içmek aklıma geldi (aşırı gazlı ve kronik kabız olduğum için doktorum söylemişti) ve çok güzel etki etti. Aklında olsun,sen de doktoruna danış bence çünkü ne hissettiğini ben çok iyi anlıyorum maalesef

hahaha rüya kısmı… Benim de çok bırakma sürecim oldu bıraktım da hepsinde. Bebek ve tedavi işin içine girdiği zaman asla içmiyorum canım da çekmiyor istemiyor da. Allah gerçekten bir şekilde yardımcı oluyor asla elim varmıyor içmeye. Aşılama süreçlerimde de içmedim ilk hamileliğimde de içmemiştim kürtaj olduktan sonra tekrar başlamıştım. Yani bir şekilde bebek düşüncesi beni durduruyor

Yedim canım annem evimde ağzıma burnuma yemek sokuyor toparladım ama ateşim var şimdi çok zorladım kendimi, kendimi biliyorum çünkü, geçecek ama ayağa kalktım çok şükrü
Ne güzel olmus annenin gelmesi şekerim Rahatsizliklarinda bi an önce geçer inş
Nur topu gibi Gebelik şekerimiz olduoyy Ne umutluydum oysa diyeti bitireceğimden oyy oyy
Geçmiş olsun cnm olmasa keşke ama gebelikte olabiliyor,çok şükür ki farkedildi önlemini alıyorsun.Bana da bugün doktor bebeğinin göbüşü biraz var dikkat et dedi bu bana ders oldu bazen ipin ucunu kacirabiliyor yürüyüş te yapmayabiliyordum .Ben zannediyorum suyu herşeyi normal herşeyi yiyebilirim diye ama bugün doktor bebekte şeker olabilir deyince korktum ama iyiki öğrendim önlemini alacağım inş.
Benim bu hamileligimde burnuma buram buram kahve kokuları geliyor.Nornalde de sever içerim ama şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.Ama yine haftanın 5 günü içiyorum.Otomatik kahve makinesi var bizde ,cafe crema yapıyorum az süt şeker ve buz ekliyorum.
Espresso 200 ml den az ama yoğun o da 200 ml e tekabül edebilir bence.

Kızlar benim bebe bugün biraz sakin ya hareket ediyor hissediyorum sabah hissettim şimdi biraz hissettim ama çok naif şekilde
Benimde birkaç gündür sakın bazen kıpır kıpır yerinde durmuyor
Sonun da gorundu canım sağlıkla gelsin
Aynen cnm sağol içim rahatladı resmen

Tamam canım sağol sorarım

Beni de öyle ama henüz ben artık içmem diyemiyorum,o kadar da bırakamadım sanırım valla her şey bebiş için,yarın da şeker yüklemem var ve içimden bir ses çok sert bir diyete gireceğimi söylüyor. Öyle olması gerekiyorsa o da öyle olcak mecbur

Şimdi zaten sigara içemeyeceğimiz için eğer içersek bebeğe çok büyük kötülük olacağı için hiiiiç düşünmeye gerek yok. Doğduktan sonra da çok anormal olur başlamak. Sonra düşünülür artık bu konu ama umarım başlamayız hiçbirimiz.
Eğer çıkarsa mecbur hepimiz başlayacağız çok zor bu haftalarda diyet yapmak ama mecburuz çıkarsa. Yine de güzel enerjilerim seninle umarım çıkmaz

Dikkat et o zaman canim fazla karbonhidrat meyve tuketme .

Dikkat et o zaman canim fazla karbonhidrat meyve tuketme .

Doktor diyete devam etmemi soyledi yarin diyet listesi atacak sanirm doguma kadar diyete devam edicem ôyle gozukuyor
Aynen cnm dikkat etmem lazım.Nasil olsa şekerim çok çıkmıyor ,bebegin de suyu iyi diye biraz salmistim ama durumun ciddiyetini anladım.Diyet listen gelince paylaşır mısın ,ona da bir bakiyim.

Teşekkür ederim canım. Benim tiroid değerlerimde hiç problem yoktu hep normal aralıklarda seyrederdi. En son nisanda vermişim ve normalmişti aslında. Doktor hamilelik düşürebilir dedi. Ki genellikle hamilelikte dalgalanmalar olabiliyormuş artış/düşüş. Kortizon da etkilemiş olabilir tabi. İnşallah seninki sıkıntısız bi şeydir doktora sorunca haber edersin bize de

Kızlar ben de kahve bağımlısı olarak doktoruma sormuştum bana transfer öncesi yasaktı gebelikte sorun yok icebilirsin dedi, araştırmalar da günde 200 mg geçmeyecek şekilde kafeinin bir zararı olmadığını söylüyor, söyle bir ekran görüntüsü bırakayım belki yardımcı olur. Ben hazır olabildiğince içmiyorum çay icersem açık 2 bardak o gün kahve içmiyorum evde icersem de filtre kahveyi ya da Nescafe Gold sütle içiyorum

Eklentiler

• 1000080030.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…