Ayy hadi guzel sonuçlar cikar inşallahBen de bebişimi gördüm ve şeker yüklemesi için ilk kanımı verdim bekliyorum. Bebeğin iyi olduğunu gördükten sonra ne açlığım kaldı ne stresiminşallah sonuçlarımız iyi çıkar sevgili bugün test yaptıran hamiş yoldaşlarım
Çok sağ ol canım daha iyiyim sakinim. Ben de sevmiyorum nefret ederim.Canim gecmis kotu bi talihszlik olmuş
Ama sakin ol canim sen strese girdigin icin bebegin hissetmistir ama bisey olmaz sakin kalmaya çalis bende hic sevmem kavgayi ve cok korkarim kavgadan .
Tavsiyelerini dikkate alacağım canım çok teşekkür ederimHaber ver bize de
canım çok sevindim gözün aydın. 2 tane alt bikini bulundur. Islağı denize girerken giy, çıktıktan hemen sonra kuruyu tekrardan giy. Ben her sabah denize gidiyorum bu şekilde dikkat ediyorum enfeksiyon riskine karşı. Islak asla kalmasın vajinan. 2 tane de havlu bulundur biri peştemal tarzı olabilir daha hızlı kurur.
İyi tatiller canım şimdiden güzel geçsin tatilinTavsiyelerini dikkate alacağım canım çok teşekkür ederimbu arada sabah gördüm hastanede yazamadım nasıl oldun biraz daha iyimisin, streslenmen çok normal hassas bi dönemde olunca hemen etkileniyoruz babaciginada kızma sen yanında olduğun için belki panikleyip sinirle hareket etmiş olabilir hani ani fren fln olduysa siz zarar gorursunuz diye (Allah korusun) öyle bı anı çıkışım yapmış olabilir
Ben seneler önce tedaviye ilk başladığım zamanda avent cam almıştım 2 tane. Çok ucuzdu o zaman şu an gerçekten pahalı alışveriş yaparken denk geldim. Hayırlı olsunEki Görüntüle 3610247 Hanımlar biberonu bundan aldım ben bide küçük boyunu alırım. Ayrıyeten tommee tippeenin antikolik biberonunu aldım. Philips avent plastik olduğu halde saçma şekilde pahalı geldi bana
Ayy amiiinn. Evet çıkar dediler ama son kanımı vermek için bekliyorum şu anda. Sabah randevum bir tık geç olunca hala aç bekliyor olmak beni şu an biraz yormaya başladıAyy hadi guzel sonuçlar cikar inşallahBugun cikiyormuymuş sonuclar .
Teşekkür ederimBen seneler önce tedaviye ilk başladığım zamanda avent cam almıştım 2 tane. Çok ucuzdu o zaman şu an gerçekten pahalı alışveriş yaparken denk geldim. Hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım birşey olmamıştır diye düşünüyorumKızlar günaydın bu sabah çok ciddi bir olay yaşadım. Babamla araçta seyir halindeyken babam başka bir sürücüyle tartıştı. Bu hayatta nefret ettiğim ve korktuğum ne varsa başıma geliyor maalesef. Araçtan indiler başka sürücüler falan durdu ayırdılar çok elim ayağım titriyor. Çok bağırdım boğazım çok ağrıyor felaket şekilde ve o an sancılandım şu an iyiyim hafif karın ağrım var bebeğe ani stres bir zarar verir mi? Kanamam vs yok baktım herhangi başka belirtim yok
Ben de ilkinde çok zorlandım bıraktım ama içmedim asla ama bunda kalp atışını duyar duymaz içmedim aynı sen gibi ve asla da canım istemiyo aksine öyle bir tiksindim ki kokusuna bile dayanamıyorum iğrenç geliyorilk hamileliğimde sigarayı bırakmakta çok zorlanmıştım,hatta azaltmıştım ama bırakamamıştım,sonra zaten 8.haftada bundan bağımsız bebeğimin kalbi durdu. Bu sefer kalp atışını duyar duymaz bırakıcam dedim ve öyle de yaptım,18 haftadır canım da çekmedi Allah yardım ediyor demek ki diyorum :)
Amaaa,defalarca rüyalarıma girdi,orda içtimL luckykus Pepenin babaannesi
Sterilizasyon cihazları çok pahalı ve gereksiz diye düşünüyorum. Biberon temizleme fırçası hediye gelmişti o dönemde biberon aldığım zaman o da aventin. Ben bu sene hamile kalınca alışveriş yaparken emzik ve biberon temizleme deterjanı aldım doğal. Klasik kaynatma yöntemiyle sterilize edeceğim biberonları. Evet cihazlar var ama bana saçma geliyor. Yapay zekaya da sormuştum nasıl kaynatılır vs diye çok açıklayıcı metin gönderiyor gerçekten.Teşekkür ederiminşallah memnun kalırım o günler hemen gelse de kullansam diye heyecanlanıyorum
Bir sorum olacak emzik biberon nasıl strelize edilecek strelizasyon makinesi almak istemiyorum dabirde ben temmuz sonu gibi temizliğini yapıp kilitli poşetlerde saklamayı düşünüyorum sıkıntı olur mu ki
Teşekkür ederim1.
Kaynatma Yöntemi (Klasik ve Güvenli)
Uygunluk: Cam biberonlar için uygundur, plastik parçalar ısıya dayanıklı olmalı.
Adımlar:
- Büyük bir tencereye su koyun.
- Tüm parçaları tamamen suya batırın.
- Su kaynadıktan sonra 10 dakika kaynatın.
- Temiz bir havluya çıkararak kurumaya bırakın.
Pepenin babaannesi
İyi ol canim minnoşlar herseyi hissediyor artik buyuyorlarÇok sağ ol canım daha iyiyim sakinim. Ben de sevmiyorum nefret ederim.
O içeceği ben icerken biraz zorlandim cok tatli seven biri değilim şerbet gibi ayniAyy amiiinn. Evet çıkar dediler ama son kanımı vermek için bekliyorum şu anda. Sabah randevum bir tık geç olunca hala aç bekliyor olmak beni şu an biraz yormaya başladı
Çok çok kötü bir sabahtı inanılır gibi değildi gerçekten. Ve bu dönemde bunu yapması beni çok kırdı. Umarım hemen geçer bu hissiyatım çünkü kolay kolay unutamam ben bu tarz şeyleri. Of ben de senin gibiyim hemen o ortamı terk etmek isterim duramam.
Biliyorum canım insan kırılıyor hassasiyet bekliyor seni anlıyorum ama baban da bi daha yapmazÇok çok kötü bir sabahtı inanılır gibi değildi gerçekten. Ve bu dönemde bunu yapması beni çok kırdı. Umarım hemen geçer bu hissiyatım çünkü kolay kolay unutamam ben bu tarz şeyleri. Of ben de senin gibiyim hemen o ortamı terk etmek isterim duramam.
Annesinin balı için sakin kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?