Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ayy hadi guzel sonuçlar cikar inşallahBugun cikiyormuymuş sonuclar .

Canim gecmis kotu bi talihszlik olmuş
Ama sakin ol canim sen strese girdigin icin bebegin hissetmistir ama bisey olmaz sakin kalmaya çalis bende hic sevmem kavgayi ve cok korkarim kavgadan .
Çok sağ ol canım daha iyiyim sakinim. Ben de sevmiyorum nefret ederim.

Tavsiyelerini dikkate alacağım canım çok teşekkür ederim bu arada sabah gördüm hastanede yazamadım nasıl oldun biraz daha iyimisin, streslenmen çok normal hassas bi dönemde olunca hemen etkileniyoruz babaciginada kızma sen yanında olduğun için belki panikleyip sinirle hareket etmiş olabilir hani ani fren fln olduysa siz zarar gorursunuz diye (Allah korusun) öyle bı anı çıkışım yapmış olabilir

Hanımlar biberonu bundan aldım ben bide küçük boyunu alırım. Ayrıyeten tommee tippeenin antikolik biberonunu aldım. Philips avent plastik olduğu halde saçma şekilde pahalı geldi bana

İyi tatiller canım şimdiden güzel geçsin tatilin İyiyim canım çok şükür kendime geldim. Ah maalesef aşırı sinirliyim babama benim sinirim uzun zaman geçmez ona üzülüyorum. %100 suçlu olmasa da kavganın başlamasına sebep oldu ve ben varken yanında yapmaması gerekiyordu. Neyse bu da böyle oldu işte yaşandı bitti sonuçta

Ben seneler önce tedaviye ilk başladığım zamanda avent cam almıştım 2 tane. Çok ucuzdu o zaman şu an gerçekten pahalı alışveriş yaparken denk geldim. Hayırlı olsun

Ben seneler önce tedaviye ilk başladığım zamanda avent cam almıştım 2 tane. Çok ucuzdu o zaman şu an gerçekten pahalı alışveriş yaparken denk geldim. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah memnun kalırım o günler hemen gelse de kullansam diye heyecanlanıyorum
Bir sorum olacak emzik biberon nasıl strelize edilecek strelizasyon makinesi almak istemiyorum da birde ben temmuz sonu gibi temizliğini yapıp kilitli poşetlerde saklamayı düşünüyorum sıkıntı olur mu ki

Geçmiş olsun canım birşey olmamıştır diye düşünüyorum

Ben de ilkinde çok zorlandım bıraktım ama içmedim asla ama bunda kalp atışını duyar duymaz içmedim aynı sen gibi ve asla da canım istemiyo aksine öyle bir tiksindim ki kokusuna bile dayanamıyorum iğrenç geliyor

Sterilizasyon cihazları çok pahalı ve gereksiz diye düşünüyorum. Biberon temizleme fırçası hediye gelmişti o dönemde biberon aldığım zaman o da aventin. Ben bu sene hamile kalınca alışveriş yaparken emzik ve biberon temizleme deterjanı aldım doğal. Klasik kaynatma yöntemiyle sterilize edeceğim biberonları. Evet cihazlar var ama bana saçma geliyor. Yapay zekaya da sormuştum nasıl kaynatılır vs diye çok açıklayıcı metin gönderiyor gerçekten.

1.

Kaynatma Yöntemi (Klasik ve Güvenli)

Uygunluk: Cam biberonlar için uygundur, plastik parçalar ısıya dayanıklı olmalı.

Adımlar:

1. Büyük bir tencereye su koyun.
  2. Tüm parçaları tamamen suya batırın.
  3. Su kaynadıktan sonra 10 dakika kaynatın.
  4. Temiz bir havluya çıkararak kurumaya bırakın.
Pepenin babaannesi

Teşekkür ederim

Biberon temizliği için yapay zeka cevabı. Uzun detaylı ama herkese hitap eden şekil farklı olabileceği için paylaşıyorum.

Cam biberonları sterilize etmenin birkaç güvenli ve etkili yöntemi vardır. İşte adım adım açıklamalar:

Ön Temizlik (Her yöntemde ilk adım):

1. Biberonu, emziği ve kapağını ılık sabunlu suyla yıkayın. Fırça kullanarak iyice temizleyin.

2. Durulayıp sterilizasyona geçin.

1. Kaynatma Yöntemi (Klasik ve Güvenli)

Uygunluk: Cam biberonlar için uygundur, plastik parçalar ısıya dayanıklı olmalı.

Adımlar:

1. Büyük bir tencereye su koyun.

2. Tüm parçaları tamamen suya batırın.

3. Su kaynadıktan sonra 10 dakika kaynatın.

4. Temiz bir havluya çıkararak kurumaya bırakın.

2. Buharlı Sterilizatör (Elektrikli veya Mikrodalga)

Uygunluk: Buhar ısısıyla çalıştığı için cam için uygundur.

Adımlar:

1. Cihazın içine talimatlara göre su ekleyin.

2. Biberonları yerleştirin.

3. Sterilizasyon programını başlatın (genelde 5–15 dakika).

4. İşlem sonrası kapağı kapalı şekilde bırakılırsa içerisi 24 saate kadar steril kalabilir.

3. Fırında Sterilizasyon (Cam İçin Alternatif Yöntem)

Uygunluk: Yalnızca ısıya dayanıklı cam biberonlar için uygundur (üzerinde “oven safe” yazmalı).

Adımlar:

1. Biberonları ısıya dayanıklı olduğunu kontrol ettikten sonra 150 °C fırına yerleştirin.

2. 10-15 dakika bekletin.

3. Kapağını ve emziği ayrı sterilize edin (fırına girmezler).

4. Steril Tablet veya Sıvılar (Soğuk Sterilizasyon)

Uygunluk: Özellikle seyahatlerde veya kaynatma mümkün olmadığında.

Adımlar:

1. Tablet/sıvı talimatına göre suya eklenir.

2. Parçalar tamamen suya batırılır.

3. Genelde 15–30 dakika beklenir.

4. Temiz suyla durulanabilir (ürün talimatına göre).

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Ani ısı değişimlerinden kaçının (cam çatlayabilir).

• Her kullanımdan sonra sterilize etmek gerekmeyebilir; günde bir kez tam sterilizasyon, diğer zamanlarda sıcak sabunlu su yeterlidir.

• Emzik ve kapak gibi plastik parçalar kaynatmaya uygun mu diye kontrol edin

Ayy amiiinn. Evet çıkar dediler ama son kanımı vermek için bekliyorum şu anda. Sabah randevum bir tık geç olunca hala aç bekliyor olmak beni şu an biraz yormaya başladı
O içeceği ben icerken biraz zorlandim cok tatli seven biri değilim şerbet gibi ayni Ama zaman çabuk geçti eşim yanimdaydi Allahtan tek olsam zaman geçmezdi.

L luckykus canım şimdi okudum korkmuşsun üzüldüm. Bende hiç sevmem böyle tartışmaları biri kğfğr etse ağzımı açmam. Ama baban demek ki unutmuş seni yapmış hata oda üzülmüştür sonrasında Sen sakin ol bebişini düşün

Çok çok kötü bir sabahtı inanılır gibi değildi gerçekten. Ve bu dönemde bunu yapması beni çok kırdı. Umarım hemen geçer bu hissiyatım çünkü kolay kolay unutamam ben bu tarz şeyleri. Of ben de senin gibiyim hemen o ortamı terk etmek isterim duramam.
Annesinin balı için sakin kalıyorum

Biliyorum canım insan kırılıyor hassasiyet bekliyor seni anlıyorum ama baban da bi daha yapmaz ben çok korkarım Allah korusun biri çıkar beni yada yanımdakini vurur diye o yüzden asla muhatap olmam hata yapana korna bile çalmıyorum
Oy yerim seni böyle düşün bebeğini çok güzel anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…