Biliyorum canım insan kırılıyor hassasiyet bekliyor seni anlıyorum ama baban da bi daha yapmaz ben çok korkarım Allah korusun biri çıkar beni yada yanımdakini vurur diye o yüzden asla muhatap olmam hata yapana korna bile çalmıyorum
Oy yerim seni böyle düşün bebeğini çok güzel anne olursun
Eki Görüntüle 3610247
Hanımlar biberonu bundan aldım ben bide küçük boyunu alırım. Ayrıyeten tommee tippeenin antikolik biberonunu aldım. Philips avent plastik olduğu halde saçma şekilde pahalı geldi bana
Yani nasıl affedicem babamı onu düşünüyorum oturup ağlayacağım gerçekten ne yaşattı bana sabah sabah kabullenemiyorum. Zar zor hamile kaldım ne emeklerle bu zamana geldim ne yaşattı bana gerçekten çok üzgünüm. Bebeğim hareket etti birkaç defa biraz içim rahatladı.
Kızlar bugün 22 hafta 3 günlük detaylı ultrasona girdim bebeğimin ense kalınlığı 6,5 çıktı ikili üçlü taramaları yaptırmamıştım doktorum bu değerin riskli olduğunu söyledi sizlerde bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Birde farklı doktıra muane oldum ona göre ense kalınlığı sınırı 10 muş bu değer bana göre normal dedi ama diğer doktor sınır 6 dedi test yaptırmamı istedi onuda ben istemiyorum
Kızlar bugün 22 hafta 3 günlük detaylı ultrasona girdim bebeğimin ense kalınlığı 6,5 çıktı ikili üçlü taramaları yaptırmamıştım doktorum bu değerin riskli olduğunu söyledi sizlerde bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Birde farklı doktıra muane oldum ona göre ense kalınlığı sınırı 10 muş bu değer bana göre normal dedi ama diğer doktor sınır 6 dedi test yaptırmamı istedi onuda ben istemiyorum
Ben de ilkinde çok zorlandım bıraktım ama içmedim asla ama bunda kalp atışını duyar duymaz içmedim aynı sen gibi ve asla da canım istemiyo aksine öyle bir tiksindim ki kokusuna bile dayanamıyorum iğrenç geliyor
O içeceği ben icerken biraz zorlandim cok tatli seven biri değilim şerbet gibi ayni Ama zaman çabuk geçti eşim yanimdaydi Allahtan tek olsam zaman geçmezdi.
Yaa 4 saat hastanede kaldık kontrolle birlikte o biraz yordu. Ben sıkıntı yaşamam diyordum ama bana bile tatlı geldi. Ama neyse ki sandığımın aksine şekerim çıkmadı çok şükür
Kızlar şeker yükleme sonucum belli oldu,çok şükür çıkmadı ama idrar testi de yapmıştı doktorum,maalesef idrarımda bakteri çıktı doktorum yarın ilaç yazıcak
Kızlar park yatak alan/almayı düşünen var mı? Ben Yoyko 8 in 1’ı çok beğendim ama önemli olan beğenmek değil en az 1 sene kullanan annelerin yorumları malum O yüzden annelerden tavsiye alan varsa park yatak konusunda yeşillendirsin de hepimiz faydalanalım
Kızlar park yatak alan/almayı düşünen var mı? Ben Yoyko 8 in 1’ı çok beğendim ama önemli olan beğenmek değil en az 1 sene kullanan annelerin yorumları malum O yüzden annelerden tavsiye alan varsa park yatak konusunda yeşillendirsin de hepimiz faydalanalım
Kızlar şeker yükleme sonucum belli oldu,çok şükür çıkmadı ama idrar testi de yapmıştı doktorum,maalesef idrarımda bakteri çıktı doktorum yarın ilaç yazıcak
Ben ikeadan beşik aldım ahşap odası için park yatak haline de geliyor. Kullanıp göreceğiz tabii ki ama kullanan kişilerin de yorumu, beğenisi güzel. Amaaan iyidir diyerek aldık Bir de yurt dışından hediye geliyor eşimin kuzeninden anne yanı beşik chicco yeter daha ne