Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar bebek iki gündür sürekli top gibi yapıyor kendini aşırı sert oluyor ya pozisyon değiştiriyorum yada elimle oksuyorum öyle düzeliyor sizde de oluyor mu
Çok normal canım bir yerini dayıyor ya kafa ya popo kızımda çok olurdu oğlumda da bu hafta başladı olmaya

Senimki zor cmm ya ikiz olunca bide magnezyum kullanıyor musun

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Ben 24. Haftamdayım toplamda 7 kilo aldım bunun dışında göğüslerim ve bikini bölgemin üst kısmında çatlaklar oluştu göğüslerime dikkat edememiştim ama karnıma ediyordum biraz modum düştü yeni oluşmuş çatlakları giderebilecek bişey yok mu acaba ?

Yaaa evet benim de bir gecede dediğin gibi bikini bölgesinin hemen üstünde karnımın alt kısmında çatlak olmuş. Kaşınıyor diyorum acı kaşıntı değişik bişey bi baktım çatlak oluşmuş iki küçük parça şeklinde. Çok garip bi gecede pıt diye çıkmış ben hep üst kısımlara yoğunlaşmışım karnın alt kısmı çatladı bi de bi kaşınıyor deli gibi. Lierac sürüyorum ama çatlayan bölgelere etKi etmez heralde ya

Selamlar nasılsınız güzel annişler

Biz iyiyiz şükür. 1 hafta sonra kan uyuşmazlığı için iğne vurdurucam. Hayatımda ilk defa varis çıktı bacaklarımda az az bu günler fazla ayaktayım ve yoruluyorum. galiba ondan oluyor. Ayın başına kontrole gidicem.

Selamlar nasılsınız güzel annişler
Liocummm iyiyim çok şükür, nerelerdesin artık gözükmüyorsun?

Artık zaman geçtikçe varis, ödem, ayaklarda şişme başlıyor Yine bununla şükür

Liocummm iyiyim çok şükür, nerelerdesin artık gözükmüyorsun?

Artık zaman geçtikçe varis, ödem, ayaklarda şişme başlıyor Yine bununla şükür
Maşallah iyi olmanıza sevindim
Evet hem iş hem oğlumla çok giremiyorum.
Evet çok şükür bu halimize

Bana da benzer şeyler söyledi, şeker meyve ve karbonhidrat bunlari azalticam. Karpuza özellikle uzak dur diyor. Sizin sinirda mi cikti yoksa sinirin ustunde miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…