Hayırlı uğurlu olsunMerhabalarrr. Bebişe bişeyler aldık ama nasıl ağırlaşmışım anlamış oldum soluk soluğa kaldım
Benim komple karnım top gibi ve sertKızlar selam karnınızın altı sertleşiyor mu? Benim 24+3 bugün. Üç gündür sanırım az az sert ama sancı gibi değil bebek mi büyüyor da hissediyorum anlayamadım daerken doğum mevzusu var bebişim aşağıda ondan mı acaba yukarı da çıkmıyor bu çocuk
Şeker ölçme aleti ile ölçme tarzında bir ölçüm var mı bilmiyorum ama sağlık ocağında açlık ve tokluk şekeri diye kan tahlili yapıyorlar. Hatta 3 aylık şekerinize de bakılıyor . Bence ama siz bir şeker ölçme aletini alın ben de almayı düşünüyorum. Ağzım çok kuru oluyor ve arada uyku bastırıyor ben de şekerden korkmaya başladım. Allah hepimize yardım etsinAz önce yarim elma yedim sanirim şekerimi yukseltti tansiyonuma baktim tansiyon normal cikti elmayi yedikten sonra gözlerim pusu gormeye basladi.Doktor bana evde takip önermedi aslinda ölcum cihazi alsam ne cikariyo ne cikarmiyor anlar ona gore tuketirdim saglik ocaginda ölcuyorlarmi acaba.
Yarım elma şekeri yükseltmez o derece canım senin şeker ölçümünde de çok çıkmamış. Cihaz al yemek sonrası 1 saat bekle ölçAz önce yarim elma yedim sanirim şekerimi yukseltti tansiyonuma baktim tansiyon normal cikti elmayi yedikten sonra gözlerim pusu gormeye basladi.Doktor bana evde takip önermedi aslinda ölcum cihazi alsam ne cikariyo ne cikarmiyor anlar ona gore tuketirdim saglik ocaginda ölcuyorlarmi acaba.
Top gibi değil benim yaBenim komple karnım top gibi ve sert
Bakma bakma şekline şemaline bebiş hareket ediyor, kanama, su gelme yoksa allah korusun devam aşkitomTop gibi değil benim yaaşağıda bir löpçük ama sertleşti annemler büyüyor diyo kimseye inanamıyorum paranoyak hunili bir deli oldum neyse tamam sakin kalcam demek ki öyle olması gerekiyor
Bakma bakma şekline şemaline bebiş hareket ediyor, kanama, su gelme yoksa allah korusun devam aşkitom
Kızlar karnınızın hepsinin sert olması çokta normal bişey değil. Pozisyon değiştirdiğiniz de o sertlik gitmeli ve gün içinde 3 saaate bir olmayacak şekilde olmalı. Bebeğin bir yerde toplanması yani küçük bir yerin tek sert olması normal o bebek büyüyor yada pozisyon arıyor diye oluyor o normal. Yani bölgesel olmalı bebeğin olduğu yerin dışındaki her yer yumuşak olmalıTop gibi değil benim yaaşağıda bir löpçük ama sertleşti annemler büyüyor diyo kimseye inanamıyorum paranoyak hunili bir deli oldum neyse tamam sakin kalcam demek ki öyle olması gerekiyor
Benim altı sert canım zaten, komple sert değil, belli bebeğin olduğu yer ama ne bileyim insan korkuyor hep. Yatınca sevince geçiyo konuşunca falan. Zaten hep yatıyorum ben. Büyük ihtimalle artık yatmaktan sıkıldı çocuğumKızlar karnınızın hepsinin sert olması çokta normal bişey değil. Pozisyon değiştirdiğiniz de o sertlik gitmeli ve gün içinde 3 saaate bir olmayacak şekilde olmalı. Bebeğin bir yerde toplanması yani küçük bir yerin tek sert olması normal o bebek büyüyor yada pozisyon arıyor diye oluyor o normal. Yani bölgesel olmalı bebeğin olduğu yerin dışındaki her yer yumuşak olmalı
Tecrübe zaten ya kullananların tecrübesi önemliydi benim için. Teşekkürler canım bakayım benBen işyerinde fln sorup sorusturdugum annelerden yola çıkarak lansinoh giyilebilirlerden aldım, ev işi yada işyerinde çalışırken de rahat edeyim diye ama tabi henüz kullanmadığım için kendi yorumumu yapamıyorum
Olur hatta başka fikri hatta tecrübesi olan annişler de yazarsa çok iyi olurBi sonuca varırsan bana da haber verir misin canım
Bende aynı uyarılarda bulunuyorum daha şimdidenEvet uçuk varken öpülmesi çok zararlı bebeklere ama allahtan ben uzaktayım bi annem babam kardeşim gelecek onları da uyardım iyide olsanız 3 ay hiç öpmek yok diye
Evet ev kendimizin olunca. Gerçi kira da olsak bile hazırlardım babamın sözü vardı çocuk odasını ben alacağım diyeSiz odami hazirladinz bende hazirlamyi dusunuyordum ama kiraci oldugumz icin simdilik gerek görmedim bi sure zaten anne yani besik alip kullanmayi dusunuyorum Sonra biraz buyuynce bu evde kalirsak oda yapmayi dusunuyorum
Gerçekten Allah yardımcınız olsun, Aksaray bile bana o kadar sıcak ve bunaltıcı geliyor ki ve Antalya’nın o bunaltıcı sıcağını da tecrübe ettiğim için şimdi daha zor olduğunun farkındayımHayırlı uğurlu olsunAğırlaşacağımı bildiğim için en önemlisi Antalya’nın cehennem sıcağında hareket edemeyeceğimi bildiğimden çok erkenden hallettim her şeyi. Herkes ay ne gerek var erken falan diyordu şimdi iyi yapmışsın çekilmez bu sıcak diyorlar erkenden halledebilme şansı varsa herkesin halletmesi lazım. Artık ayaklarım dahi sıcaktan ödem tutuyor malum 50 derece cehennem
Canım benim normal bir sıkıntım yok. Araştırmalarda normal olduğunu söylüyor korkulacak bir şey yok benceKızlar karnınızın hepsinin sert olması çokta normal bişey değil. Pozisyon değiştirdiğiniz de o sertlik gitmeli ve gün içinde 3 saaate bir olmayacak şekilde olmalı. Bebeğin bir yerde toplanması yani küçük bir yerin tek sert olması normal o bebek büyüyor yada pozisyon arıyor diye oluyor o normal. Yani bölgesel olmalı bebeğin olduğu yerin dışındaki her yer yumuşak olmalı
Amiiiin hepimizinGerçekten Allah yardımcınız olsun, Aksaray bile bana o kadar sıcak ve bunaltıcı geliyor ki ve Antalya’nın o bunaltıcı sıcağını da tecrübe ettiğim için şimdi daha zor olduğunun farkındayım
Aynen en azından yaşına yaklaştığı zaman görecek bu sıcakları. İnşallah bende bebişimle baya tatil planı yapıyorum seneye için bakalım inşallah o günleri mutlu huzurlu bir şekilde görürüzAmiiiin hepimizinmaalesef zor elbette her yer sıcak ama Antalya bir başka nefes kesiyor ama bebişim bu sıcakta doğsaydı daha zor olurdu en azından güzel ayda doğacak
Yaaaa tam minnoş zamanlar olacak denize gittiğim zaman küçücük bebekleri görüyorum içim gidiyor allahım benim bebişte böyle olacak diyeAynen en azından yaşına yaklaştığı zaman görecek bu sıcakları. İnşallah bende bebişimle baya tatil planı yapıyorum seneye için bakalım inşallah o günleri mutlu huzurlu bir şekilde görürüz
Valla kuzum bende öyle sandım dün gittim 40 dakika cihaza bağladılar bir sancım çıktı. Yani yalancı doğum kasılmaları olabilir onlar önemli değil kasılmadan kastım sertleşme. Ama sertleşme üstte olursa pek sıkıntı değil altta olursan sıkıntılı ve taş gibi olması lazım böyle çok sert olacak. Pozisyon değişince geçiyorsa yada oymayınca sen karnınla sıkıntı yok. Ama sürekli sertleş yumuşa olurda sıkıntı yani internette yazan hersey ne yazık ki doğru değil kuzum bende öyle sandım ama öyle çıkmadı. Neyse ki benim ki yalancı doğum kasılması diye sertleşiyorduCanım benim normal bir sıkıntım yok. Araştırmalarda normal olduğunu söylüyor korkulacak bir şey yok bence
Çok geçmiş olsun, bu hamilelik vallahı sınav. Ben de 1 ay bir diyete gireceğim bakalım seker yuklemeye kadar duzeltebilir miyim bilemiyorum.Sınırda çikti benimki canim Meyveyi tamamen kes dedi bana ekmegi de yemedim iki hafta filan şmdide şeker ckti kepek ekmegi yiyorum sadece iki dilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?