Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Merhabalarrr. Bebişe bişeyler aldık ama nasıl ağırlaşmışım anlamış oldum soluk soluğa kaldım
Hayırlı uğurlu olsun Ağırlaşacağımı bildiğim için en önemlisi Antalya’nın cehennem sıcağında hareket edemeyeceğimi bildiğimden çok erkenden hallettim her şeyi. Herkes ay ne gerek var erken falan diyordu şimdi iyi yapmışsın çekilmez bu sıcak diyorlar erkenden halledebilme şansı varsa herkesin halletmesi lazım. Artık ayaklarım dahi sıcaktan ödem tutuyor malum 50 derece cehennem

Benim komple karnım top gibi ve sert

Şeker ölçme aleti ile ölçme tarzında bir ölçüm var mı bilmiyorum ama sağlık ocağında açlık ve tokluk şekeri diye kan tahlili yapıyorlar. Hatta 3 aylık şekerinize de bakılıyor . Bence ama siz bir şeker ölçme aletini alın ben de almayı düşünüyorum. Ağzım çok kuru oluyor ve arada uyku bastırıyor ben de şekerden korkmaya başladım. Allah hepimize yardım etsin

Yarım elma şekeri yükseltmez o derece canım senin şeker ölçümünde de çok çıkmamış. Cihaz al yemek sonrası 1 saat bekle ölç

Benim komple karnım top gibi ve sert
Top gibi değil benim ya aşağıda bir löpçük ama sertleşti annemler büyüyor diyo kimseye inanamıyorum paranoyak hunili bir deli oldum neyse tamam sakin kalcam demek ki öyle olması gerekiyor

Top gibi değil benim ya aşağıda bir löpçük ama sertleşti annemler büyüyor diyo kimseye inanamıyorum paranoyak hunili bir deli oldum neyse tamam sakin kalcam demek ki öyle olması gerekiyor
Bakma bakma şekline şemaline bebiş hareket ediyor, kanama, su gelme yoksa allah korusun devam aşkitom

Bakma bakma şekline şemaline bebiş hareket ediyor, kanama, su gelme yoksa allah korusun devam aşkitom
Kızlar karnınızın hepsinin sert olması çokta normal bişey değil. Pozisyon değiştirdiğiniz de o sertlik gitmeli ve gün içinde 3 saaate bir olmayacak şekilde olmalı. Bebeğin bir yerde toplanması yani küçük bir yerin tek sert olması normal o bebek büyüyor yada pozisyon arıyor diye oluyor o normal. Yani bölgesel olmalı bebeğin olduğu yerin dışındaki her yer yumuşak olmalı

Benim altı sert canım zaten, komple sert değil, belli bebeğin olduğu yer ama ne bileyim insan korkuyor hep. Yatınca sevince geçiyo konuşunca falan. Zaten hep yatıyorum ben. Büyük ihtimalle artık yatmaktan sıkıldı çocuğum ayağa kalkınca afallayıp sertleşiyo

Tecrübe zaten ya kullananların tecrübesi önemliydi benim için. Teşekkürler canım bakayım ben

Siz odami hazirladinz bende hazirlamyi dusunuyordum ama kiraci oldugumz icin simdilik gerek görmedim bi sure zaten anne yani besik alip kullanmayi dusunuyorum Sonra biraz buyuynce bu evde kalirsak oda yapmayi dusunuyorum
Evet ev kendimizin olunca. Gerçi kira da olsak bile hazırlardım babamın sözü vardı çocuk odasını ben alacağım diye hamile olduğumu öğrenir öğrenmez de hatırlattı sözünü ve aldı

Gerçekten Allah yardımcınız olsun, Aksaray bile bana o kadar sıcak ve bunaltıcı geliyor ki ve Antalya’nın o bunaltıcı sıcağını da tecrübe ettiğim için şimdi daha zor olduğunun farkındayım

Canım benim normal bir sıkıntım yok. Araştırmalarda normal olduğunu söylüyor korkulacak bir şey yok bence

Amiiiin hepimizin maalesef zor elbette her yer sıcak ama Antalya bir başka nefes kesiyor ama bebişim bu sıcakta doğsaydı daha zor olurdu en azından güzel ayda doğacak

Amiiiin hepimizin maalesef zor elbette her yer sıcak ama Antalya bir başka nefes kesiyor ama bebişim bu sıcakta doğsaydı daha zor olurdu en azından güzel ayda doğacak
Aynen en azından yaşına yaklaştığı zaman görecek bu sıcakları. İnşallah bende bebişimle baya tatil planı yapıyorum seneye için bakalım inşallah o günleri mutlu huzurlu bir şekilde görürüz

Yaaaa tam minnoş zamanlar olacak denize gittiğim zaman küçücük bebekleri görüyorum içim gidiyor allahım benim bebişte böyle olacak diye seneye inşallah güzel tatil yaparsınız doğsun da minik kuş sağlıkla

Canım benim normal bir sıkıntım yok. Araştırmalarda normal olduğunu söylüyor korkulacak bir şey yok bence
Valla kuzum bende öyle sandım dün gittim 40 dakika cihaza bağladılar bir sancım çıktı. Yani yalancı doğum kasılmaları olabilir onlar önemli değil kasılmadan kastım sertleşme. Ama sertleşme üstte olursa pek sıkıntı değil altta olursan sıkıntılı ve taş gibi olması lazım böyle çok sert olacak. Pozisyon değişince geçiyorsa yada oymayınca sen karnınla sıkıntı yok. Ama sürekli sertleş yumuşa olurda sıkıntı yani internette yazan hersey ne yazık ki doğru değil kuzum bende öyle sandım ama öyle çıkmadı. Neyse ki benim ki yalancı doğum kasılması diye sertleşiyordu

Kızlar alışverişlerinizi sona bırakmayın, bugun dolap sifonyer besik falan almaya gittik iflahım kesildi gerçekten ıvır zıvır o kadar çok şey çıkıyor ki. Bin kere fikriniz değişiyor şu mu bu mu bir ona bakayım bir buna bakayım vallahı ağırlaşmışız. İkea’ya gittik zaten ikea masallah tam bir amelelik nakliye montajı alsak bile her seyi kendimiz tasiyoruz bir yere kadar. Yani eve nasıl geldik bilmiyorum. Çok şükür büyük alisverisler bitti arabaydi pusetti mobilyaydi. Bir tek yatak konusunda tecrubeli anneler kafami çok karistirdilar en son onu almadan çiktim. Ben normalde ahsap besik alma taraftariydim park yatak alın buna alacaginiza ileride de normal yatak alirsiniz yorumu geldi hep. Park yataklari asiri çirkin buluyorum ama sanirim daha kullanisli. Biraz daha arastirdiktan sonra internet falan bir sekil alacagim artik. Odasi da ancak 1-2 yil sonra yapilacagi icin saldim gitti valla.

Uzun uzun alisverislere gidecek halimiz takatimiz kalmamistir 23. Haftada bende durum bu su an ayaklarimi arşa çikararak yatiyorum su anima şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…