Bana da benzer şeyler söyledi, şeker meyve ve karbonhidrat bunlari azalticam. Karpuza özellikle uzak dur diyor. Sizin sinirda mi cikti yoksa sinirin ustunde miydi?
İlk iki hafta hic meyve yemedim simdi seker diyet programi yolladi doktor simdi gunde bi porsiyon meyve yazmis bi porsiyon bir adetmi oluyor nasil oluyor
Daha oğluşumun beşiğini arabasini bile almadim kiyafetleri tamam Ufak tefek seyleri kaldi şampuan tarak vs. Onlarida bir aya tamamlarim diye dusunuyorum sen ne zaman yikamayi dusunuyorsun canim bebişin kiyafetlerini
İlk iki hafta hic meyve yemedim simdi seker diyet programi yolladi doktor simdi gunde bi porsiyon meyve yazmis bi porsiyon bir adetmi oluyor nasil oluyor
Ben işyerinde fln sorup sorusturdugum annelerden yola çıkarak lansinoh giyilebilirlerden aldım, ev işi yada işyerinde çalışırken de rahat edeyim diye ama tabi henüz kullanmadığım için kendi yorumumu yapamıyorum
Daha oğluşumun beşiğini arabasini bile almadim kiyafetleri tamam Ufak tefek seyleri kaldi şampuan tarak vs. Onlarida bir aya tamamlarim diye dusunuyorum sen ne zaman yikamayi dusunuyorsun canim bebişin kiyafetlerini
Temmuz sonu gibi yıkayım diye düşünüyorum ben. Bizim bebek arabamız beşiğimiz odamız büyükler hazır işte kıyafetler ve geri kalan kamera vs gibi ürünler kaldı
Evet uçuk varken öpülmesi çok zararlı bebeklere ama allahtan ben uzaktayım bi annem babam kardeşim gelecek onları da uyardım iyide olsanız 3 ay hiç öpmek yok diye
Kızlar selam karnınızın altı sertleşiyor mu? Benim 24+3 bugün. Üç gündür sanırım az az sert ama sancı gibi değil bebek mi büyüyor da hissediyorum anlayamadım da erken doğum mevzusu var bebişim aşağıda ondan mı acaba yukarı da çıkmıyor bu çocuk
Az önce yarim elma yedim sanirim şekerimi yukseltti tansiyonuma baktim tansiyon normal cikti elmayi yedikten sonra gözlerim pusu gormeye basladi.Doktor bana evde takip önermedi aslinda ölcum cihazi alsam ne cikariyo ne cikarmiyor anlar ona gore tuketirdim saglik ocaginda ölcuyorlarmi acaba.
Temmuz sonu gibi yıkayım diye düşünüyorum ben. Bizim bebek arabamız beşiğimiz odamız büyükler hazır işte kıyafetler ve geri kalan kamera vs gibi ürünler kaldı
Siz odami hazirladinz bende hazirlamyi dusunuyordum ama kiraci oldugumz icin simdilik gerek görmedim bi sure zaten anne yani besik alip kullanmayi dusunuyorum Sonra biraz buyuynce bu evde kalirsak oda yapmayi dusunuyorum