- 20 Ekim 2022
- 1.125
- 1.923
- 63
Ya plasenta önde olduğu için pek anlamıyorum napıyor içerde diyeTopa benziyor bi kısımda toplanıyor sert bi şekilde
Bence ya popsu ya kafası bendede sabahları oluyor aynen okşayınca uzaklaşıyor ordanKızlar bebek iki gündür sürekli top gibi yapıyor kendini aşırı sert oluyor ya pozisyon değiştiriyorum yada elimle oksuyorum öyle düzeliyor sizde de oluyor mu
Kızlaaaarrr bi yeşillendirsenizKızlar ben göğüs pompası alıcam da. Ne alayım ya elektrikli mi manuel mi? Ben korkumdan alışverişe başlayamamıştım yeni yeni başlıyorum bu aralar da. Fikir verebilir misiniz bana ?
Benimde plesanta önde olduğu için hiç bişey anlamıyorum, arada hafif hissediyorum.Ya plasenta önde olduğu için pek anlamıyorum napıyor içerde diye
Yanlardan çok net hissettiğim zamanlar oluyorBenimde plesanta önde olduğu için hiç bişey anlamıyorum, arada hafif hissediyorum.
Aslında yasam tarzın nasılsa ona göre almalısın. Çalışıyorsan veya sosyal hayatın aktifse elektrikli alabilirsin.Ama ben çalışmıyorum evdeyim surekli bebeğimle beraber olacagım dersen ne olur ne olmaz diye manuel bulundurabilirsin. Ben almamıştım ama sütüm çok oldugu için bazen göğsümü ferahlatmak için manuel ucuzundan bişey almıştım.Kızlaaaarrr bi yeşillendirseniz
Her gün mü pekiYanlardan çok net hissettiğim zamanlar oluyor
Her gün değil arada az hissettiğim zamanlar oluyorHer gün mü peki
Hmm anladım canım teşekkür ederim cevabın içinAslında yasam tarzın nasılsa ona göre almalısın. Çalışıyorsan veya sosyal hayatın aktifse elektrikli alabilirsin.Ama ben çalışmıyorum evdeyim surekli bebeğimle beraber olacagım dersen ne olur ne olmaz diye manuel bulundurabilirsin. Ben almamıştım ama sütüm çok oldugu için bazen göğsümü ferahlatmak için manuel ucuzundan bişey almıştım.
Öyle olunca hissetmezsin önde olanları ama yanları iyi hissedersin bebekte zaten önde toplanıyorYa plasenta önde olduğu için pek anlamıyorum napıyor içerde diye
Valla canım benim gün içinde belki 20 defa oluyordu bugün bi kaç kez oldu. Doktorum tüm karnın sertleşmiyorsa sadece bebek bölgesel toplanıp o yer tek sertleşiyorsa sorun yok dedi. Ama bol bol israhat et dedi zaten çarşamba detaylıya giricemBence ya popsu ya kafası bendede sabahları oluyor aynen okşayınca uzaklaşıyor ordan
Evet öyle oluyor zaten bebek bazen az hareket edince geri dönüşü gümbür gümbür oluyorBen birşey sormak istiyorum ya. Geçen günlerde bebeğim çok az hareket ediyor diye yazmıştım ama şu 2 gündür (26.haftaya girdik) maşallah hiç ama hiç durmuyor ya bu normal mi ? Hani uyumuyor bile desem yeri sabah benle beraber başlıyor hareket etmeye taa ben gece yatana kadar. Bu kadar fazla olması da endişelendirdi ayarı yok bu çocuğunvar mı bebesi böyle olan hiç durmayan ??
Ay ben ilk defa yaşıyorum şok oldum doktoruma yazdım da cevap vermediEvet öyle oluyor zaten bebek bazen az hareket edince geri dönüşü gümbür gümbür oluyorzaten en çok hareket ettikleri haftalardayız. Benim mesela asla durmazlar ama bugün hafif hafif hareket ediyorlar normal yani
Biz de bundan aldık canımKızlar bebeklere bornoz olarak hangi marka tercih ettiniz
Yok yok korkma hareketli olmaları iyiAy ben ilk defa yaşıyorum şok oldum doktoruma yazdım da cevap vermediNormalde belli saatlerde biraz oynar dururdu şimdi hiç durmadı. Korksam da hoşuma gitmedi değil
Canım ben de giyilebilir olanlardan almayı düşünüyorum tekli de olsa, mochi ve lansinoh arasında kararsızım ikisini de kullanıp memnun olan çok fazla ben de araştırıyorum şu sıralarKızlar ben göğüs pompası alıcam da. Ne alayım ya elektrikli mi manuel mi? Ben korkumdan alışverişe başlayamamıştım yeni yeni başlıyorum bu aralar da. Fikir verebilir misiniz bana ?
Ben Özdilek tercih ettim havlularda hiçbir zaman ondan şaşmam annemden yadigar bir huyKızlar bebeklere bornoz olarak hangi marka tercih ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?