Olsun yavrum sağlığın ve bebişin için yapacak bir şey yok. Hahaha maşallah işte ne güzel bebek kilo alıyor anne fitAşkım ben italyada büyüdümyani hergün öğle yemeğinde klasik binbir çeşit makarna olur . Ve bu alışkanlık mağlesef kolay olmuyor çat diye bırakmak ay ahahahhahah aşkım o değilde en son 63 kg ölçüldü kadın doktorumda bugün 61.300 çıktım ban yanlışmı yaptım yada ne oldu anlamadım
A orası öylede kilomlaybı gözümü korkuttu şimdide bebeği etkileyecek birşeymi aceba diye çünki ben ikinci büyük testi vermedim kendime çeki düzen vermeye başladım .Olsun yavrum sağlığın ve bebişin için yapacak bir şey yok. Hahaha maşallah işte ne güzel bebek kilo alıyor anne fit
Ya ben dün yine ufak tefekleri alırken 2 tane 3 aylık bebiş gördüm biri yapılı biri normaldi yapılı olanın annesi fazla küçük alma giyemez dedi normal olanın annesi bol bol ayına göre al dedi iyice allak bullak oldum artık doğduğunda küçük gelirse eksik gelirse gidip alınır diye düşünüyorumKızlar ne kadar masraflıymış bu bebek alış verişlerialıyorum alıyorum hala eksik. Küçük küçük bir sürü eksik var. Ben sadece ilj 3 ay kıyafetini aldım sonrakileri zamanla yaparım diye düşündüm. Sizler nasıl yaptınız alış verişi
Kızlar ne kadar masraflıymış bu bebek alış verişlerialıyorum alıyorum hala eksik. Küçük küçük bir sürü eksik var. Ben sadece ilj 3 ay kıyafetini aldım sonrakileri zamanla yaparım diye düşündüm. Sizler nasıl yaptınız alış verişi
Aynen 0 3 ay çok az giydi oğlum küçük doğmuştu ama Bi anda boy attı kilo aldı o yüzden cokda almamak gerekYa ben dün yine ufak tefekleri alırken 2 tane 3 aylık bebiş gördüm biri yapılı biri normaldi yapılı olanın annesi fazla küçük alma giyemez dedi normal olanın annesi bol bol ayına göre al dedi iyice allak bullak oldum artık doğduğunda küçük gelirse eksik gelirse gidip alınır diye düşünüyorum
O zaman ağırlıklı olarak 3-6 ay almak lazımAynen 0 3 ay çok az giydi oğlum küçük doğmuştu ama Bi anda boy attı kilo aldı o yüzden cokda almamak gerek
Soğuk su bir kare de çikolata dene bir de gerçi portakal suyu demişsin ama olsun. Hareketlenir inşallah canım uyuyordur belki minnoş öyle düşünelim
1 kere de olsa hareket hissetmen güzel ama için bu şekilde de rahat etmiyorsa bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diyerek acile müracaat edebilirsin.Hareketlenmedi canım gece uyumadan 1 kere hareket etti sabah da öyle o yüzden bi doktora gitsem mi diye düşünüyorum
selam kızlar. ben de dün ara ara bebişin hareketlerini hissettim ama bugün sabah 6dan beri hissedemedim. normalde kahvaltı ya da sonrasında kahve vs içince hissediyordum ama beni bir gerginlik bastı şimdi
Ne güzel halletmişsin sen maşallah canımSorma canım Nisan ayından beri maaşımız bebişe gidiyor ikimizin de. Doktor randevuları falan cabası Ben indirimde bulunca zıbın tulum tayt vs 1 yaşına kadar aldım valla. Onun dışında bir sürü yazlık elbiseler ciciler hediye geldi. Uzun süre aman aman bir kıyafet ihtiyacı olmaz diye umuyorum
eşek sıpası yazdıktan bir süre sonra hissettirdi kendini. ama insanın aklı çıkıyor gerçektenCanım ben doktoruma sordum hareketleri yemekten sonra ilk 2 saat istirahat halinde saymanızı öneriyoruz dedi. Dün nerdeyse 10 saat hiç hareket yok gibiydi, bugün hareketli ben de hala kararsızım yine de gitsem mi gitmesem mi diye
eşek sıpası yazdıktan bir süre sonra hissettirdi kendini. ama insanın aklı çıkıyor gerçekten
Beeeennnn ama benimle bir tutma kendini benim kızım da hep aşağıda ve benim riskli biliyorsun, doktor bir şey yok dediyse sen endişe etme canım, bazı bebekler aşağıda daha rahat ediyormuş bazısı da yukarıda. Ben de her gün of bu bebek neden aşağıda diyorum, neden kemiklerim acıyo diyorum ama doktorum riskle alakası yok diyoKızlar 2 gündür tuaf sancım var sanki doğum için kemiklerim açılıyor gibi . Bu sabah kan vermeye gitmiştim söyledim. Nst temiz çıktı ama bebek konumu olarak bu normal dedi benim kızım tam kemiklerimin oraya bastırıyor Buda aşşa kısımda sancı yapıyor dedi . Ama erken doğum riskin yok dedi şükür . Bebeği böyle aşşağıya bastıran varmı ?
Doktorumda Nst yaptı ve rahim ağzı ölçtü erkek doğum riski yok ama bebek konum olarak aşşağıda kemiklerine dayanmış dedi . Magnezyumu arttıralım dedi . Evet bazı bebekleri aşşağı kısmı severmiş ya zaten sırf karnının aşşağıda sert orada belliBeeeennnn ama benimle bir tutma kendini benim kızım da hep aşağıda ve benim riskli biliyorsun, doktor bir şey yok dediyse sen endişe etme canım, bazı bebekler aşağıda daha rahat ediyormuş bazısı da yukarıda. Ben de her gün of bu bebek neden aşağıda diyorum, neden kemiklerim acıyo diyorum ama doktorum riskle alakası yok diyo
Yok canım plasenta normal konumda benim hem serviks kısa hem açılmam var, hem kemiklerin üstünde duruyo yaklaşık 16. Haftadan beri o ağrım var. Ama alışıyor insanDoktorumda Nst yaptı ve rahim ağzı ölçtü erkek doğum riski yok ama bebek konum olarak aşşağıda kemiklerine dayanmış dedi . Magnezyumu arttıralım dedi . Evet bazı bebekleri aşşağı kısmı severmiş ya zaten sırf karnının aşşağıda sert orada belliama iyi sızlıyor bu böyleyse doğum nasıldır kimbilir .. evet canım sende rahim ağzıda kısa demi aynı zamanda plasentada aşşağıdamıydı sende ?
Benimde kemik üzeriymiş demekki kemiklerin üzerinde konumlanması demek direk erken doğum riski demek değil . Sende serviks kısalığı neden ? Belli bir sebebi var mı ? Açılma kaç cm çok değil dimi ?Yok canım plasenta normal konumda benim hem serviks kısa hem açılmam var, hem kemiklerin üstünde duruyo yaklaşık 16. Haftadan beri o ağrım var. Ama alışıyor insanyatakta sağa sola dönme mevzusu zor hepsi bu
Rahim ağzı yetmezliği benim rahatsızlığım. Açılma içerden olduğu için ölçülmüyor ama görünen bayağı var. Hareketsiz şekilde en azından 30 a kadar sürdürmeye çalışcam. İnşallah hiç sorun olmadan 36 ya gelebilirimBenimde kemik üzeriymiş demekki kemiklerin üzerinde konumlanması demek direk erken doğum riski demek değil . Sende serviks kısalığı neden ? Belli bir sebebi var mı ? Açılma kaç cm çok değil dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?