- 31 Ekim 2023
- 372
- 446
- 23
Çokk teşekkür ederim canımm çok şükür sağlıkla geldi dediğin gibicanim hayirli olsun, saglikla mutlulukla buyutun bebisinizibiraz minnos bir bebis olsa da cok sukur saglikla geldi, ilk yazdigindan bu yana bak yine epey zaman gecti cok sukur bundan sonrasi biraz sabir sadece, benim cevremden gozlemledigim kadariyla da sut illa ki geliyor, zaten orada ebeler hemsireler yardimci olacaklardir. her gecen gun daha da guzel haberlerini alalim umarim.
Ah inşallah kuzum ağzından bal damlıyor inşallah yaKızına inşallah en kısa zamanda kavuşursun canım birlikte sağlıkla eve dönersiniz, sütün de gelir sen stres yapma en önemlisi o zamanla mutlaka gelir hemşireler de yardım eder sen de bol bol sağım yaparsın
inşallah canım teşekkür ederimGünaydın
Hayır olsun bugün rüyamda bebeğim doğmuş kucagimdaydi.Yuzu net belli değildi tombiş birşeydi gazını cikariyorum.Ama nasıl dogurmusum hatirlamadim karnıma ellliyorum sezeryan kesigim yok heralde normal doğurdum diyorum.Ekim anneleri gruba haber vereyim sadece ben doğurdum yazayım çünkü detayları hatırlamıyorum ,hatırladıkça yazarım diyorum
A ayseipekalp25 canım Allah babalı büyütsün inş .Göğsüne elle masaj yap ,uyarilinca daha çabuk gelir sütun inş
Merveturann sağlıkla kolaylıkla gelir inş bebeğin Arkadaşların dediği gibi benim de sezeryanin en kolay aşaması o iğneydi diyebilirim.
çokk teşekkür ederim canım amiiinn inşallahGozunaydin canımsağlıkla birlikte eve geçtiğiniz gunlere inşallah
Çok sağol canımm inşallah süt hemen gelirse ben çok rahatlayacağım gerçekten. Çünkü öyle halsiz cansız bakıyor ki içim çok kötü oldu bugün kıyamadım yaGözün aydın canım Korkma bebişin kilosu çok iyi maşallah süt de de ikinci günden sonra yavaş yavaş geliyor zaten Zaten ilk günler biliyorsun midesi çok küçük az çok gönderirsin yeterli geliyor eve gidip duş aldığında zaten çoğalacak hiç kafana takma onu bebişin solunumu nasılmış desteksiz solunum yapabiliyor değil mi
Benim bugün boya işim oldu, annemde kalıyorum boya kokusundan dolayı. Yarın annemi alıp geçicem mutfak dolaplarını halledicez. Cuma günü de görümcem gelecek cam kapı silinir işte. Tek sorun daha çocuğun 1 çorabı bile yıkanmadı, mobilyaları gelmedi, hastane çantam gram hazır değil…..Ev temizliği başladınız mı kızlar
İyi olmana çok sevindim canım suyun olmasından endişelenmiştik. Bugün ben de kontroldeydim. İdrar tahlilimde eser miktarda enfeksiyon çıktı yani referans değerinin üstündeydi değerlerim ve aynı şekilde akıntım var ama bana da hiçbir şey vermedi bu seviyedeki enfeksiyonlar önemsiz su iç dedi. Sıkma canını seninkide öyledir muhtemelen. Bugün tam 35.haftaya girdim bi daha taa 38de çağırdı 17 Eylül’de. Ben de şaşırdım ama demek ki sistem böyle yani bi anlamı yok devamlı gitmenin. He tek fark beni bugün NST’ye aldı, keşke seni de soksaydı için rahat ederdi.Canım herşey yolundaymış çok şükür o gelen suyum değilmiş muhtmelen idrarını kaçırmışsındır diyor doktor suyu iyi dedi sarı akıntım var dedim tahlil bile istemedi fitil yazıyım dedi diğer ilaçlarla yzdı sandm yazmamış.
3 hafta sonra çağırdı 37.haftada gidicem aklıma takıldı niye bu kadar geç çağırdı diye Nst daha hiç çekilmedi şekerim yüksek çıkıyor dedim diyete devam et gerekirse ünsilin başlarız dedi ztn 37'den sonra doğuma pek bşy kalmıyor bugun doktorum bi tuhaftı anlamadım canım sıkıldı.
Çokkk teşekkür ederimmm canımmOyy maşallah bir minik kuş daha doğmuşGözün aydın annesi, inşallah en kısa sürede de güzelce kilosu da artacak ve sağlıkla kucağına alıcaksın.
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah yaCanım öncelikleri geçmiş olsun. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla inşallah çıkacak kuvezden kilosu çok iyi 2 kiloyu geçtikten sonra genel durumu iyiyse verirler. Hem o gelene kadr sende toparlanmiş olursun.
İlk günler öyle yorgun gösteriyorlar canm gün geçtikçe toparlıyorÇok sağol canımm inşallah süt hemen gelirse ben çok rahatlayacağım gerçekten. Çünkü öyle halsiz cansız bakıyor ki içim çok kötü oldu bugün kıyamadım yaçok şükür solunumu falan iyi canım ya. Kortizon çok kullandım ya ben, o ciğerlerini geliştirmiş ciğer geliştirici falan vurulmadı bana. Destek yok şu an solunum için. Tek sıkıntımız onda da ben gibi trombosit düşüklüğü ihtimali var, tedavi altında kalması gerekiyor. Doktoru ne kadar sürer bilemem dedi
Genel olarak sabhlari yuksek çıkıyor aclik şekeri 98-100 arasi toklukta ara ara 140 ustu bi kac defa 165 lerde çikti
eşimde ona bi bozuldu hocam başindan beri size geliyoruz dedi nasil surekli olan hastasini takip etmiyor anlam veremedim herseyi sil bastan sordu kan grubum vs. Coraspirini neden vermistik diyor bugun hocanın kafa yerinde degildi heralde fitil yazicam dedi sari akinti icin onuda yazmamiş.insan bi tahlil ister bilmiyorum ya doktoru değiştirmek geldi bugun icimden son aylarimda birde doktor ara işin yoksa
Ben ilk üç ay pamuk ve bu ile silmeyi düşünüyorum, o yüzden bişey almadımArkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Aa öyle mi canım ay hadi öyle olsun ya geceden beri içim gidiyo uyuyamadım hiç. boş kumaşı emiyodu yattığı yerdenİlk günler öyle yorgun gösteriyorlar canm gün geçtikçe toparlıyor
İnşallah süreci sıkıntısız atlatırsınz canm
Ay çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş canım doğum korktuğun gibi olmamalı ama doktor deneyimli hüzel ilerlemiş çok beğendimİnşallah canım ya akşam bebişi tekrar görmeye gittim boş kumaşı emiyodu çok içime oturdu odaya geldim bi sürü ağladım niye hemen gelmiyo sütüm diyezaten minicik bişey
çok sağol canımm amin inşallah
33+4teyken suyum geldi 5 te doğumu yaptım canım. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımm. Üç saatte bir 20 dk sağım yap dedi hemşire yapıyorum ama bana mısın demiyor ya
çokk teşekkür ederim kuzumçok kontrollü başladık 10 ünite trombosit hazırda bulundurduk o bi tane ilaç vardı ya o da hazırda yanımızdaydı ama çok şükür hiçbirine ihtiyaç olmadı. Aslında şöyle, suyum trombositlerim yükseldiği bir dönemde geldi yani hani korkulacak bi seviyede değildi tedaviye gerek kalmadı o sebeple. İki hafta önce trombositlerim çok düştüğü için iki doz ilaç verilmişti normalde bir doz yapılır. Crp yükseldiği için ilaç ilk aşamada fayda etmemişti ama Crp düşünce bu sefer baya yükselmiş oldu ilacın etkisiyle. O da doğuma yaradı işte. Trombositler düşmeden doğum oldu. Ne yapacağız diye düşünmedik yani. Doktor da gerçekten baya tecrübeliymiş güzel yürüttü süreci hiç panikletmedi beni. Hatta ne dicem spinal yaptık tavanda çelik bir yuvarlak bişey vardı onda benim yansımam vardı doğumun bir kısmını oradan izledim bile sonra fark edip görmemi engellediler ama olsundu
Sağıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?