2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Ben ilk üç ay pamuk ve bu ile silmeyi düşünüyorum, o yüzden bişey almadım

P Psknd canım plesantan önden diye sana soruyorum ve benim gibi plesantası önden olan kızlar dün çok hissetmedim ve karnım sertti gaz sancısı mı neydi bilmiyorum. Sürekli doktora koşmak istemiyorum.. bugün sertlik lok ama henüz hissedemedim , sizde durumlar nasıl

Ay çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş canım doğum korktuğun gibi olmamalı ama doktor deneyimli hüzel ilerlemiş çok beğendim işte bizim gibi hastalarda extra hassasiyet ve böyle işimin ehli bir doktor gerekiyor . Almanyada biliyosun takip eden doktor doğumunu yaptıramıyor sen bir hastane belirleyip gidip doğum yapıyorsun. O yüzden doktorum hep diyorki sezeryan olmalısın ,yoksa aniden sancın gelecek ve sana belki o an asistan doktor denk gelecek olayı düzgün yürütemez diyor. Galiba haklı sen anlatınca daha net oturdu herşey.

Sütün içinde strese girme gelir stres olursan daha çok zorlanırsın canım sakin kal inşallah minik yavrunu biran önce alır eve gelirsin

Merhaba benşm de plasentam öndeymiş doktor yanlardan daha fazla hissedersin dedi, güçlü tekmeleri hissediyodum ama gerçekten yan yattığımda yanları iktiriyor sanki, yanlardan daha fazla hissediyorum. Bazı günler az hareket ediyor, müzik dinletiyorum ya da kendim şarkı söylüyorum o şekilde bir iki pıt pıt geliyor rahatlıyorum

Merhaba canım bende tam hareketlerle ilgili yazacaktım. Artık sonlara da yaklaştığımız için alanları daraldı ben gerindiğini hissediyorum bide döndüğünü. Güçlü tekmeler beklersek iyice kafayı yeriz

2 gün önce çok hareketliydi, ama dün gerildi göbeğim bütün ve gece bir kaç defa pıt duydum endişelendim canım.

Ay canım güçlü tekmeyi geçtim ben dün hissetmedim ya göbeğim gergindi tüm gün böyle bişey yaşayan oldu mu ? Bugün normal göbeğim ama yine hareket yok henüz

Ay canım güçlü tekmeyi geçtim ben dün hissetmedim ya göbeğim gergindi tüm gün böyle bişey yaşayan oldu mu ? Bugün normal göbeğim ama yine hareket yok henüz
Benimde başından beri önde panik atak oldum ya bu oglus yüzünden bende sola yatinca bazen güçlü hareketleri hissediyordum ama artık genelde dönme tarzı oluyor büyüdü diye sanırım ve benimde sertlesmeler oluyor dün doktora söyledim nst de baktı bişey demedi sertleşme ile ilgili .. bugün mesela sabahtan beri kiprasmadi bazen koşarak doktora gitmek istiyorum kaç saattir tık yok

Çok uzun süre koymuş sanki canım. Ama sorun olmamasına sevindim

Benim gece belli yerler sert oluyor tamamı değil muhtemelen ayağını felan yaslıyor diye düşünüyorum. Sende tamamı mı gergin oluyor

Aynen öyle sorumsuzluk gerçekten .. birde paranla rezil oluyorsun
Ben gebeliğimin başından beri sürekli doktor değiştirdim. Bu 3. Doktorum . Kafam sarmayınca anında bırakıyorum . Hatta doktorumun birisi ilk doğumumu yaptıran doktordu. Tanıdık da birisi. Eşim ayıp olur falan değiştirme dedi ama hiçbir şey benden ve bebeğimden değerli değil.

Kesinlikle, ben bu süreci sadece eşimle yaşamak istiyorum keşke anlayış gösterseler
Biliyor musun aynısını düşündüm benim annem de çok hassas biri ve beni o şekilde görsün istemem asla. Kendi de etkilenir farkında değil yardımcı olurum diye düşünüyor ama iyilik yapmıyor bu şekilde
Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 37’yi bitirirsem şükrederim Ben de kaynanamı severim faydası da olabilir belki ama yine de yalnız olmak daha iyi gibi geliyor. Gurbette yurtdışında doğum yapanlar nasıl yapıyor sonuçta :’) Benim hastanemde doğumhane hariç odaya alıyorlar en azından sadece eşimi alırlar
Yukarıda odada beklemelerinde sorun yok zaten tabii ki, benim kastettiğim ben odada açılma bekleyip sancı çekerken etrafımın kalabalık olması. Sonuçta hastaneye gittiğin an doğuma alınmayacaksın yeterli açıklığa kadar odanda takılacaksın sonra doğumhaneye indiriyorlar. O yüzden hastaneye giderken haber vermem. Doğumdan önce kaç saat sancı çekicem belli olmaz çünkü
Canım kalabalık istemiyorlar zaten. Bi de her hastanenin farklı kuralları var. Bizim buradaki hastanede erkekleri almıyorlar mesela o esnada. Sadece kadın girebiliyor yanında.
Olması gereken o ya olmadı hastanenin kuralı böyle falan diye sallarım
Ben de asla psikolojik olarak rahat olacağıma inanmıyorum o şekilde. Masaj yapılması gerekiyorsa eşim yapar duşa girip rahatlayacaksam o yardımcı olur ben bu şekilde rahat ederim ama belki başkası o aşamalarda annesi veya bi başkası olsun ister yanında, tamamen tercih meselesi bence
Aynen asla istemiyorum falan demedim onlara da, bakarız duruma göre diye geçiştirdim çünkü dediğin gibi eşimin herhangi bir anlamda yeterli gelmediği zamanlar olabilir, o anki psikolojiyle anne diye ağlayabilirim jdjdjsjs Hiç yaşamadığım için kestiremediğim bir süreç
Son söylediğini ben de duydum bu her şey için geçerli bence, bi işi o iş olduktan sonra haber vermek en güzeli. Benim annem çok hassas ve bana düşkündür gelene kadar kimbilir neler kurar kafasında bi de şehir dışından atlayıp gelecek
Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 3.700 şuan kilomuz
Merveee Grubumuzun bilmem kaçıncı bebeği artık sayamıyorum maşallah size Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin

Sanırım kuzum iki hafta once saglik ocaginda tahlil verdim bisey cikmadi ama cok artti sari akıntım iç çamaşırı degistiriyorum sık sık.

95 üstü çikmamadi lazim diyor benim doktor açliğa tokluğada 140i gecmesin diyor sen ara öğünler de ne yiyosun canim banada gelişimi haftasına gore iyi dedi 2700biraz cok gibi geldi acaba iri bebekmi olacak diye endişelendim 4kilo doğarsa dogum zor olur diye düşündüm normal dogum istiyorum ben

Evet benim birazda nst olayından dolayı canım sıkıldı çünkü oğlum son zamanlarda sürekli toplanıyor 4-5 kere den az olursa bişey olmaz dedi doktoruma söyledim baya gün içinde uyanıkken sürekli topluyo kendini dedim yinede gerek duymadı nstye Enfeksiyonda gebelikte skntili bi durum diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…