Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Çokk teşekkür ederim canımm çok şükür sağlıkla geldi dediğin gibi ya hastanede gerçekten çok yardımcı oluyorlar haklarını yiyemem ama işte hiç uğraştırmadan hemen geliverse sütler de anneler üzülmese, bebekler aç kalmasa
Tüm hamişler için güzel güzel haberler olsun inşallah, hepimizin de ihtiyacı var güzel haberlere
Ah inşallah kuzum ağzından bal damlıyor inşallah ya
inşallah canım teşekkür ederim
Gozunaydin canım sağlıkla birlikte eve geçtiğiniz gunlere inşallah
çokk teşekkür ederim canım amiiinn inşallah

Çok sağol canımm inşallah süt hemen gelirse ben çok rahatlayacağım gerçekten. Çünkü öyle halsiz cansız bakıyor ki içim çok kötü oldu bugün kıyamadım ya çok şükür solunumu falan iyi canım ya. Kortizon çok kullandım ya ben, o ciğerlerini geliştirmiş ciğer geliştirici falan vurulmadı bana. Destek yok şu an solunum için. Tek sıkıntımız onda da ben gibi trombosit düşüklüğü ihtimali var, tedavi altında kalması gerekiyor. Doktoru ne kadar sürer bilemem dedi

Ev temizliği başladınız mı kızlar
Benim bugün boya işim oldu, annemde kalıyorum boya kokusundan dolayı. Yarın annemi alıp geçicem mutfak dolaplarını halledicez. Cuma günü de görümcem gelecek cam kapı silinir işte. Tek sorun daha çocuğun 1 çorabı bile yıkanmadı, mobilyaları gelmedi, hastane çantam gram hazır değil…..
İyi olmana çok sevindim canım suyun olmasından endişelenmiştik. Bugün ben de kontroldeydim. İdrar tahlilimde eser miktarda enfeksiyon çıktı yani referans değerinin üstündeydi değerlerim ve aynı şekilde akıntım var ama bana da hiçbir şey vermedi bu seviyedeki enfeksiyonlar önemsiz su iç dedi. Sıkma canını seninkide öyledir muhtemelen. Bugün tam 35.haftaya girdim bi daha taa 38de çağırdı 17 Eylül’de. Ben de şaşırdım ama demek ki sistem böyle yani bi anlamı yok devamlı gitmenin. He tek fark beni bugün NST’ye aldı, keşke seni de soksaydı için rahat ederdi.

Son düzenleme:
Oyy maşallah bir minik kuş daha doğmuş Gözün aydın annesi, inşallah en kısa sürede de güzelce kilosu da artacak ve sağlıkla kucağına alıcaksın.
Çokkk teşekkür ederimmm canımm inşallah vallahi inşallah merakla bekliyorum darısı zamanında ve sağlıkla buradaki tüm güzel annelere
Çok teşekkür ederim canımm amin inşallah ya Dediğin gibi bu arada ben de biraz dinlenip güç toplamaya çalışıyorum. Ama onlar iyi olunca biz güçlü oluyoruz sanırım ya bunu fark ettim bugün

İlk günler öyle yorgun gösteriyorlar canm gün geçtikçe toparlıyor
İnşallah süreci sıkıntısız atlatırsınz canm

Açlık 98-100 arası normal arada bir 140 geçmesi de normal. Hamileyiz biz yediklerimizden çok stres ve üzüntü de şekeri tetikliyor.
Kafanı boşaltman lazım bunu düşünüp şekerini yükseltme boşuna. Benim doktor da bir garip bana bir gittiğimde 3 hafta önden gidiyor dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı gittim 1 hafta önden gidiyor dedi 10 günde 250 gr almış ama 2 hafta gerilemiş gibi oldu nasıl oluyorsa. Çok dediklerine takılma diyor herkes bana. Bazen yanlış ölçüm yapıyorlar. Nst ye de girmek çok ahım şahım bişey değil eğer sancı vs birşey hissediyorsan ekstra söyle ama. Benide 3 hafta önden gittiğini söylediği gün nst göndermişti. Ama sancı vs bişey çıkmadı. Ultrasonda tuhaf bişey görmediyse ekstra yönlendirmemiştir. Bizi aşırı pimpirikli sanıyorlar o sebeple stres ve üzüntüyü hayatından çıkar. Ben mesela diyet yapıyorum şeker için ve kilo veriyorum ama bebek kilo alıyor. Bu biraz da genetik işi
4150 kg doğmuşum ben. Doktorda haaa iri bebek yani dedi. Ee nolmuş anam normal doğurabilmiş beni

Dicem o ki az kaldı sabır. Ben doğumdan sonra yiyeceklerimi sıralıyorum kendimi mutlu hissediyorum

Esmoss60 canım selam dün sarkı akıntı demişsin, hani benim açıklığım var belki ondandır dedim ama açıklık olmadan da servikal kültür verdim yine de enfeksiyon çıkmadı çok şükür ki, sanırım artık sona doğru bu sarı akıntı normal

Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?

Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Ben ilk üç ay pamuk ve bu ile silmeyi düşünüyorum, o yüzden bişey almadım

Kızlar dün ki dönüşleriniz için teşekkür ederimm sayenizde kıyafetlere başladım

P Psknd canım plesantan önden diye sana soruyorum ve benim gibi plesantası önden olan kızlar dün çok hissetmedim ve karnım sertti gaz sancısı mı neydi bilmiyorum. Sürekli doktora koşmak istemiyorum.. bugün sertlik lok ama henüz hissedemedim , sizde durumlar nasıl

Ay çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş canım doğum korktuğun gibi olmamalı ama doktor deneyimli hüzel ilerlemiş çok beğendim işte bizim gibi hastalarda extra hassasiyet ve böyle işimin ehli bir doktor gerekiyor . Almanyada biliyosun takip eden doktor doğumunu yaptıramıyor sen bir hastane belirleyip gidip doğum yapıyorsun. O yüzden doktorum hep diyorki sezeryan olmalısın ,yoksa aniden sancın gelecek ve sana belki o an asistan doktor denk gelecek olayı düzgün yürütemez diyor. Galiba haklı sen anlatınca daha net oturdu herşey.

Sütün içinde strese girme gelir stres olursan daha çok zorlanırsın canım sakin kal inşallah minik yavrunu biran önce alır eve gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…