Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Teşekkür ederim canım. Çooook kolay gelsin inşallah istediğin gibi ilerler senin de alışveriş sürecin
Ayy inşallah canım küvet konusunda kararsızım skin hop güvenli diye bakıyorum ama değer mi sence bilgin var mı canım sen ne aldın

Ayy inşallah canım küvet konusunda kararsızım skin hop güvenli diye bakıyorum ama değer mi sence bilgin var mı canım sen ne aldın
Ben tedaviye başladığım ilk zamanlarda orta çaplı bir alışveriş yapmıştım. O dönemde de katlanabilir küvet seti almıştım. Şimdi alıyor alsaydım asla tercih etmezdim, çok yer kaplıyor ve güvenilir gelmiyor nedense. O yüzden ben bunu alırdım gayet yeterli bence çok paralar vermeye de gerek yok

Hiç görmemiştim bunu altına yine küvet oluyor dimi canım bunun

Hiç görmemiştim bunu altına yine küvet oluyor dimi canım bunun
Canım bu tek ürün küvet vs yok. Yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun öyle demişler altına sünger file koyulabilir, müslin örtüyle bebek sarılıp yıkanabilir. İlle de küvet olsun denilirse bence gerek yok ama küvet içine de sığıyormuş. Yorumlara bakabilirsin Katlanabilir küvetten bence iyidir diye düşünüyorum

Kızlar enfeksiyon derdinden kurtulamıyorum ya, sürekli akıntım var kokusuz ama sarımsı yeşil, testlerde bir şey çıkmıyor ama sürekli kafama takılıyor. Enfeksiyon olmasa bile bu şekilde akıntı beni aşırı tedirgin ediyor bir de lök lök dökülüyor ödüm kopuyor her seferinde koştur koştur tuvalete gidiyorum

Günaydın sizlere bir sorum olacak ben bazen güzel güçlü hareketleri hissediyorum sonra bı iki gün yumuşak yumuşak çok seyrek hareket ediyor normalmi bu
İyi günler canım plasenta öndeyse eğer çok normal benimde önde bazı günler çok güçlü bazı günler karnıma dokunmadan hissedemiyorum hareketini doktoruma sordum normal dedi

sizin kilonuz biraz kilom konusunda endişeliyim de ikiz olunca çoook sevindim ama hafif endişe de mevcut
Kilonuz varsa dikkat etmeniz yeterli. Kilolu çoğu kadın ikizlere hamile kalıp doğuruyor ben 160 boyundayım 68 ile hamile kaldım ama kilomu pek göstermiyordum sonra 7 kilo verdim kum döküyorum diye 3 aydırkilo almaya başladım 3 kilo aldım toplam. Verdiklerimi almaya çalışıyorum bebeklerim de tekil beneklere göre gidiyor hatta bi tanesi bir hafta önde

25 hafta evet plesanta önde
Canım benim plesentalar sağda bir solda bir olmasına rağmen seninle aynıyım bazen hareket etmiyorlar sanıyorum elimi koyuyorum baya ediyorlar ama hissetmiyorum bazen de zaten o kadar hareket ediyorlar ki midem bulanıyor yani normal her zaman aynı enerjide olmaz demişti doktorum

teşekkür ederim cevap içinn mevcut kilom 89 165 boyum var hamilelikten önce 12 kilo verdim ve kilomu koruyorum çok şükür 10+6 dayım çok korkuyorum ilerleyen aylarda çok sıkışırlar mı içerde diye hatta 2 kilo daha verdim bulantılardzn dolayı kilo almasam da mevcut kilom hala çok fazla

Sen hamilelikte düzgün kilo verirsen bebeğine bişey olmuyor canım merak etme. Bebek büyükçe rahim büyüyor sıkışma olmaz sadece senin için sonradan vermek sıkıntı olur. Ve tabi aşırı kilo ilerleyen haftalarda gebelik şekeri ve gebelik zehirlenmesini getirebiliyor özellikle biz çoğul gebelerde. Ama dikkat edersen sorun olmaz. Zaten 12-14 kilo arası alınması normal

Sende ne çektin bu akıntılardan ya nedeni de belli değil. Bebişin iyi olsun da doğum sonrası git bi doktora. Arkadaşımda da testte bişey çıkmıyordu sonra mantar olduğunu öğrendiler oda zaten tedaviyle aza iniyor doğum sonrası tamamen geçiyor

Mantar için kültür de verdim mantar da çıkmadı hadi belki bir ihtimal belli olmuyodur diye doktorum en düşük dozda fitil verdi onu kullandım geçmedi, krem verdi onu da kullandım geçmedi. İnsan deliriyor. Bebeişim iyi balım ama açılmam var ya enfeksiyon belirtisi yaşayınca allah korusun enfeksiyon bebeğe geçer de erken doğumu iyice tetikler diye korkuyorum

Bebişin daha ondan etkilenmez açılman tam yok korkma Allah’ın izniyle bişey olmayacak. Aklıma geldikçe dua ediyorum sana

Çok teşekkür ediyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…