Günaydınn, kaç günlük tam olarak doktoruma sorduğumda normal olduğunu söylemiştiGünaydın sizlere bir sorum olacak ben bazen güzel güçlü hareketleri hissediyorum sonra bı iki gün yumuşak yumuşak çok seyrek hareket ediyor normalmi bu
Teşekkür ederim canım. Çooook kolay gelsin inşallah istediğin gibi ilerler senin de alışveriş sürecinCanım harikasın tebrik ederimmbende yeni başlıyorummmm çok güzelll bu süreeeç
Ayy inşallah canımTeşekkür ederim canım. Çooook kolay gelsin inşallah istediğin gibi ilerler senin de alışveriş sürecin
Ben tedaviye başladığım ilk zamanlarda orta çaplı bir alışveriş yapmıştım. O dönemde de katlanabilir küvet seti almıştım. Şimdi alıyor alsaydım asla tercih etmezdim, çok yer kaplıyor ve güvenilir gelmiyor nedense. O yüzden ben bunu alırdım gayet yeterli bence çok paralar vermeye de gerek yokAyy inşallah canımküvet konusunda kararsızım skin hop güvenli diye bakıyorum ama değer mi sence bilgin var mı canım sen ne aldın
Hiç görmemiştim bunu altına yine küvet oluyor dimi canım bununBen tedaviye başladığım ilk zamanlarda orta çaplı bir alışveriş yapmıştım. O dönemde de katlanabilir küvet seti almıştım. Şimdi alıyor alsaydım asla tercih etmezdim, çok yer kaplıyor ve güvenilir gelmiyor nedense. O yüzden ben bunu alırdım gayet yeterli bence çok paralar vermeye de gerek yok
Meleni Home Soft Bebek Küveti – Silikon Fileli Bebek Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı 4 Sünger Hediyeli - Fiyatı, Yorumları
Meleni Home Soft Bebek Küveti – Silikon Fileli Bebek Yıkama Banyo Küveti, Bebek Banyo Oturağı 4 Sünger Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
25 hafta evet plesanta öndeGünaydınn, kaç günlük tam olarak doktoruma sorduğumda normal olduğunu söylemiştiplesanta önden mi
Canım bu tek ürün küvet vs yok. Yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun öyle demişler altına sünger file koyulabilir, müslin örtüyle bebek sarılıp yıkanabilir. İlle de küvet olsun denilirse bence gerek yok ama küvet içine de sığıyormuş. Yorumlara bakabilirsinHiç görmemiştim bunu altına yine küvet oluyor dimi canım bunun
Benimde önde plesanta bugün 26+1,günlük bir kaç hareketini özellikle yanlara gelirse hissediyorum. Doktor normal dedi plesanta önde olduğu için25 hafta evet plesanta önde
İyi günler canım plasenta öndeyse eğer çok normal benimde önde bazı günler çok güçlü bazı günler karnıma dokunmadan hissedemiyorum hareketini doktoruma sordum normal dediGünaydın sizlere bir sorum olacak ben bazen güzel güçlü hareketleri hissediyorum sonra bı iki gün yumuşak yumuşak çok seyrek hareket ediyor normalmi bu
Kilonuz varsa dikkat etmeniz yeterli. Kilolu çoğu kadın ikizlere hamile kalıp doğuruyorsizin kilonuz biraz kilom konusunda endişeliyim de ikiz olunca çoook sevindim ama hafif endişe de mevcut
Canım benim plesentalar sağda bir solda bir olmasına rağmen seninle aynıyım bazen hareket etmiyorlar sanıyorum elimi koyuyorum baya ediyorlar ama hissetmiyorum bazen de zaten o kadar hareket ediyorlar ki midem bulanıyor25 hafta evet plesanta önde
teşekkür ederim cevap içinn mevcut kilom 89 165 boyum var hamilelikten önce 12 kilo verdim ve kilomu koruyorum çok şükür 10+6 dayım çok korkuyorum ilerleyen aylarda çok sıkışırlar mı içerde diye hatta 2 kilo daha verdim bulantılardzn dolayı kilo almasam da mevcut kilom hala çok fazlaKilonuz varsa dikkat etmeniz yeterli. Kilolu çoğu kadın ikizlere hamile kalıp doğuruyorben 160 boyundayım 68 ile hamile kaldım ama kilomu pek göstermiyordum sonra 7 kilo verdim kum döküyorum diye 3 aydırkilo almaya başladım 3 kilo aldım toplam. Verdiklerimi almaya çalışıyorum bebeklerim de tekil beneklere göre gidiyor hatta bi tanesi bir hafta önde
Doktoruna mutlaka söyle amaDoğumda umarim beni zorlamaz ikinmak daha kötu eder
Sen hamilelikte düzgün kilo verirsen bebeğine bişey olmuyor canım merak etme. Bebek büyükçe rahim büyüyor sıkışma olmaz sadece senin için sonradan vermek sıkıntı olur. Ve tabi aşırı kilo ilerleyen haftalarda gebelik şekeri ve gebelik zehirlenmesini getirebiliyor özellikle biz çoğul gebelerde. Ama dikkat edersen sorun olmaz. Zaten 12-14 kilo arası alınması normalteşekkür ederim cevap içinn mevcut kilom 89 165 boyum var hamilelikten önce 12 kilo verdim ve kilomu koruyorum çok şükür 10+6 dayım çok korkuyorum ilerleyen aylarda çok sıkışırlar mı içerde diye hatta 2 kilo daha verdim bulantılardzn dolayı kilo almasam da mevcut kilom hala çok fazla
Sende ne çektin bu akıntılardan ya nedeni de belli değil. Bebişin iyi olsun da doğum sonrası git bi doktora. Arkadaşımda da testte bişey çıkmıyordu sonra mantar olduğunu öğrendiler oda zaten tedaviyle aza iniyor doğum sonrası tamamen geçiyorKızlar enfeksiyon derdinden kurtulamıyorum ya, sürekli akıntım var kokusuz ama sarımsı yeşil, testlerde bir şey çıkmıyor ama sürekli kafama takılıyor. Enfeksiyon olmasa bile bu şekilde akıntı beni aşırı tedirgin ediyor bir de lök lök dökülüyor ödüm kopuyor her seferinde koştur koştur tuvalete gidiyorum
Mantar için kültür de verdim mantar da çıkmadı hadi belki bir ihtimal belli olmuyodur diye doktorum en düşük dozda fitil verdi onu kullandım geçmedi, krem verdi onu da kullandım geçmedi. İnsan deliriyor. Bebeişim iyi balım ama açılmam var ya enfeksiyon belirtisi yaşayınca allah korusun enfeksiyon bebeğe geçer de erken doğumu iyice tetikler diye korkuyorumSende ne çektin bu akıntılardan ya nedeni de belli değil. Bebişin iyi olsun da doğum sonrası git bi doktora. Arkadaşımda da testte bişey çıkmıyordu sonra mantar olduğunu öğrendiler oda zaten tedaviyle aza iniyor doğum sonrası tamamen geçiyor
Bebişin daha ondan etkilenmez açılman tam yok korkma Allah’ın izniyle bişey olmayacak. Aklıma geldikçe dua ediyorum sanaMantar için kültür de verdim mantar da çıkmadı hadi belki bir ihtimal belli olmuyodur diye doktorum en düşük dozda fitil verdi onu kullandım geçmedi, krem verdi onu da kullandım geçmedi. İnsan deliriyor. Bebeişim iyi balım ama açılmam var ya enfeksiyon belirtisi yaşayınca allah korusun enfeksiyon bebeğe geçer de erken doğumu iyice tetikler diye korkuyorum
Amin inşallah canım benim valla korkuyla yaşıyorum her anBebişin daha ondan etkilenmez açılman tam yok korkma Allah’ın izniyle bişey olmayacak. Aklıma geldikçe dua ediyorum sana
Çok teşekkür ediyorum canımmmCanım bu tek ürün küvet vs yok. Yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun öyle demişler altına sünger file koyulabilir, müslin örtüyle bebek sarılıp yıkanabilir. İlle de küvet olsun denilirse bence gerek yok ama küvet içine de sığıyormuş. Yorumlara bakabilirsinKatlanabilir küvetten bence iyidir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?