Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım benimde öyle, kaç kere tahlil oldum. Tahlilinde enfeksiyon çıkıyor bazen onda da akıntılı oluduğu için doğru sonuç değil diyor doktorum. Kültür de oldum bişey çıkmadı. Sürekli var sarımsı yeşil, beyazımsı her renk mevcut. Bu hafta tekrar tahlil olcam . Sonuç olarak normal olarak değerlendiriyor doktorum. senin doktorun ne diyor canım

Bana da normal diyo

Bende aynıyım canm bi anda akı veriyor

Evet canım dut suyu da artık bir işe yaramıyor, endişe etmekten daha da çoğalıyor herhalde psikolojik bilmiyorum. Bakalım çarşamba giricem tekrar yine sorarım
Bende gidecem hafta içi her kontrolde soruyorum normal diyorlar
Terlemeden kaynaklıda oluyor

Çok teşekkür ederim bilgi için bende hergun aynı bekliyordum kafayı takiyordum

Evet ben de aynı kriterlere sahiptim, sizinki pahaliymis fakat bu kriterlere sahip olan joie mirus modeli var almayanlarin aklında bulunsun. Ebebekte 7bin tl idi. Katlandiginda yeterince kisalmadigi için ve arabam küçük olduğu için bagajima çok zor sıgdı, joie turist modelini aldım. Sadece çift yönlü olması eksik ama kış bebeği diye o özelligi elemiş oldum. Mirus aklımda kaldı fakat tourist de iyi 5.8 kilo resmen çantaya dönüşüyor katlaninca

Kızlar insülün direnci olanlar yada şekeri olanlar aşklarım sizdemi gr ile besleniyorsunuz ? Bugün akşam Siyez makarna yaptım soslu ama 120 gram diyordu Gpt 120 gr yedim ama bir kepçe ben doymadım . Yani o tokluk hissi gelmedi . Nasıl olacak gr gr ? Yarım kilo vermişim 2 günde

Yavrum bu makarna aşkın nereden geliyor ya sürekli makarna sayıklıyorsun ve yiyorsun İnsülin direncin olduğu için vücut hep bir şeyler isteyebilir. Senin yapman gereken tek çeşit beslenme değil bu çok yanlış. Her gün çeşitli beslenip ara öğünlerle destekleme yapacaksın. Vücut bir süre sonra emin ol alışıyor o insülin direnci kırıldıkça.

Kıymalı ıspanak yemeği (5-6 yk) + boş yeşilllikli salata (5-6 yk) + 1 dilim tam buğday ekmeği. Asla tok tutmama şansı yok. 2 saat sonrasında 4-5 yk yoğurt + bir porsiyon meyve. Yani hep böyle gitmen lazım çeşitli ve öğünlü. Diyetisyenden de yardım alabilirsin bence sana özel beslenme programı çıkartırsa haftalık daha rahat ilerlersin gibi geliyor

Kızlar ne kadar süre hareket hissetmediğiniz oluyor, ben genelde 2 saatte mutlaka hareket hissederdim bugün uzun süredir hareket etmiyor. 2 gündür çok az su içebilmiştim acaba o mu etkiledi bilmiyorum, şimdi portakal suyu içtim uzandım hareket bekliyorum

Bugün dinlenme halinde miydin yoksa dışarıda hareketli bir gün mü geçirdin? Dışardaysan belki hareket esnasında hissetmemiş olabilirsin. Sol tarafa yatıp bekle bakalım su da iç

Bugün dinlenme halinde miydin yoksa dışarıda hareketli bir gün mü geçirdin? Dışardaysan belki hareket esnasında hissetmemiş olabilirsin. Sol tarafa yatıp bekle bakalım su da iç

Evdeydim canım sürekli dinleniyorum su da içtim inşallah hareketlenir

Evdeydim canım sürekli dinleniyorum su da içtim inşallah hareketlenir
Soğuk su bir kare de çikolata dene bir de gerçi portakal suyu demişsin ama olsun. Hareketlenir inşallah canım uyuyordur belki minnoş öyle düşünelim

Aşkım ben italyada büyüdüm yani hergün öğle yemeğinde klasik binbir çeşit makarna olur . Ve bu alışkanlık mağlesef kolay olmuyor çat diye bırakmak ay ahahahhahah aşkım o değilde en son 63 kg ölçüldü kadın doktorumda bugün 61.300 çıktım ban yanlışmı yaptım yada ne oldu anlamadım

Kızlar ne kadar masraflıymış bu bebek alış verişleri alıyorum alıyorum hala eksik. Küçük küçük bir sürü eksik var. Ben sadece ilj 3 ay kıyafetini aldım sonrakileri zamanla yaparım diye düşündüm. Sizler nasıl yaptınız alış verişi

Hahahha gerçekten öyle allah şu dönemde düğün ve bebek alışverişi yapan herkesin yardımcısı olsun, herkese bol bereketli kazançlar nasip etsin inşallah vallahi çok masraflı Bütçeye göre ilerlemek, zamana yaymak bence önemli olan. Direkt her şeyi alabilmenin mümkünatı yok. Ben 2023 aralık ayında aşılamaya başlamıştım yani o kadar emindim ki hemen anne baba olacağız kesin tutar vs diye gidip gidip alışveriş yapıyordum her aşılamada. Resmen alışverişim 2023 itibariyle birkaç hafta önce bitti yenidoğan kıyafet aşırı almadım iri mi doğar kilosu vs nasıl olur diye bi içime sinmedi o yüzden doğduktan sonra eksik olursa alırım dedim. Genel itibariyle hem 2-4 ay 4-6 ay ve 3-6 ay şeklinde aldım. 6 aya kadar kafam rahat sonra yaz gelcek hopppp yeniden dolap yapacağız of çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…