Tahmin edebiliyorum o stresi zaman hızlı hızlı geçseydi iyi olurdu yaAmin inşallah canım benim valla korkuyla yaşıyorum her an
Canım benimde öyle, kaç kere tahlil oldum. Tahlilinde enfeksiyon çıkıyor bazen onda da akıntılı oluduğu için doğru sonuç değil diyor doktorum. Kültür de oldum bişey çıkmadı. Sürekli var sarımsı yeşil, beyazımsı her renk mevcut. Bu hafta tekrar tahlil olcamKızlar enfeksiyon derdinden kurtulamıyorum ya, sürekli akıntım var kokusuz ama sarımsı yeşil, testlerde bir şey çıkmıyor ama sürekli kafama takılıyor. Enfeksiyon olmasa bile bu şekilde akıntı beni aşırı tedirgin ediyor bir de lök lök dökülüyor ödüm kopuyor her seferinde koştur koştur tuvalete gidiyorum
Bana da normal diyoCanım benimde öyle, kaç kere tahlil oldum. Tahlilinde enfeksiyon çıkıyor bazen onda da akıntılı oluduğu için doğru sonuç değil diyor doktorum. Kültür de oldum bişey çıkmadı. Sürekli var sarımsı yeşil, beyazımsı her renk mevcut. Bu hafta tekrar tahlil olcam. Sonuç olarak normal olarak değerlendiriyor doktorum. senin doktorun ne diyor canım
Bende aynıyım canm bi anda akı veriyorKızlar enfeksiyon derdinden kurtulamıyorum ya, sürekli akıntım var kokusuz ama sarımsı yeşil, testlerde bir şey çıkmıyor ama sürekli kafama takılıyor. Enfeksiyon olmasa bile bu şekilde akıntı beni aşırı tedirgin ediyor bir de lök lök dökülüyor ödüm kopuyor her seferinde koştur koştur tuvalete gidiyorum
Evet canım dut suyu da artık bir işe yaramıyor, endişe etmekten daha da çoğalıyor herhalde psikolojik bilmiyorum. Bakalım çarşamba giricem tekrar yine sorarımBende aynıyım canm bi anda akı veriyor
Bende gidecem hafta içi her kontrolde soruyorum normal diyorlarEvet canım dut suyu da artık bir işe yaramıyor, endişe etmekten daha da çoğalıyor herhalde psikolojik bilmiyorum. Bakalım çarşamba giricem tekrar yine sorarım
Bu gittigimde sôylerim inşallah yine untmam heyecandan unutuyorum,Doktoruna mutlaka söyle ama
Bende yanlardan hissediyorum genelde hissedersemBenimde önde plesanta bugün 26+1,günlük bir kaç hareketini özellikle yanlara gelirse hissediyorum. Doktor normal dedi plesanta önde olduğu için
Ben sormayı unutmuşum bı gün güzel bir gün az hissedince aklıma takıldıİyi günler canım plasenta öndeyse eğer çok normal benimde önde bazı günler çok güçlü bazı günler karnıma dokunmadan hissedemiyorum hareketini doktoruma sordum normal dedi
Çok teşekkür ederim bilgi için bende hergun aynı bekliyordum kafayı takiyordumCanım benim plesentalar sağda bir solda bir olmasına rağmen seninle aynıyım bazen hareket etmiyorlar sanıyorum elimi koyuyorum baya ediyorlar ama hissetmiyorum bazen de zaten o kadar hareket ediyorlar ki midem bulanıyoryani normal her zaman aynı enerjide olmaz demişti doktorum
Evet ben de aynı kriterlere sahiptim, sizinki pahaliymis fakat bu kriterlere sahip olan joie mirus modeli var almayanlarin aklında bulunsun. Ebebekte 7bin tl idi. Katlandiginda yeterince kisalmadigi için ve arabam küçük olduğu için bagajima çok zor sıgdı, joie turist modelini aldım. Sadece çift yönlü olması eksik ama kış bebeği diye o özelligi elemiş oldum. Mirus aklımda kaldı fakat tourist de iyi 5.8 kilo resmen çantaya dönüşüyor katlanincaBen Mini by Easywalker Buggy Turn modelini aldim. Travel sistemler guzel ama ağırlardı. Bunun agırlığı 7.8 kg. Benim önceliklerim hafif olmasi, cift tarafli donmesi ve kapatildiginda kendiliginden dik durmasi idi egilip kaldirmak istemiyordum. Tekerleri travel sistemdekilerden biraz daha kucuk ama suspansiyonlari iyi. Bebek gelince deneyecegiz bebekli nasil oluyor diye:)
Yavrum bu makarna aşkın nereden geliyor ya sürekli makarna sayıklıyorsun ve yiyorsunKızlar insülün direnci olanlar yada şekeri olanlar aşklarım sizdemi gr ile besleniyorsunuz ? Bugün akşam Siyez makarna yaptım soslu ama 120 gram diyordu Gpt 120 gr yedim ama bir kepçe ben doymadım . Yani o tokluk hissi gelmedi . Nasıl olacak gr gr ? Yarım kilo vermişim 2 günde
Bugün dinlenme halinde miydin yoksa dışarıda hareketli bir gün mü geçirdin? Dışardaysan belki hareket esnasında hissetmemiş olabilirsin. Sol tarafa yatıp bekle bakalım su da içKızlar ne kadar süre hareket hissetmediğiniz oluyor, ben genelde 2 saatte mutlaka hareket hissederdim bugün uzun süredir hareket etmiyor. 2 gündür çok az su içebilmiştim acaba o mu etkiledi bilmiyorum, şimdi portakal suyu içtim uzandım hareket bekliyorum
Bugün dinlenme halinde miydin yoksa dışarıda hareketli bir gün mü geçirdin? Dışardaysan belki hareket esnasında hissetmemiş olabilirsin. Sol tarafa yatıp bekle bakalım su da iç
Soğuk su bir kare de çikolata dene bir de gerçi portakal suyu demişsin ama olsun. Hareketlenir inşallah canım uyuyordur belki minnoş öyle düşünelimEvdeydim canım sürekli dinleniyorum su da içtim inşallah hareketlenir
Aşkım ben italyada büyüdümYavrum bu makarna aşkın nereden geliyor ya sürekli makarna sayıklıyorsun ve yiyorsunİnsülin direncin olduğu için vücut hep bir şeyler isteyebilir. Senin yapman gereken tek çeşit beslenme değil bu çok yanlış. Her gün çeşitli beslenip ara öğünlerle destekleme yapacaksın. Vücut bir süre sonra emin ol alışıyor o insülin direnci kırıldıkça.
Kıymalı ıspanak yemeği (5-6 yk) + boş yeşilllikli salata (5-6 yk) + 1 dilim tam buğday ekmeği. Asla tok tutmama şansı yok. 2 saat sonrasında 4-5 yk yoğurt + bir porsiyon meyve. Yani hep böyle gitmen lazım çeşitli ve öğünlü. Diyetisyenden de yardım alabilirsin bence sana özel beslenme programı çıkartırsa haftalık daha rahat ilerlersin gibi geliyor
Hahahha gerçekten öyle allah şu dönemde düğün ve bebek alışverişi yapan herkesin yardımcısı olsun, herkese bol bereketli kazançlar nasip etsin inşallah vallahi çok masraflıKızlar ne kadar masraflıymış bu bebek alış verişlerialıyorum alıyorum hala eksik. Küçük küçük bir sürü eksik var. Ben sadece ilj 3 ay kıyafetini aldım sonrakileri zamanla yaparım diye düşündüm. Sizler nasıl yaptınız alış verişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?