Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ayy dualarım seninle canım sağlıkla geçsin, sen çok dikkat ediyorsun yemene bence her şey yolunda
Amiiiiin canım çok teşekkür ederim işte maalesef ona da bakmıyor bu gebelik şekeri. Yatkınlık çok önemli o yüzden korkuyorum

Her gün bir kaç hareket mi yoksa sabahtan akşama kadar hareket var mı canım. İyi yapmışsın için rahatlamıştır

2 saatte 1 hareket var canım ama sanırım her gün böyle değil 2 gündür çok azdı bi de ben riskten dolayı sadece yiyorum ve yatıyorum ondan çok hissediyor da olabilirim

Bebişin hareketlerini hissedene kadar bir hissetsem rahatlayacağım diyordum,o günler geldi şimdi 2 saat hissetmeyince panik atak G gkc5 P Psknd Pepenin babaannesi

Cidden öyle ya sürekli panik atak hamileliğin tamamı

Güzel haberler alacaksın inşallah bakalım bebişin ne kadar olmuş

İnşallah aşkım çok teşekkür ederim Doktorum sabah aç gel demişti ya önce açlık bakacak sonuca göre yüklemeye geçecek ya da direkt yükleme yapacak.
Aç alır ozaman sonra yükleme yapar 1 saatlik kanmı 3 saatmi sürüyor aceba ? Ben şimdi büyük yüklemede 3 saat sürecek cuma günü . Ama akşam 20 den iyibaren yemek yemeyin diyorlar şu hariç herşey yasak . Haber et aşkım yarın kaç saat sürüyor bak bakalım

Bana sadece aç gel demişti başka bir şey söylemedi ama ben kendi bildiğim şekilde bugün en son akşam 7 de yemek yedim başka da bir şey tüketmedim, sadece su içiyorum. Daha önce de yaptırmıştım şeker yüklemesi yine aynı bu şekilde beslenip gitmiştim. Sabah 08:30 da başlayıp 12 ye doğru sonuçlanmıştı. Bakalım bu nasıl olacak, haberdar ederim yazarım

Merhaba kızlar size bir şey soracam. Ben aşırı tansiyon düşüklüğü ve bayılmalatımdan dolayı kendi isteğimle kan degerlerime baktm b12 çok düşğk insülün direnci yüksek aynı durumları yaşayana var mı doğuma o kadr yaklaşmışken belki de geç ama napacm bilmiyorm doktorm çok sorumsuz şikayetlerimi söyledm test mest bişi istemedi hiç

Ya bende bazen hiç hareket hissetmiyorum. Bizim bebişler şakacı sanırım bizi korkutmayı seviyorlar

Günaydın canım nasıl geçti kontrolün

Günaydın kızlar .Size de bir danışayım. Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldı bebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az ?

Canım olabilir pek istenilmez ama suyun azalması . Bol su iç birde galiba meyve yemek suyu çoğaltıyor diye biliyordum seninkiler çift yumurta ikizi değilmi ?

Canım olabilir pek istenilmez ama suyun azalması . Bol su iç birde galiba meyve yemek suyu çoğaltıyor diye biliyordum seninkiler çift yumurta ikizi değilmi ?
tek yumurta ikizi canım .Havuç suyu yazıyor onu iceyim diyorum

Canım geçmiş olsun, aynı durumu yaşamadım ama bence başka bir doktora git sadece bu testler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…