Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194

Canım bende de bazen o kadar az hareket oluyor ki hastaneye gitsem mi diye düşünüp duruyorum, günü gününü tutmuyor. Mesela bazen bütün gün çok hareketli ama kendine göre bi düzeni var gibi gece ve sabah aç karnına çok hareketli, yemek yedikten sonra hareketler azalıyor normalde tam tersi olması lazım. Gün boyu hareketsizse biraz geceyi yani en hareketli olduğu zamanı bekliyorum. Ama bazen cidden kafayı yedirtecek kadar hareket etmediği oluyor, soğuk süt ya da çikolata bazen işe yarıyor bazen ona rağmen bile çok az hareket ediyor, sen de şekerin falan yoksa bi dene canım. Sertlik karnın tamamında olursa ve pozisyon değiştirince falan geçmezse sıkıntı diye biliyorum, belli bi yerdeyse bebek belki poposunu ya da başını dayamıştır canım ama aklına takılanları doktoruna da sor için rahat eder

Yani ozaman öantıken daha yakın tarihlerde alıp sezeryan belirlemesi lazım değil mi ?
Evet canım öyle olsa iyi olurdu artık 15i gidince günü kararlaştırız bir hafta sonra tekrar giderim heralde kontrole

Orman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filan

İyide öğlen atışmalarında va 95 üzeri çıkıyor ne saçma ben öğlen tam buğday ekmeği tolere ediyorum kendime kokonat ve bademli naturel bir crema aldım onu sürüyorum . Yada bol kuruyemiş yada yeşil elma veya salata tüketiyorum ..
bebiş erkek demi ? Erkek bebekler bir tık daha kilolu oluyor kızlara göre normal dediyse normaldir kardeşimde şuan 35 haftada 2.500 de ona demişler

Benim doğum yapacağım hastane eğitim araştırma hastanesi gebe okuluna gittik eşimle birlikte o da bazı derslere eşlik etti benimle birlikte. Bize doğumhaneyi gezdirdiler doğum için orada kalacağız, anne adayı yanında kimi istiyorsa sadece o girebiliyormuş. Ben tabii ki de eşimi istiyorum. O yüzden anne adayı sancı çekerken annenin, babanın, kardeşin, akraba, komşu, arkadaşın benceeee işi yok. Şimdi sizin hastanede süreç nasıl işliyor bilemediğim için ben haber veripte giderim ama senin hastanende eğer odaya alınıyorsa bence de haber vermemelisin. Mahremiyet çok önemli doğumda… honeydukes

Kızlar ben dermatolojideydim bana kortizonlu bir krem verdi ince tabaka halinde günde 2 kez sür dedi . Gebeliğe ve hormonlara bağlı dermatit gibi duruyor dedi ama içim rahat değil ya kullanmadan kadın doktoruma sorsam mı ?

Orman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filan
Heh tam olarak kullandığım o canım mango aldım bak o şekerimi fırlatıyor ama dondurulmuş kırmızı orman meyvesi filenin asla zıplatmıyor. Tadı da güzel

Sor aşkım için rahat etsin aklında soru işareti kalmasın

Evet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayı

Yani enfeksiyonun ne kadar çok olduğuyla alakalı tabii. Hatırlarsan ben de buraya yazmıştım eritrosit ve lökosit değerlerim yüksekti, randevumu erkene alsam mı diye. Ama gerek yokmuş. Bunu illa kendi doktoruna yaptırmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa sağlık ocağında bi idrar testi ver bak yani biraz anlaşılır değerlerinden ne seviyede olduğu. Toplanmayla ilgili şu son aylarda günde 20-30 kere bile olabilir dediler birkaç kere falan değil yani. Eğer ağrılı değilse, şiddeti artmıyorsa, 30-40 saniye sürüyorsa hiş endişelenecek bir şey yokmuş hatta rahim doğuma hazırlık yaptığı için iyi bir şeymiş.

Heh tam olarak kullandığım o canım mango aldım bak o şekerimi fırlatıyor ama dondurulmuş kırmızı orman meyvesi filenin asla zıplatmıyor. Tadı da güzel
Onları hep görüyorum denemek nasip olmadı bi türlü çok Güzel diyorlar tadına bende bi deneyim olmazsa alıp şeker oranı azdır belki yoğurtla yerim en azından ara öğüne artarnatif bişeyler olur :) midem farklı şeyler görsün de oğlumda azcık sevinsin ayy canım oğlum
Dün yine yüzünü göstermedi bize 3sferdir uyuyo bu çocuk soda içtim uyansın diye soğuk su içtim banamısın demedi Beyfendi tam bi uyku küpü babası gibi diyor doktor aynı babasının küçük versiyonu doğacak anlaşılan

kuzum toplanınca sertleşiyor ister istemez canım acıyor biraz özellikle yürüyüşte kramp giriyo aniden Alt tarafa artık büyüdüler bide kafası aşağıda benim bıdığın bi hayırlısıyla doğursaydık son aylar Gerçekten çok zormuş

Yediğimiz bir şey yok ki açsın göstersinler yüzlerini hahah bebeler de haklı

Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
Merhaba pamukla sileceğim ama yine de acil durumlarda dışarda vs yanımda olması gerekirse diye babyturconun yenidoğan olanı var kahverengili gibi paketi, içeriği temiz onu aldım. 60lı paketlerden aldım hem taşıması kolay olur hem çabuk kurumaz diye (Aloeveralısı var o değil onu alma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…