Benimde sol taş gibi oluyor Artık tekme filanda atmiyo hep kendini topluyo uzun süre devam ediyo bu ne oturabılıyorm ne yatabiliyorum .Dün sağ üst taraf taş gibiydi ama bütün gün canım
Evet canım öyle olsa iyi olurdu artık 15i gidince günü kararlaştırız bir hafta sonra tekrar giderim heralde kontroleYani ozaman öantıken daha yakın tarihlerde alıp sezeryan belirlemesi lazım değil mi ?
Orman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filanCanım smoothie (1 bardak kefir, 1 yk chia tohumu, 2 yk kırmızı orman meyvesi, 1 yk yulaf) yanında hiçbir şey yiyip içmiyorum bu şu an için şekerimi çıkartmayan ara öğünümden bir tanesi. 4 gibi de 1 bardak ayran ile bir kapalı avuç sarı leblebi yiyorum. Şu an evdeyim ya birkaç gündür kinoalı salata yapıp yiyorum o da çıkartmıyor. Her gün öğlen kahve içiyorum ara öğün niyetine gidiyor o da yanında bazen ufak glutensiz sıfır şekersiz eşim buldukça alıyor 1 tane kurabiye yiyorum. Amaaaaaa akşam tekrar 2. hatta dozu kaçarsa 3. kahvemi içmiş olduğum zaman şekerim fırlıyor. Laktozsuz içiyorum toleransım var ama ona rağmen yine de çıkıyor şeker maalesef yani.
İyide öğlen atışmalarında va 95 üzeri çıkıyor ne saçma ben öğlen tam buğday ekmeği tolere ediyorum kendime kokonat ve bademli naturel bir crema aldım onu sürüyorum . Yada bol kuruyemiş yada yeşil elma veya salata tüketiyorum ..95 üstü çikmamadi lazim diyor benim doktor açliğa tokluğada 140i gecmesin diyor sen ara öğünler de ne yiyosun canim banada gelişimi haftasına gore iyi dedi 2700biraz cok gibi geldi acaba iri bebekmi olacak diye endişelendim 4kilo doğarsa dogum zor olur diye düşündüm normal dogum istiyorum ben
Ayy evet merve bugün doğuma girmişti değilmi inşallah iyi geçmiştir doğumu kavuşmuştur bebişineMerve kuzum dualarım sizinle inşallah çok güzel geçer doğumun, bebeğine sağlıkla kavuşursunMerveturann
Heh tam olarak kullandığım o canım mango aldım bak o şekerimi fırlatıyor ama dondurulmuş kırmızı orman meyvesi filenin asla zıplatmıyor. Tadı da güzelOrman meyvesi şu kuru meyveler oluyor ondanmo yiyorsun canım dondurulmuş oluyor file markette filan
İnşallahAyy evet merve bugün doğuma girmişti değilmi inşallah iyi geçmiştir doğumu kavuşmuştur bebişine@merveturan
Sor aşkım için rahat etsin aklında soru işareti kalmasınKızlar ben dermatolojideydim bana kortizonlu bir krem verdi ince tabaka halinde günde 2 kez sür dedi . Gebeliğe ve hormonlara bağlı dermatit gibi duruyor dedi ama içim rahat değil ya kullanmadan kadın doktoruma sorsam mı ?
Evet erkek ama ben 34+3üm şu an perinatoloji doktoru 4 gün önden gidiyor demişti gelişimine göre 35 haftalık tam ayy meyvenin her turlusu çıkarıyor benimkini Yarısını yesem bie elmayıİyide öğlen atışmalarında va 95 üzeri çıkıyor ne saçma ben öğlen tam buğday ekmeği tolere ediyorum kendime kokonat ve bademli naturel bir crema aldım onu sürüyorum . Yada bol kuruyemiş yada yeşil elma veya salata tüketiyorum ..
bebiş erkek demi ? Erkek bebekler bir tık daha kilolu oluyor kızlara göre normal dediyse normaldir kardeşimde şuan 35 haftada 2.500 de ona demişler
Yani enfeksiyonun ne kadar çok olduğuyla alakalı tabii. Hatırlarsan ben de buraya yazmıştım eritrosit ve lökosit değerlerim yüksekti, randevumu erkene alsam mı diye. Ama gerek yokmuş. Bunu illa kendi doktoruna yaptırmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa sağlık ocağında bi idrar testi ver bak yani biraz anlaşılır değerlerinden ne seviyede olduğu. Toplanmayla ilgili şu son aylarda günde 20-30 kere bile olabilir dediler birkaç kere falan değil yani. Eğer ağrılı değilse, şiddeti artmıyorsa, 30-40 saniye sürüyorsa hiş endişelenecek bir şey yokmuş hatta rahim doğuma hazırlık yaptığı için iyi bir şeymiş.Evet benim birazda nst olayından dolayı canım sıkıldı çünkü oğlum son zamanlarda sürekli toplanıyor 4-5 kere den az olursa bişey olmaz dedi doktoruma söyledim baya gün içinde uyanıkken sürekli topluyo kendini dedim yinede gerek duymadı nstye Enfeksiyonda gebelikte skntili bi durum diye biliyorum.
Onları hep görüyorum denemek nasip olmadı bi türlü çok Güzel diyorlar tadına bende bi deneyim olmazsa alıp şeker oranı azdır belki yoğurtla yerim en azından ara öğüne artarnatif bişeyler olur :) midem farklı şeyler görsün de oğlumda azcık sevinsin ayy canım oğlumHeh tam olarak kullandığım o canım mango aldım bak o şekerimi fırlatıyor ama dondurulmuş kırmızı orman meyvesi filenin asla zıplatmıyor. Tadı da güzel
kuzum toplanınca sertleşiyor ister istemez canım acıyor biraz özellikle yürüyüşte kramp giriyo aniden Alt tarafa artık büyüdüler bide kafası aşağıda benim bıdığın bi hayırlısıyla doğursaydık son aylar Gerçekten çok zormuşYani enfeksiyonun ne kadar çok olduğuyla alakalı tabii. Hatırlarsan ben de buraya yazmıştım eritrosit ve lökosit değerlerim yüksekti, randevumu erkene alsam mı diye. Ama gerek yokmuş. Bunu illa kendi doktoruna yaptırmak zorunda değilsin içine sinmiyorsa sağlık ocağında bi idrar testi ver bak yani biraz anlaşılır değerlerinden ne seviyede olduğu. Toplanmayla ilgili şu son aylarda günde 20-30 kere bile olabilir dediler birkaç kere falan değil yani. Eğer ağrılı değilse, şiddeti artmıyorsa, 30-40 saniye sürüyorsa hiş endişelenecek bir şey yokmuş hatta rahim doğuma hazırlık yaptığı için iyi bir şeymiş.
Yediğimiz bir şey yok ki açsın göstersinler yüzlerini hahahOnları hep görüyorum denemek nasip olmadı bi türlü çok Güzel diyorlar tadına bende bi deneyim olmazsa alıp şeker oranı azdır belki yoğurtla yerim en azından ara öğüne artarnatif bişeyler olur :) midem farklı şeyler görsün de oğlumda azcık sevinsin ayy canım oğlum
Dün yine yüzünü göstermedi bize 3sferdir uyuyo bu çocuk soda içtim uyansın diye soğuk su içtim banamısın demediBeyfendi tam bi uyku küpü babası gibi diyor doktor aynı babasının küçük versiyonu doğacak anlaşılan
Merhaba pamukla sileceğim ama yine de acil durumlarda dışarda vs yanımda olması gerekirse diye babyturconun yenidoğan olanı var kahverengili gibi paketi, içeriği temiz onu aldım. 60lı paketlerden aldım hem taşıması kolay olur hem çabuk kurumaz diye (Aloeveralısı var o değil onu alma)Arkadaşlar merhaba.Hepinize sağlıklı günler .Aldığınız veya önerdiğiniz ıslak mendil var mı? Ben hala bulamadım .İçerik olarak en temizi hangisi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?