Canını sıkma canım bana da suyu az dediler bir haftada düzeldi iki günde bir bardak havuç suyu içtim ve bol su içtim, ama senin ikizlerde böyle bir çözüm doğru mu bilemedim.Günaydın kızlar .Size de bir danışayım. Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az ?
işin tuhafı birinin suyu fazla .Havuç suyu fazla suyu olanın suyunu daha da arttırır mı .Ay çok zor bu işlerCanını sıkma canım bana da suyu az dediler bir haftada düzeldi iki günde bir bardak havuç suyu içtim ve bol su içtim, ama senin ikizlerde böyle bir çözüm doğru mu bilemedim.
İşte ben de ondan dedim ikizlerde nasıl olur buu durum emin değilim, bence çok kafana takma benim suyum öldü bitti çocuk dediler psikolojimi bozdular ordan oraya gönderdiler ben çok sakin kaldım bir hafta hiç olmamış gibi umursamadım düzeldiişin tuhafı birinin suyu fazla .Havuç suyu fazla suyu olanın suyunu daha da arttırır mı .Ay çok zor bu işler
suyu gercekten azaltmıştım şimdi en az 2,5 lt hedefimİşte ben de ondan dedim ikizlerde nasıl olur buu durum emin değilim, bence çok kafana takma benim suyum öldü bitti çocuk dediler psikolojimi bozdular ordan oraya gönderdiler ben çok sakin kaldım bir hafta hiç olmamış gibi umursamadım düzeldistres yapma suyu az içmişsindir ondan olmuştur sen bol su iç bari havuç suyunu bilemedim
Günaydın canım, 50 gramlık yükleme yapıldı. 09:40 da hastaneden ilaçlı su verildi kendileri yapıp verdiler onu içtim rahatsız etmedi, baygınlık hissi vermedi çok şükür. 10:40da da kan verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak tekrardan hastaneye gideceğim. Oğluşu da o zaman görcekmişim sonuçlarla beraber daha görmedimGünaydın canım nasıl geçti kontrolün
Aynen doğunca düşünemiyorumşimdiden parmaklarında oynatıyorlar
İnşallah şekerin çıkmazGünaydın canım, 50 gramlık yükleme yapıldı. 09:40 da hastaneden ilaçlı su verildi kendileri yapıp verdiler onu içtim rahatsız etmedi, baygınlık hissi vermedi çok şükür. 10:40da da kan verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak tekrardan hastaneye gideceğim. Oğluşu da o zaman görcekmişim sonuçlarla beraber daha görmedim
Allah yardımcımız olsunAynen doğunca düşünemiyorum
Dahiliye doktoruna gideym diyorm bakalm. Bu aya kadr bu şekl gelmişm die üzğlüyormCanım geçmiş olsun, aynı durumu yaşamadım ama bence başka bir doktora git sadece bu testler için
Merhaba daha da ağırlaşacağızMerhaba Kizlar nasilsiniz sicaklarda agirlastik iyiceBenim hiç elim kolum kalkmiyor artik Bugun sabah uyandiğimda sag gogsumden sari sivi gelmisti bu normalmi bu durumu yaşayan varmi?
Bende Hiç olmamisti ilk defa oldu şaşirdimMerhaba daha da ağırlaşacağızbenim bazen göğsüm kaşınıyor bende kaşıyınca bi sıvı geliyor elime ama rengini bilemiyorum
Çıktı mı sonuçlar canımGünaydın canım, 50 gramlık yükleme yapıldı. 09:40 da hastaneden ilaçlı su verildi kendileri yapıp verdiler onu içtim rahatsız etmedi, baygınlık hissi vermedi çok şükür. 10:40da da kan verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak tekrardan hastaneye gideceğim. Oğluşu da o zaman görcekmişim sonuçlarla beraber daha görmedim
Somuclarını yaz kuzum inşallah güzel olurGünaydın canım, 50 gramlık yükleme yapıldı. 09:40 da hastaneden ilaçlı su verildi kendileri yapıp verdiler onu içtim rahatsız etmedi, baygınlık hissi vermedi çok şükür. 10:40da da kan verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak tekrardan hastaneye gideceğim. Oğluşu da o zaman görcekmişim sonuçlarla beraber daha görmedim
Napıyon canım nasıl gidiyor bak bir hafta daha bitti az kaldıÇıktı mı sonuçlar canım
Çok şükür canım her gün çok şükür bugün de bitti diyorumNapıyon canım nasıl gidiyor bak bir hafta daha bitti az kaldı
İnşallah yine açıklık olmamıştır prenses tam zamanında gelir âminÇok şükür canım her gün çok şükür bugün de bitti diyorumyarın randevum var 2 de. Tekrar açıklık ölçtürmece inşallah yine ilerleme olmamıştır
Bende bayadır oluyor bende mi problem varBende Hiç olmamisti ilk defa oldu şaşirdim
Sonuç tahmin ettiğin gibi ama en azından durumu biliyorsunuz ve önlem alarak ilerleyeceksiniz bu sevindirici bir haber. Bebiş e de ayrıca maşallah.Kızlar ben şimdi çıktım hastaneden. 50 gramlık şeker testimin sonucu 188 çıktı çok yüksek, sınır 140. Korkuyordum zaten biliyorsunuz pcos + insülin direncinden dolayı ve ailemde her iki tarafta da gizli şeker var. Kadın doğum şekerle alakalı perinatolojiye sevk etti onlar da tanı koymak için 100 gramlık yükleme yapmak istediler. Yarın sonuca göre artık şekillenecek perinatoloji mi şekerle alakalı takip edecek insülin iğnesi mi verecek vs.
Bebeğimi de gördüm en iyi şey o oldu gayet iyi maşallah haftasıyla uyumlu. Kilosu iyi, suyu iyi, boyu da uzunmuş. Ya perinatoloji ya da çocuk bölümü fetal eko bakacakmış, bakılması lazımmış şekerimden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?