Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canını sıkma canım bana da suyu az dediler bir haftada düzeldi iki günde bir bardak havuç suyu içtim ve bol su içtim, ama senin ikizlerde böyle bir çözüm doğru mu bilemedim.

Canını sıkma canım bana da suyu az dediler bir haftada düzeldi iki günde bir bardak havuç suyu içtim ve bol su içtim, ama senin ikizlerde böyle bir çözüm doğru mu bilemedim.
işin tuhafı birinin suyu fazla .Havuç suyu fazla suyu olanın suyunu daha da arttırır mı .Ay çok zor bu işler

işin tuhafı birinin suyu fazla .Havuç suyu fazla suyu olanın suyunu daha da arttırır mı .Ay çok zor bu işler
İşte ben de ondan dedim ikizlerde nasıl olur buu durum emin değilim, bence çok kafana takma benim suyum öldü bitti çocuk dediler psikolojimi bozdular ordan oraya gönderdiler ben çok sakin kaldım bir hafta hiç olmamış gibi umursamadım düzeldi stres yapma suyu az içmişsindir ondan olmuştur sen bol su iç bari havuç suyunu bilemedim

suyu gercekten azaltmıştım şimdi en az 2,5 lt hedefim

Günaydın canım nasıl geçti kontrolün
Günaydın canım, 50 gramlık yükleme yapıldı. 09:40 da hastaneden ilaçlı su verildi kendileri yapıp verdiler onu içtim rahatsız etmedi, baygınlık hissi vermedi çok şükür. 10:40da da kan verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak tekrardan hastaneye gideceğim. Oğluşu da o zaman görcekmişim sonuçlarla beraber daha görmedim

İnşallah şekerin çıkmaz insan özlüyor hep görmek istiyor

Merhaba Kizlar nasilsiniz sicaklarda agirlastik iyiceBenim hiç elim kolum kalkmiyor artik Bugun sabah uyandiğimda sag gogsumden sari sivi gelmisti bu normalmi bu durumu yaşayan varmi?

Merhaba Kizlar nasilsiniz sicaklarda agirlastik iyiceBenim hiç elim kolum kalkmiyor artik Bugun sabah uyandiğimda sag gogsumden sari sivi gelmisti bu normalmi bu durumu yaşayan varmi?
Merhaba daha da ağırlaşacağız benim bazen göğsüm kaşınıyor bende kaşıyınca bi sıvı geliyor elime ama rengini bilemiyorum

Çıktı mı sonuçlar canım

Somuclarını yaz kuzum inşallah güzel olur

Napıyon canım nasıl gidiyor bak bir hafta daha bitti az kaldı
Çok şükür canım her gün çok şükür bugün de bitti diyorum yarın randevum var 2 de. Tekrar açıklık ölçtürmece inşallah yine ilerleme olmamıştır

Çok şükür canım her gün çok şükür bugün de bitti diyorum yarın randevum var 2 de. Tekrar açıklık ölçtürmece inşallah yine ilerleme olmamıştır
İnşallah yine açıklık olmamıştır prenses tam zamanında gelir âmin

Kızlar ben şimdi çıktım hastaneden. 50 gramlık şeker testimin sonucu 188 çıktı çok yüksek, sınır 140. Korkuyordum zaten biliyorsunuz pcos + insülin direncinden dolayı ve ailemde her iki tarafta da gizli şeker var. Kadın doğum şekerle alakalı perinatolojiye sevk etti onlar da tanı koymak için 100 gramlık yükleme yapmak istediler. Yarın sonuca göre artık şekillenecek perinatoloji mi şekerle alakalı takip edecek insülin iğnesi mi verecek vs.

Bebeğimi de gördüm en iyi şey o oldu gayet iyi maşallah haftasıyla uyumlu. Kilosu iyi, suyu iyi, boyu da uzunmuş. Ya perinatoloji ya da çocuk bölümü fetal eko bakacakmış, bakılması lazımmış şekerimden dolayı.

Son düzenleme:
Sonuç tahmin ettiğin gibi ama en azından durumu biliyorsunuz ve önlem alarak ilerleyeceksiniz bu sevindirici bir haber. Bebiş e de ayrıca maşallah.
Çoğu gitti azı kaldı,artık hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz için duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…