Korktuğum başıma geldi aslında biliyordum da çıkacağını yine de 7. haftadan bu yana diyet yapıp emek verince belki çıkmaz diye de umut ediyordum. Sağlık olsun, bebeğime bir şey olmasın. Hepimiz bir şeylerle mücadele ediyoruz gerçekten dertsiz tasasız insanoğlu yok. Amin inşallah allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız alalım kucaklarımıza…Sonuç tahmin ettiğin gibi ama en azından durumu biliyorsunuz ve önlem alarak ilerleyeceksiniz bu sevindirici bir haber. Bebiş e de ayrıca maşallah.
Çoğu gitti azı kaldı,artık hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz için duam bu
Bilmiyorumki kuzum olmasi iyi biseymi onuda bilmiyorum internete gore sut hormonundan kaynklyms.Bende bayadır oluyor bende mi problem var
Ya sen bekliyordun şekerim çıkar diye hayırlısı bakalım. Insulune gerek kalmaz inşallah canım diyetle hallolur umarımKızlar ben şimdi çıktım hastaneden. 50 gramlık şeker testimin sonucu 188 çıktı çok yüksek, sınır 140. Korkuyordum zaten biliyorsunuz pcos + insülin direncinden dolayı ve ailemde her iki tarafta da gizli şeker var. Kadın doğum şekerle alakalı perinatolojiye sevk etti onlar da tanı koymak için 100 gramlık yükleme yapmak istediler. Yarın sonuca göre artık şekillenecek perinatoloji mi şekerle alakalı takip edecek insülin iğnesi mi verecek vs.
Bebeğimi de gördüm en iyi şey o oldu gayet iyi maşallah haftasıyla uyumlu. Kilosu iyi, suyu iyi, boyu da uzunmuş. Ya perinatoloji ya da çocuk bölümü fetal eko bakacakmış, bakılması lazımmış şekerimden dolayı.
Amin canım inşallah valla hareket etmiyorum hiç, tuvalete gidiyorum o kadar. Hepimize kolay bir hamilelik diliyorum sağ salim eylüle gelelim gerisi kolayYa sen bekliyordun şekerim çıkar diye hayırlısı bakalım. Insulune gerek kalmaz inşallah canım diyetle hallolur umarımboyu uzun olacak demek ki minnosun
Mehlika
Canım umarım aciklik ve kısalık aynıdır hersey yolundadir dua ediyorum sana
Şom ağzıma tüküreyim hahahha. İnşallah bakalım ne iyi olacaksa benim için o olsun. Hiç sorma yerim onun çöp bacaklarınıYa sen bekliyordun şekerim çıkar diye hayırlısı bakalım. Insulune gerek kalmaz inşallah canım diyetle hallolur umarımboyu uzun olacak demek ki minnosun
Mehlika
Canım umarım aciklik ve kısalık aynıdır hersey yolundadir dua ediyorum sana
Çok geçmiş olsunKızlar ben şimdi çıktım hastaneden. 50 gramlık şeker testimin sonucu 188 çıktı çok yüksek, sınır 140. Korkuyordum zaten biliyorsunuz pcos + insülin direncinden dolayı ve ailemde her iki tarafta da gizli şeker var. Kadın doğum şekerle alakalı perinatolojiye sevk etti onlar da tanı koymak için 100 gramlık yükleme yapmak istediler. Yarın sonuca göre artık şekillenecek perinatoloji mi şekerle alakalı takip edecek insülin iğnesi mi verecek vs.
Bebeğimi de gördüm en iyi şey o oldu gayet iyi maşallah haftasıyla uyumlu. Kilosu iyi, suyu iyi, boyu da uzunmuş. Ya perinatoloji ya da çocuk bölümü fetal eko bakacakmış, bakılması lazımmış şekerimden dolayı.
Gecmis olsun canim zaten başindan beri diyet yapiyorsun diyet konusunda zorlanmazsin inşallah insulin kulllanmk zorunda kalmazsın gel sarilalimKorktuğum başıma geldi aslında biliyordum da çıkacağını yine de 7. haftadan bu yana diyet yapıp emek verince belki çıkmaz diye de umut ediyordum. Sağlık olsun, bebeğime bir şey olmasın. Hepimiz bir şeylerle mücadele ediyoruz gerçekten dertsiz tasasız insanoğlu yok. Amin inşallah allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız alalım kucaklarımıza…
Çok haklısın ama pipili de seni böyle zorlamayı seçmiş diyelim :) başka da sınavın olmasın inşallah. Alıcaz alıcaz,hepimiz bunun için çabalıyoruz ve o güzel günleri görücezKorktuğum başıma geldi aslında biliyordum da çıkacağını yine de 7. haftadan bu yana diyet yapıp emek verince belki çıkmaz diye de umut ediyordum. Sağlık olsun, bebeğime bir şey olmasın. Hepimiz bir şeylerle mücadele ediyoruz gerçekten dertsiz tasasız insanoğlu yok. Amin inşallah allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız alalım kucaklarımıza…
Ben de hissettiğimden beri hep yanlarda hissediyordum,birkaç haftadır artık her yerde hissediyorumBenimde önce poziston değişince az hissediyorum hareketleri genelde yanlara vuruyor
Ben de hissettiğimden beri hep yanlarda hissediyordum,birkaç haftadır artık her yerde hissediyorum
Aşkım geçmiş olsun sonucumuz yakın çıkmış . Bende aynı biliyosun 2 gün ağladım zırladım ama sonra mecburum alışmaya dedim. Bende büyük yükleme için cuma günü gideceğim haftaya perşembede perinatolojiye .neler olacak bilmiyorum ama kendini magfetmekte birşey çözmüyor . Umarım bundan sonrası bizim için kolay olurKızlar ben şimdi çıktım hastaneden. 50 gramlık şeker testimin sonucu 188 çıktı çok yüksek, sınır 140. Korkuyordum zaten biliyorsunuz pcos + insülin direncinden dolayı ve ailemde her iki tarafta da gizli şeker var. Kadın doğum şekerle alakalı perinatolojiye sevk etti onlar da tanı koymak için 100 gramlık yükleme yapmak istediler. Yarın sonuca göre artık şekillenecek perinatoloji mi şekerle alakalı takip edecek insülin iğnesi mi verecek vs.
Canımmm çok teşekkür ederim ayyyy sarılalım sarılalımGecmis olsun canim zaten başindan beri diyet yapiyorsun diyet konusunda zorlanmazsin inşallah insulin kulllanmk zorunda kalmazsın gel sarilalimgebiş sekerleri olangiller olarak hersey yavrularimiz için napalim bi sure fedakarlik yapacağiz
Amin canımmmm hiçbirimizin olmasın inşallah. Güzel bitecek hamileliğimiz inanıyoruuuuumÇok haklısın ama pipili de seni böyle zorlamayı seçmiş diyelim :) başka da sınavın olmasın inşallah. Alıcaz alıcaz,hepimiz bunun için çabalıyoruz ve o güzel günleri görücez
Teşekkür ederim canım. Tüm tuşlara zaten en başından bu yana basıyordum yine devam edeceğim aynı şekilde hayatıma yapacak bir şey yok artıkÇok geçmiş olsunönlemleri ona göre alırsın, az kaldı sabredeceğiz
Balım teşekkür ederim. Tanı konmak amaçlı mecbur 2. yükleme de yapılacak, sıkarız dişimizi bebeklerimiz için bir şey olmazAşkım geçmiş olsun sonucumuz yakın çıkmış . Bende aynı biliyosun 2 gün ağladım zırladım ama sonra mecburum alışmaya dedim. Bende büyük yükleme için cuma günü gideceğim haftaya perşembede perinatolojiye .neler olacak bilmiyorum ama kendini magfetmekte birşey çözmüyor . Umarım bundan sonrası bizim için kolay olur
Aşkım sen bilinçli davranmışsın maşallah evet okadar dikkat edip böyle olması sinir bozucu ben bilmiyordum canım ne istediyse yedim içtim . Tabi kola vs tarzı çok tüketmedim . İkinci yükleme mecbur evet . Çok şekerli iğrenç geliyor o içtiğimiz şey bana . Sonrasında çarpıntı vs de oldu bende bakalım sen yarınım yaptırıcaksın büyük yüklemeyi ? Yanlız gitme onda yanında biri olsunBalım teşekkür ederim. Tanı konmak amaçlı mecbur 2. yükleme de yapılacak, sıkarız dişimizi bebeklerimiz için bir şey olmazMahvetmek değil de şok oluyorum yani hamileliğimin 7. haftasından bu yana gerçekten böyle dilediğim gibi yemek yiyemedim. Diyetisyene başlamamın en büyük nedeni zaten gebelik şekeriydi. Cumartesi akşam ve pazar günü eşimin doğum gününü kutladık pasta vs dahi yemedim yani o derece dikkat edip sonucun böyle olması üzdü. Yapacak bir şey yok hayatıma yine aynı şekilde devam edeceğim beslenme şeklim, hareket, spor ne varsa. Ekstra üstüne koyacağım tek bir şey dahi yok çünkü.
Sağlıkla kavuşalım hep beraberTeşekkür ederim canım. Tüm tuşlara zaten en başından bu yana basıyordum yine devam edeceğim aynı şekilde hayatıma yapacak bir şey yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?