Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Korktuğum başıma geldi aslında biliyordum da çıkacağını yine de 7. haftadan bu yana diyet yapıp emek verince belki çıkmaz diye de umut ediyordum. Sağlık olsun, bebeğime bir şey olmasın. Hepimiz bir şeylerle mücadele ediyoruz gerçekten dertsiz tasasız insanoğlu yok. Amin inşallah allahın izniyle sorunsuz sıkıntısız alalım kucaklarımıza…

Ya sen bekliyordun şekerim çıkar diye hayırlısı bakalım. Insulune gerek kalmaz inşallah canım diyetle hallolur umarım boyu uzun olacak demek ki minnosun

Mehlika
Canım umarım aciklik ve kısalık aynıdır hersey yolundadir dua ediyorum sana

Amin canım inşallah valla hareket etmiyorum hiç, tuvalete gidiyorum o kadar. Hepimize kolay bir hamilelik diliyorum sağ salim eylüle gelelim gerisi kolay

Şom ağzıma tüküreyim hahahha. İnşallah bakalım ne iyi olacaksa benim için o olsun. Hiç sorma yerim onun çöp bacaklarını

Çok geçmiş olsun önlemleri ona göre alırsın, az kaldı sabredeceğiz

Gecmis olsun canim zaten başindan beri diyet yapiyorsun diyet konusunda zorlanmazsin inşallah insulin kulllanmk zorunda kalmazsın gel sarilalimgebiş sekerleri olangiller olarak hersey yavrularimiz için napalim bi sure fedakarlik yapacağiz

Çok haklısın ama pipili de seni böyle zorlamayı seçmiş diyelim :) başka da sınavın olmasın inşallah. Alıcaz alıcaz,hepimiz bunun için çabalıyoruz ve o güzel günleri görücez

Aşkım geçmiş olsun sonucumuz yakın çıkmış . Bende aynı biliyosun 2 gün ağladım zırladım ama sonra mecburum alışmaya dedim. Bende büyük yükleme için cuma günü gideceğim haftaya perşembede perinatolojiye .neler olacak bilmiyorum ama kendini magfetmekte birşey çözmüyor . Umarım bundan sonrası bizim için kolay olur

Canımmm çok teşekkür ederim ayyyy sarılalım sarılalım Aşılama tedavileri , kan sulandırıcı iğne derken iğneye çok alışığım, gözüm inan hiç korkmuyor. Sadece o kadar emek verip diyet, spor vs yapıp sonucu değiştirememeye üzüldüm. Dayanacağız bebeklerimiz için ne yapalım. Ben yine aynı şekilde devam edeceğim hayatıma sporuma, diyetime.

Çok haklısın ama pipili de seni böyle zorlamayı seçmiş diyelim :) başka da sınavın olmasın inşallah. Alıcaz alıcaz,hepimiz bunun için çabalıyoruz ve o güzel günleri görücez
Amin canımmmm hiçbirimizin olmasın inşallah. Güzel bitecek hamileliğimiz inanıyoruuuuum

Balım teşekkür ederim. Tanı konmak amaçlı mecbur 2. yükleme de yapılacak, sıkarız dişimizi bebeklerimiz için bir şey olmaz Mahvetmek değil de şok oluyorum yani hamileliğimin 7. haftasından bu yana gerçekten böyle dilediğim gibi yemek yiyemedim. Diyetisyene başlamamın en büyük nedeni zaten gebelik şekeriydi. Cumartesi akşam ve pazar günü eşimin doğum gününü kutladık pasta vs dahi yemedim yani o derece dikkat edip sonucun böyle olması üzdü. Yapacak bir şey yok hayatıma yine aynı şekilde devam edeceğim beslenme şeklim, hareket, spor ne varsa. Ekstra üstüne koyacağım tek bir şey dahi yok çünkü.

Aşkım sen bilinçli davranmışsın maşallah evet okadar dikkat edip böyle olması sinir bozucu ben bilmiyordum canım ne istediyse yedim içtim . Tabi kola vs tarzı çok tüketmedim . İkinci yükleme mecbur evet . Çok şekerli iğrenç geliyor o içtiğimiz şey bana . Sonrasında çarpıntı vs de oldu bende bakalım sen yarınım yaptırıcaksın büyük yüklemeyi ? Yanlız gitme onda yanında biri olsun

L luckykus geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin mi diyim ne diyim bilmiyorum ama allahtan sen hep dikkat ettin böyle devam edersen sorun olmaz ben neredeyse herşeyi çıkardım beslenmemden şekerimi kontrol altına aldım kapak etmek buğday ekmeği falan bile bende şeker yapıyordu. Suan sadece protein sebze ve bakliyatla besleniyorum meyve bile şekeri az olanı yiyorum oda günde bir defa. Aç kalıyordum allahtan annem geldi bi nohut bi kuru fasulye bi fasulye yemeği bi sebzeli etli yemeler idare edecem artık

Kızlar bende insülin direnci 5.4 açlık şekerim 78 ortalama şeker de 108 çıktı. Gebelik şekeri henüz baktırmamıştım sonuçlarım iyi gelince çok da ilgilenmedim . Benim annem de şeker hastası ve bende de pcos var sizi okuyunca acaba bende de çıkar mı diye korkmaya başladım. Bir de üstelik bu aralar aşırı tatlı yedim. Maalesef ki çok da hareketsizim. Sıkı bir diyet yapmaya başlayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…