Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Açlık şekerin mi tokluk şekerin mi o seviyedeydi canım

Açlık şekeri zaten olması gereken seviye de. Benim de öyle ama tokluk yüksek onu da anca evde cihazla bakarsın eğer yükleme yapmak istemiyorsan

Açlık şekeri zaten olması gereken seviye de. Benim de öyle ama tokluk yüksek onu da anca evde cihazla bakarsın eğer yükleme yapmak istemiyorsan
Yapacağım sanırım yüklemeyi ama hemen gidip eczaneden şeker aleti alacağım korktum iki dilim tatlı yedim bir de az önce 1 saat sonra ölçeyim bakayım

Yapacağım sanırım yüklemeyi ama hemen gidip eczaneden şeker aleti alacağım korktum iki dilim tatlı yedim bir de az önce 1 saat sonra ölçeyim bakayım
Korkma canım git aletini al bakalım ölç öğünlerinde neye çok çıkarsa onu tüketme şekerin çaresi var

Şeker yükleme testin ne zaman canım ?

Yok kuzum doğuma kadar böyle devam ediyor o yüzden doğuma kadar hep dikkat etmemiz lazım. Ölçtün mü kaç çıktı
Şimdi ölçtüm 133 çıktı. Ama bir yarım saat bir saat önce iki dilim kocaman tatlı yedim . Sabahtan beri de karpuz yiyorum . İnşallah çok yüksek değildir

Şimdi ölçtüm 133 çıktı. Ama bir yarım saat bir saat önce iki dilim kocaman tatlı yedim . Sabahtan beri de karpuz yiyorum . İnşallah çok yüksek değildir
Çok yüksek değil şekerde sınır 140 üstüdür. Ve oda tükettiğin gıdadan 1 saat sonra canım. Sen yine de dikkat et bi kaç kez yemeklerden sonra ölç ve tatlılardan. Ve eğer bir saatten fazla geçmişse 133 çıkmışsa o zaman şekerin var demektir

şuan 146 ya çıktı ve bir saatten fazla geçtiğine eminim

Olsun yinede kullanmak zorunda kalmazsin inşallah diyetle hallolurzaten sayili gunlerimiz kaldi inşallah yavrularimiza kavuşmamiza az kaldi

Ya kuzum seninki kaç cikmişti şekerin buyuk yukleme dedigin ne oluyor tam olarak

Karpuzdada çok şeker var kuzum Benim diyet listemde karpuz yok elma armut birde kuru kayisi var ben elma armut tercih ediyorum genelde.

Teşekkür ederim canım kader ortağı olduk yani iyi ki etmiş miyim demeliyim yoksa yemediğime mi üzüleyim bilemiyorum şu an bile yine sağlıklı akşam yemeği yaptım yiyorum iflah olmam yaaa anneciğin bakar sana güzel sağlıklı şekilde afiyet olsun yarasın. Ekmek uzun zamandır yemiyorum tek tük canım istemiyordu. Bakalım yarından sonra ne olacak bitecek ona göre şekil alacak bu serüven.

şuan 146 ya çıktı ve bir saatten fazla geçtiğine eminim
O zaman dikkat etmen lazım canım. Karbonhidrat şeker pirinç makarna falan tüketme. Meyve de porsiyona dikkat et. Mesela karpuz yemişsin ya bir dilim ye yanına mutlaka yoğurt yada peynir ye

Hayırlısı olsun canım biz dikkat edelim gerisi takdiri ilahi

Ya kuzum seninki kaç cikmişti şekerin buyuk yukleme dedigin ne oluyor tam olarak
Benimki 184 çıktı canım.. mağlesef

Yani şöyle almanyada 2 tarz yapılıyor bu şeker yükleme birincisi benim 184 çıkan kadın doğumcuda yapılıyor tok gidiyorsun 75 mg galiba (50) de olabilir ama sanki sonuçta 75 yazmışlar verilen suyu içiyorsun 1 saat sonra kan alıyorlar sonuç bakıyorlar . Bu sıkıntılı çıkanlarda Diabetolojiye sevk veriyorlar bana veriliyor ..

oda şöyle

Akşam 8 den itibaren yemek yasak sabah 8:30 randevu saati açken kan alınıyor sonra 100 mg galiba şekerli suyu içiyorsun sonra 1 saat sonra kan alınıyor ardına 2 ci saatte tekrar kan alınıyor ve 3 cü saatte tekrar kan alınıyor .. Buda büyük test oluyor

aa sizde ikizsiniz ben birtek U Umayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…