Açlık şekerin mi tokluk şekerin mi o seviyedeydi canımKızlar bende insülin direnci 5.4 açlık şekerim 78 ortalama şeker de 108 çıktı. Gebelik şekeri henüz baktırmamıştım sonuçlarım iyi gelince çok da ilgilenmedim . Benim annem de şeker hastası ve bende de pcos var sizi okuyunca acaba bende de çıkar mı diye korkmaya başladım. Bir de üstelik bu aralar aşırı tatlı yedim. Maalesef ki çok da hareketsizim. Sıkı bir diyet yapmaya başlayacağım .
Açlık şekeri zaten olması gereken seviye de. Benim de öyle ama tokluk yüksek onu da anca evde cihazla bakarsın eğer yükleme yapmak istemiyorsanKızlar bende insülin direnci 5.4 açlık şekerim 78 ortalama şeker de 108 çıktı. Gebelik şekeri henüz baktırmamıştım sonuçlarım iyi gelince çok da ilgilenmedim . Benim annem de şeker hastası ve bende de pcos var sizi okuyunca acaba bende de çıkar mı diye korkmaya başladım. Bir de üstelik bu aralar aşırı tatlı yedim. Maalesef ki çok da hareketsizim. Sıkı bir diyet yapmaya başlayacağım .
Bunlar açken ölçtürdüklerimAçlık şekerin mi tokluk şekerin mi o seviyedeydi canım
Yapacağım sanırım yüklemeyi ama hemen gidip eczaneden şeker aleti alacağım korktum iki dilim tatlı yedim bir de az önce 1 saat sonra ölçeyim bakayımAçlık şekeri zaten olması gereken seviye de. Benim de öyle ama tokluk yüksek onu da anca evde cihazla bakarsın eğer yükleme yapmak istemiyorsan
Korkma canım git aletini al bakalım ölç öğünlerinde neye çok çıkarsa onu tüketme şekerin çaresi varYapacağım sanırım yüklemeyi ama hemen gidip eczaneden şeker aleti alacağım korktum iki dilim tatlı yedim bir de az önce 1 saat sonra ölçeyim bakayım
Şeker yükleme testin ne zaman canım ?Kızlar bende insülin direnci 5.4 açlık şekerim 78 ortalama şeker de 108 çıktı. Gebelik şekeri henüz baktırmamıştım sonuçlarım iyi gelince çok da ilgilenmedim . Benim annem de şeker hastası ve bende de pcos var sizi okuyunca acaba bende de çıkar mı diye korkmaya başladım. Bir de üstelik bu aralar aşırı tatlı yedim. Maalesef ki çok da hareketsizim. Sıkı bir diyet yapmaya başlayacağım .
Aldım bileKorkma canım git aletini al bakalım ölç öğünlerinde neye çok çıkarsa onu tüketme şekerin çaresi var
Yok kuzum doğuma kadar böyle devam ediyor o yüzden doğuma kadar hep dikkat etmemiz lazım. Ölçtün mü kaç çıktıAldım bileben de zannediyorum ki bir iki gün dikkat etsem düzelirim hemen
Şimdi ölçtüm 133 çıktı. Ama bir yarım saat bir saat önce iki dilim kocaman tatlı yedim . Sabahtan beri de karpuz yiyorum . İnşallah çok yüksek değildirYok kuzum doğuma kadar böyle devam ediyor o yüzden doğuma kadar hep dikkat etmemiz lazım. Ölçtün mü kaç çıktı
Çok yüksek değil şekerde sınır 140 üstüdür. Ve oda tükettiğin gıdadan 1 saat sonra canım. Sen yine de dikkat et bi kaç kez yemeklerden sonra ölç ve tatlılardan. Ve eğer bir saatten fazla geçmişse 133 çıkmışsa o zaman şekerin var demektirŞimdi ölçtüm 133 çıktı. Ama bir yarım saat bir saat önce iki dilim kocaman tatlı yedim . Sabahtan beri de karpuz yiyorum . İnşallah çok yüksek değildir
şuan 146 ya çıktıÇok yüksek değil şekerde sınır 140 üstüdür. Ve oda tükettiğin gıdadan 1 saat sonra canım. Sen yine de dikkat et bi kaç kez yemeklerden sonra ölç ve tatlılardan. Ve eğer bir saatten fazla geçmişse 133 çıkmışsa o zaman şekerin var demektir
Olsun yinede kullanmak zorunda kalmazsin inşallah diyetle hallolurCanımmm çok teşekkür ederim ayyyy sarılalım sarılalımAşılama tedavileri , kan sulandırıcı iğne derken iğneye çok alışığım, gözüm inan hiç korkmuyor. Sadece o kadar emek verip diyet, spor vs yapıp sonucu değiştirememeye üzüldüm. Dayanacağız bebeklerimiz için ne yapalım. Ben yine aynı şekilde devam edeceğim hayatıma sporuma, diyetime.
Ya kuzum seninki kaç cikmişti şekerin buyuk yukleme dedigin ne oluyor tam olarakAşkım geçmiş olsun sonucumuz yakın çıkmış . Bende aynı biliyosun 2 gün ağladım zırladım ama sonra mecburum alışmaya dedim. Bende büyük yükleme için cuma günü gideceğim haftaya perşembede perinatolojiye .neler olacak bilmiyorum ama kendini magfetmekte birşey çözmüyor . Umarım bundan sonrası bizim için kolay olur
Karpuzdada çok şeker var kuzum Benim diyet listemde karpuz yok elma armut birde kuru kayisi var ben elma armut tercih ediyorum genelde.Şimdi ölçtüm 133 çıktı. Ama bir yarım saat bir saat önce iki dilim kocaman tatlı yedim . Sabahtan beri de karpuz yiyorum . İnşallah çok yüksek değildir
Teşekkür ederim canım kader ortağı oldukL luckykus geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin mi diyim ne diyim bilmiyorum ama allahtan sen hep dikkat ettin böyle devam edersen sorun olmazben neredeyse herşeyi çıkardım beslenmemden şekerimi kontrol altına aldım kapak etmek buğday ekmeği falan bile bende şeker yapıyordu. Suan sadece protein sebze ve bakliyatla besleniyorum meyve bile şekeri az olanı yiyorum oda günde bir defa. Aç kalıyordum allahtan annem geldi bi nohut bi kuru fasulye bi fasulye yemeği bi sebzeli etli yemeler idare edecem artık
O zaman dikkat etmen lazım canım. Karbonhidrat şeker pirinç makarna falan tüketme. Meyve de porsiyona dikkat et. Mesela karpuz yemişsin ya bir dilim ye yanına mutlaka yoğurt yada peynir yeşuan 146 ya çıktıve bir saatten fazla geçtiğine eminim
Hayırlısı olsun canım biz dikkat edelim gerisi takdiri ilahiTeşekkür ederim canım kader ortağı oldukyani iyi ki etmiş miyim demeliyim yoksa yemediğime mi üzüleyim bilemiyorum şu an bile yine sağlıklı akşam yemeği yaptım yiyorum iflah olmam yaaa anneciğin bakar sana güzel sağlıklı şekilde afiyet olsun yarasın. Ekmek uzun zamandır yemiyorum tek tük canım istemiyordu. Bakalım yarından sonra ne olacak bitecek ona göre şekil alacak bu serüven.
Benimki 184 çıktı canım.. mağlesefYa kuzum seninki kaç cikmişti şekerin buyuk yukleme dedigin ne oluyor tam olarak
aa sizde ikizsiniz ben birtek U UmayisGünaydın kızlar .Size de bir danışayım. Dün kontrolüm vardı kızlar .Bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu azmış. Beni prof bir doktora yönlendirdiler. Suyun azlığı sorun olabilir dedi yakın takibe alalım dedi. 1 hafta sonra kontrol verdi. Hala az ise yatış verecek .Canım sıkıldıbebeklerin kiloları iyi genel durumları iyi ama su neden az ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?