Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kız senin Bebek’te benim bebek de hep aşağıya vuruyor bazen dogurdum sanıyorum ve gerçekten bazen o kadar ağrıyor ki aha diyom çıktı
Evet ya azcık yukarı çıksa yavrum o kadar rahat edicem ki, ne idrar meselesi bitiyo ne vajina içine vurma, pelvis kemikleri sızısı oof of. Bir de açıklık var hop diye doğacak diye ödüm kopuyor nolur durun yavrular 5-6 hafta daha dayanın

Bende aynıyım ya zaten aşşağıda bazen ayağı çıkıcak diye bir his geliyor

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 27. Haftamdayım.Daha hazırlıklara hiç başlamadık sizler ne durumdasınız

Arkadaşlar herkese merhaba ben de 27. Haftamdayım.Daha hazırlıklara hiç başlamadık sizler ne durumdasınız
Merhaba benimki bitti gibi çanta hazırlamaya basliyacam

Hadi bakalım bugün şeker yüklemesi sırası bende. Yüksek çıkarsa artık hep birlikte bir kurşun döktürelim diyorum Ekim anneleri olarak, bir nazar var sanki üstümüzde

Hadi bakalım bugün şeker yüklemesi sırası bende. Yüksek çıkarsa artık hep birlikte bir kurşun döktürelim diyorum Ekim anneleri olarak, bir nazar var sanki üstümüzde
Hayırlı haberler inşallah

Ayyyyy dualarım seninle şeker meker çıkmasın inşallah. Of vallahi döktürelim biri okusun üflesin bizi ayrıca nazara mı geldik ne olduk dökülüyoruz hepimiz

Günaydın kızlar nasılsınız doktorumun bi önerisini size de söylemek istedim yeni oluşan çatlaklara madecassol sürersem fayda edeceğini görünümünü azaltacağını söyledi hemen çatlak kremimle eş zamanlı kullanmaya başladım sizin de haberiniz olsun..

valla sadece bebiş için hastane çantasını hazırladım o da allah korusun bişi olursa diye hemşireye verilcek ve odada giyceklerini. eşyalarını toplu yıkayım diyodum ama çantayı ayrı hazırladım çünkü anane babane eş dost ha bire yeni bişi geliyo geri kalanını toplu yıkarım izne çıkınca diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Benim de bebiş alışveriş kismi bitti çok şükür. Listeye bi baktim sadece kendi alisverislerim kalmis gogus pompasi gumus kapak hastane gecelik kilot ped gibi seyler. Masallah kendimi hiç önceliklememisim kiyafetlerin ortulerin yikanmasi utulenmesi gibi isleri de 30 hafta sonrasina birakacagim. Su an asiri kafam rahatladi, basta her sey çok zordu bilmemekten. Dışarı alisverisi yapacaksaniz bir an once baslamanizi tavsiye ederim son haftalarda birkac sey almak bile bana fiziksel olarak eziyet olmustu agirlasmisiz iyice.

Kızlar şimdi endokrin ve perinatolojiyle görüşmem bitti. İkisi de 1 hafta daha diyetle birlikte şekerimi takip etmemi söyledi, insülin için değerlerim çok sınırdaymış. Endokrin bu şekilde de insülin veririm ama içim rahat etmez belki kontrol altında tutabiliyoruzdur dedi. Perinatoloji bebitoma da haftaya salı günü bakacakmış randevu verdi bugün bakmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…