Bende normal günde bile kola fanta vs içmem canım zaten bakalımPaketli gıdalar zaten leş, asitliler de çok zararlı gebelikte o yüzden katiyen kullanmam. Sen de kullanıyorsan eğer hayatından çıkart kuşum. Ekmek diyet yapan herkesin yemesi lazım tam buğday normalde yiyordum 1 adet sabah veya akşam yemeğe bağlı olarak ama şu an o bile fırlatıyor şekerimi o yüzden ekmek yemiyorum. Yarın sabah gidicem canım heyecanla yarını bekliyorum.
İnşallah balımBende normal günde bile kola fanta vs içmem canım zaten bakalımhayırlı sonuçlar alırız inşallah
cok sag ol canim. atlatti sukur, gecti gitti. sizin de oyle olacak bak gor, gecmis gitmis olacak her bir an. geriye saglik, mutluluk, guzellik kalacak.Aynen öyle canım hastane bana da önceden çok sıkıntılı gelirdi hiç sevmezdim ama artık dediğin gibi mecbur olunca diyosun bak emin ellerdeyim sürekli takipteyim. Güzel olacak her şey hepimiz için, inanıyorum
Ahhh anneciğine de çok geçmiş olsun diyorum inşallah atlatmıştır lanet hastalığı
Merhaba evet pusetli olandan aldım ben de Hepsiburada indiriminde almıştım 26binden 19 bine düşmüştü, puset çok küçük değil içinde yenidoğan için pedleri de vardı sonradan çıkartılabiliyor, bana da farklı puset göndermişlerdi ama yine baginin puseti bu biraz daha farklı çıkıyor ama bence daha emniyetli o yüzden benim işime geldi. Ağırlık olarak da 6.5 kg diğerleri ortalama 9 kg ben hafifliği için de tercih ettim malum 4 kat merdivenMerhaba, ürünü pusetiyle birlikte set olanlardan mı aldınız? Aldığınız fiyatı hatırlıyor musunuz şuan hb’da indirim var kararsız kaldım bazıları puset için küçük demiş vs. Bir de tesadüfen farkettim renk seçeneklerine göre bakarken, puset açıklaması yapılmış birinde maxi cosi puset var birinde Bagi başka birinde avionaut.yardımcı olabilir misinizzzz
Kefirde cok iyi kilo aldırıyor kaju kaşar peynirrBenimki malesef kasılma :/ karnım bütün yeri sert oluyor.erken gelebilir dedi. Her ihtimale karşı çantamı hazırlamaya başliyacam. Ufak tefek eksikler var. Bir köşede hazır dursun diyorum. Bu gün 28+5 kilosu 1.510 gr yazmış. Ben bu kadar beklemiyordum doğrusu şaşırdım bu ara cok iyi de beslenemiyordum. En azından 2 kilo olsa biraz daha rahatlicam erken doğsa dahi 2 kilo olsa. Kızlar bebişin kilosunu muz ceviz gibi şeyler kilo aldırıyor bebeğe. Erken dgm tehlikesi olanlar onları bol bol yesinler.
Aşkım seni öyle iyi anlıyorum kiAy kızlar 3 haftadır resmen aç geziyorum şeker yüzünden şimdi dedim ki artık dayanamıyorum 3 diş pizza yedim eşimden istedim ve şekerim 208 çıktı bir saat sonra 2. Saat 183 resmen gözüm yanıyor beynim patlayacak. 3 haftada 4 kilodan gazla verdim zaten. Doktorum demişti perşembe kan vericem sanırım insülin başlayacak. Başlamasını bende istiyorum aç aç olmuyor e bişey de yiyemiyoruz bebeklere zarar veririz korkusuna kafayı yicem artık. Hamileler herşeyi yer kendime bakıyorum acıyorum valla
Kaçıncı haftadasın benimde plesenta ön duvarda maşallah bu gün resmen eşim karşıdan karnımın hareketini gördü mesela dün sırtını dönmüştü hareketi cok azdıCanım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam önden
Onu hiç sorma benimki de öyle bazen aşağıya öyle bir vuruyor ki sarsılıyorum
Bende doktor takip içim ye normal bakalım ne çıkarıyor ne değil dedi olmassa insülin başlanılacak aşkım kaçışımız yok napalım en azından rahat yeriz.aşkımbende bugün pizza yedim 3 dilimbenim yemekten bir saat sonra iyidi ama yemekten 2,5 saat sonra şimdi ölçtüm daha yüksek çıktı sonradanım yükseldiki aceba? Aman ya cidden önceden şeker ne bilmeden ne güzel yaşoyorlarmışAy kızlar 3 haftadır resmen aç geziyorum şeker yüzünden şimdi dedim ki artık dayanamıyorum 3 diş pizza yedim eşimden istedim ve şekerim 208 çıktı bir saat sonra 2. Saat 183 resmen gözüm yanıyor beynim patlayacak. 3 haftada 4 kilodan gazla verdim zaten. Doktorum demişti perşembe kan vericem sanırım insülin başlayacak. Başlamasını bende istiyorum aç aç olmuyor e bişey de yiyemiyoruz bebeklere zarar veririz korkusuna kafayı yicem artık. Hamileler herşeyi yer kendime bakıyorum acıyorum valla
Kalite kontrol yapıyor birileriMerhaba evet pusetli olandan aldım ben de Hepsiburada indiriminde almıştım 26binden 19 bine düşmüştü, puset çok küçük değil içinde yenidoğan için pedleri de vardı sonradan çıkartılabiliyor, bana da farklı puset göndermişlerdi ama yine baginin puseti bu biraz daha farklı çıkıyor ama bence daha emniyetli o yüzden benim işime geldi. Ağırlık olarak da 6.5 kg diğerleri ortalama 9 kg ben hafifliği için de tercih ettim malum 4 kat merdivenyani çift yönlü kullanımı var sapı ayarlanabilir ayak örtüsü var tek elle açılıp kapanabiliyor ben bayağı memnun kaldım puset için de şöyle bir fotoğraf var elimde yardımcı olur mu bilmiyorum
Benim de öyle gerçekten birebir aynısı çok garip hissediyorum öyle oluncahahahaha 1çok değişik oluyorlar. Benimki 1 haftadır her gun hıçkırık tutuyor. Sanki popom zıplıyor içerden
Gelen herşeyi mutlaka deniyoruz bakıyoruzMerhaba evet pusetli olandan aldım ben de Hepsiburada indiriminde almıştım 26binden 19 bine düşmüştü, puset çok küçük değil içinde yenidoğan için pedleri de vardı sonradan çıkartılabiliyor, bana da farklı puset göndermişlerdi ama yine baginin puseti bu biraz daha farklı çıkıyor ama bence daha emniyetli o yüzden benim işime geldi. Ağırlık olarak da 6.5 kg diğerleri ortalama 9 kg ben hafifliği için de tercih ettim malum 4 kat merdivenyani çift yönlü kullanımı var sapı ayarlanabilir ayak örtüsü var tek elle açılıp kapanabiliyor ben bayağı memnun kaldım puset için de şöyle bir fotoğraf var elimde yardımcı olur mu bilmiyorum
Ya doktorum arada kendini ufak ödüllendir dedi 3 diş attım sadece demek ki ödül falan da yok bu ne ya zaten bi daha asla yemem ama üzüldüm yaniAşkım seni öyle iyi anlıyorum kiBiliyorum açlığını anlayabiliyorum ama yememen lazım tut kendini. İnsülin vs de henüz kullanmıyorsun kendine bebeklere böyle ani şeker kötü yeme aşkım tut kendini.
Evet Canım karbonhidrat daha geç yükselip daha geç düşüyor malesef vücut onu glikoz olarak yaktığı içindirBende doktor takip içim ye normal bakalım ne çıkarıyor ne değil dedi olmassa insülin başlanılacak aşkım kaçışımız yok napalım en azından rahat yeriz.aşkımbende bugün pizza yedim 3 dilimbenim yemekten bir saat sonra iyidi ama yemekten 2,5 saat sonra şimdi ölçtüm daha yüksek çıktı sonradanım yükseldiki aceba? Aman ya cidden önceden şeker ne bilmeden ne güzel yaşoyorlarmış
Yok yavrum daha bakılmadı perşembe kontrole gidicem herseye o zaman bakılacak
Hadi ya ben onu bilmiyordum tabi ama bende siyah undan yaptım bu tık normal una göre daha iyi aşkım belki sende deneyebilirsin okadar normal gibi uçurmuyorE
Evet Canım karbonhidrat daha geç yükselip daha geç düşüyor malesef vücut onu glikoz olarak yaktığı içindir
Bi bakılsın bakalım inşallah o temiz çıkar .. gebelik şekeri bence öncesinde olan birşey değilmson 3 ay bakıldığında bende temizdi L luckykus da 3 aylık temiz çıkmış bence Sendede öyle ve bu son sıralar olan birşey . 24 / 28 haftada başlarmış bu zıkkım. Doktor genetik eğilimlik özellikle dediYok yavrum daha bakılmadı perşembe kontrole gidicem herseye o zaman bakılacak
Malesef yavrum bende tam buğday çavdar bunların hepsi şekeri fırlatıyor yasak hepsiHadi ya ben onu bilmiyordum tabi ama bende siyah undan yaptım bu tık normal una göre daha iyi aşkım belki sende deneyebilirsin okadar normal gibi uçurmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?