Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Bende normal günde bile kola fanta vs içmem canım zaten bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah

cok sag ol canim. atlatti sukur, gecti gitti. sizin de oyle olacak bak gor, gecmis gitmis olacak her bir an. geriye saglik, mutluluk, guzellik kalacak.

Merhaba evet pusetli olandan aldım ben de Hepsiburada indiriminde almıştım 26binden 19 bine düşmüştü, puset çok küçük değil içinde yenidoğan için pedleri de vardı sonradan çıkartılabiliyor, bana da farklı puset göndermişlerdi ama yine baginin puseti bu biraz daha farklı çıkıyor ama bence daha emniyetli o yüzden benim işime geldi. Ağırlık olarak da 6.5 kg diğerleri ortalama 9 kg ben hafifliği için de tercih ettim malum 4 kat merdiven yani çift yönlü kullanımı var sapı ayarlanabilir ayak örtüsü var tek elle açılıp kapanabiliyor ben bayağı memnun kaldım puset için de şöyle bir fotoğraf var elimde yardımcı olur mu bilmiyorum

Eklentiler

• 1000083432.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 54
Ay kızlar 3 haftadır resmen aç geziyorum şeker yüzünden şimdi dedim ki artık dayanamıyorum 3 diş pizza yedim eşimden istedim ve şekerim 208 çıktı bir saat sonra 2. Saat 183 resmen gözüm yanıyor beynim patlayacak. 3 haftada 4 kilodan gazla verdim zaten. Doktorum demişti perşembe kan vericem sanırım insülin başlayacak. Başlamasını bende istiyorum aç aç olmuyor e bişey de yiyemiyoruz bebeklere zarar veririz korkusuna kafayı yicem artık. Hamileler herşeyi yer kendime bakıyorum acıyorum valla

Kefirde cok iyi kilo aldırıyor kaju kaşar peynirr

Aşkım seni öyle iyi anlıyorum ki Biliyorum açlığını anlayabiliyorum ama yememen lazım tut kendini. İnsülin vs de henüz kullanmıyorsun kendine bebeklere böyle ani şeker kötü yeme aşkım tut kendini.

Canım elini koyup nasıl hissediyorsun. Yine son günlerde ben hissetmemeye başladım.. bazan çok merak ediyorum benimde Plesantam önden
Kaçıncı haftadasın benimde plesenta ön duvarda maşallah bu gün resmen eşim karşıdan karnımın hareketini gördü mesela dün sırtını dönmüştü hareketi cok azdı
Bu gün resmen pozisyon değiştirdiğini bildim . Hafta büyüyünce pekte bi önemi olmuyor bence plesentanın ön duvarda olmasının

Onu hiç sorma benimki de öyle bazen aşağıya öyle bir vuruyor ki sarsılıyorum
hahahaha 1çok değişik oluyorlar. Benimki 1 haftadır her gun hıçkırık tutuyor. Sanki popom zıplıyor içerden

Bende doktor takip içim ye normal bakalım ne çıkarıyor ne değil dedi olmassa insülin başlanılacak aşkım kaçışımız yok napalım en azından rahat yeriz.aşkımbende bugün pizza yedim 3 dilimbenim yemekten bir saat sonra iyidi ama yemekten 2,5 saat sonra şimdi ölçtüm daha yüksek çıktı sonradanım yükseldiki aceba? Aman ya cidden önceden şeker ne bilmeden ne güzel yaşoyorlarmış

Son düzenleme:
Kalite kontrol yapıyor birileri

hahahaha 1çok değişik oluyorlar. Benimki 1 haftadır her gun hıçkırık tutuyor. Sanki popom zıplıyor içerden
Benim de öyle gerçekten birebir aynısı çok garip hissediyorum öyle olunca

Gelen herşeyi mutlaka deniyoruz bakıyoruz

Eklentiler

• IMG_0584.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 55
Ya doktorum arada kendini ufak ödüllendir dedi 3 diş attım sadece demek ki ödül falan da yok bu ne ya zaten bi daha asla yemem ama üzüldüm yani

E
Evet Canım karbonhidrat daha geç yükselip daha geç düşüyor malesef vücut onu glikoz olarak yaktığı içindir

E

Evet Canım karbonhidrat daha geç yükselip daha geç düşüyor malesef vücut onu glikoz olarak yaktığı içindir
Hadi ya ben onu bilmiyordum tabi ama bende siyah undan yaptım bu tık normal una göre daha iyi aşkım belki sende deneyebilirsin okadar normal gibi uçurmuyor

Yok yavrum daha bakılmadı perşembe kontrole gidicem herseye o zaman bakılacak
Bi bakılsın bakalım inşallah o temiz çıkar .. gebelik şekeri bence öncesinde olan birşey değilmson 3 ay bakıldığında bende temizdi L luckykus da 3 aylık temiz çıkmış bence Sendede öyle ve bu son sıralar olan birşey . 24 / 28 haftada başlarmış bu zıkkım. Doktor genetik eğilimlik özellikle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…