Aynen ben zaten tüp bebek sürecine girince doktorum tedaviye başlamadan bana 25 ml şeker yüklemesi yapmıştı çıkmamıştı
Merhaba evet pusetli olandan aldım ben de Hepsiburada indiriminde almıştım 26binden 19 bine düşmüştü, puset çok küçük değil içinde yenidoğan için pedleri de vardı sonradan çıkartılabiliyor, bana da farklı puset göndermişlerdi ama yine baginin puseti bu biraz daha farklı çıkıyor ama bence daha emniyetli o yüzden benim işime geldi. Ağırlık olarak da 6.5 kg diğerleri ortalama 9 kg ben hafifliği için de tercih ettim malum 4 kat merdivenyani çift yönlü kullanımı var sapı ayarlanabilir ayak örtüsü var tek elle açılıp kapanabiliyor ben bayağı memnun kaldım puset için de şöyle bir fotoğraf var elimde yardımcı olur mu bilmiyorum
Hahahha yerim ikisini de kalite kontrolden geçmiş ürünlerGelen herşeyi mutlaka deniyoruz bakıyoruz
Bende sonucu söylemedi ama tek dediği uzun süreli şekeriniz normal değermiş yani öncesinde yokmuş demekki dedi. 50% sinde kalıcı olabiliyor dedi ama bence o aşırı uçuruk olanlardandır bende öyle umuyorum
Ay öyle mi dedi süper işte çok şükür. Kızlar doğumdan sonra geçer gider bunlar az sürüncez 12 hafta sıkın dişiniziBende sonucu söylemedi ama tek dediği uzun süreli şekeriniz normal değermiş yani öncesinde yokmuş demekki dedi. 50% sinde kalıcı olabiliyor dedi ama bence o aşırı uçuruk olanlardandır bende öyle umuyorum
Yarın da takip et için rahat etmezse doktoruna görün canımEvet allahtan minik minik ya ben de şeyden korktum zaten erken doğum riskim var bu bebe doğum kanalına falan girdi de ondan mı yavaşladı diye de öyle olsa ağrım olurdu herhalde dedim
Oy maşallah 35 kilo nedirHahahha yerim ikisini de kalite kontrolden geçmiş ürünlerben de 35 kilo köpkemle kargo açıyorum her şeyi kontrol ediyor
Benimki de böyle bir koca bebek işteOy maşallah 35 kilo nedirevde hayvan olunca kargo açmak çok zor oluyor illa burunlarını biyerlerden sokacaklar kutulara ne var diye
Yarın 13.00 randevum var zaten onun için içim rahatYarın da takip et için rahat etmezse doktoruna görün canım
Şu duvara sırtını dayayığ bacak bacak üste atmayı denedinmi ben her gün yapıyomEvet allahtan minik minik ya ben de şeyden korktum zaten erken doğum riskim var bu bebe doğum kanalına falan girdi de ondan mı yavaşladı diye de öyle olsa ağrım olurdu herhalde dedim
Yok ya benim öncekinde karnım bile yoktu amuda bile kalkardım ama doğurdum benim bedenim tersine çalışıyoŞu duvara sırtını dayayığ bacak bacak üste atmayı denedinmi ben her gün yapıyomne kadar doğru bilmiyorum bi derin oh çekiyom
Zaten bizlerden normal bi şey cıkmazYok ya benim öncekinde karnım bile yoktu amuda bile kalkardım ama doğurdum benim bedenim tersine çalışıyo
Ay öyle mi dedi süper işte çok şükür. Kızlar doğumdan sonra geçer gider bunlar az sürüncez 12 hafta sıkın dişinizi
Keşke bu zamana kadar yeseymişim diye üzüldüm bi son 12 hafta da aç gezcem diye de aman ne yapalım bebitolarımızın canı sağ olsunilk 12 hafta piskolojik olarak son 12 haftada boğsz olarak zorlayacak bizi
Hareket etmedi etmedi döndü şimdi vajina içini tekmeliyor zaten açık annecim nolur yavaş vur yapma etme diyorum çocuk inadına inadına aşağıya vuruyo acıyo vallaZaten bizlerden normal bi şey cıkmazbu gün karnım yırtılıyor sandım bende pozisyon değiştirdi bence resmen döndü yani ama derim yırtılcaktıı eminim
Hepsi zıpır bunlarınHareket etmedi etmedi döndü şimdi vajina içini tekmeliyor zaten açık annecim nolur yavaş vur yapma etme diyorum çocuk inadına inadına aşağıya vuruyo acıyo valla
Ben yemiştim allahtanKeşke bu zamana kadar yeseymişim diye üzüldüm bi son 12 hafta da aç gezcem diye de aman ne yapalım bebitolarımızın canı sağ olsun
Hahahajja makarna çok yedin çooooook iyi ki yemişsinBen yemiştim allahtanaklım hala yiyemediklerimde
Kız senin Bebek’te benim bebek de hep aşağıya vuruyor bazen dogurdum sanıyorum ve gerçekten bazen o kadar ağrıyor ki aha diyom çıktıHareket etmedi etmedi döndü şimdi vajina içini tekmeliyor zaten açık annecim nolur yavaş vur yapma etme diyorum çocuk inadına inadına aşağıya vuruyo acıyo valla
Bacak bacak üstüne atma kan kan akışı yavaşlıyor o da bebeği oksijenin gitmesinden azaltıyor zararlı senin için varis oluşumunu tetikler yapma öyle şeylerŞu duvara sırtını dayayığ bacak bacak üste atmayı denedinmi ben her gün yapıyomne kadar doğru bilmiyorum bi derin oh çekiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?