Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Aynen ben zaten tüp bebek sürecine girince doktorum tedaviye başlamadan bana 25 ml şeker yüklemesi yapmıştı çıkmamıştı

3 aylık çok güzel geldi 4.7 bu demek oluyor ki doğum sonrası rahatlayacağım inşallah. Siz de baktırın kızlarım dayanın ne yapalım doğum sonrası ödüllendiririz kendimizi en ufacık şeyde uğraşacağımıza şekerle az az sık sık düzenli yiyelim U Umayis LadyNurr

Gelen herşeyi mutlaka deniyoruz bakıyoruz
Hahahha yerim ikisini de kalite kontrolden geçmiş ürünler ben de 35 kilo köpkemle kargo açıyorum her şeyi kontrol ediyor

Bende sonucu söylemedi ama tek dediği uzun süreli şekeriniz normal değermiş yani öncesinde yokmuş demekki dedi. 50% sinde kalıcı olabiliyor dedi ama bence o aşırı uçuruk olanlardandır bende öyle umuyorum

Ay öyle mi dedi süper işte çok şükür. Kızlar doğumdan sonra geçer gider bunlar az sürüncez 12 hafta sıkın dişinizi

Hahahha yerim ikisini de kalite kontrolden geçmiş ürünler ben de 35 kilo köpkemle kargo açıyorum her şeyi kontrol ediyor
Oy maşallah 35 kilo nedir evde hayvan olunca kargo açmak çok zor oluyor illa burunlarını biyerlerden sokacaklar kutulara ne var diye

Oy maşallah 35 kilo nedir evde hayvan olunca kargo açmak çok zor oluyor illa burunlarını biyerlerden sokacaklar kutulara ne var diye
Benimki de böyle bir koca bebek işte hahha kesinlikle öyle ille kendi teslim alacak kargoyu kargocular öğrendi artık önce koklatıp veriyorlar dürtüklüyor burnuyla aç bakcam diye çok komikler ya

Eklentiler

• IMG_7758.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 42
Evet allahtan minik minik ya ben de şeyden korktum zaten erken doğum riskim var bu bebe doğum kanalına falan girdi de ondan mı yavaşladı diye de öyle olsa ağrım olurdu herhalde dedim
Şu duvara sırtını dayayığ bacak bacak üste atmayı denedinmi ben her gün yapıyom ne kadar doğru bilmiyorum bi derin oh çekiyom

Yok ya benim öncekinde karnım bile yoktu amuda bile kalkardım ama doğurdum benim bedenim tersine çalışıyo
Zaten bizlerden normal bi şey cıkmaz bu gün karnım yırtılıyor sandım bende pozisyon değiştirdi bence resmen döndü yani ama derim yırtılcaktıı eminim

Zaten bizlerden normal bi şey cıkmaz bu gün karnım yırtılıyor sandım bende pozisyon değiştirdi bence resmen döndü yani ama derim yırtılcaktıı eminim
Hareket etmedi etmedi döndü şimdi vajina içini tekmeliyor zaten açık annecim nolur yavaş vur yapma etme diyorum çocuk inadına inadına aşağıya vuruyo acıyo valla

Hareket etmedi etmedi döndü şimdi vajina içini tekmeliyor zaten açık annecim nolur yavaş vur yapma etme diyorum çocuk inadına inadına aşağıya vuruyo acıyo valla
Kız senin Bebek’te benim bebek de hep aşağıya vuruyor bazen dogurdum sanıyorum ve gerçekten bazen o kadar ağrıyor ki aha diyom çıktı

Şu duvara sırtını dayayığ bacak bacak üste atmayı denedinmi ben her gün yapıyom ne kadar doğru bilmiyorum bi derin oh çekiyom
Bacak bacak üstüne atma kan kan akışı yavaşlıyor o da bebeği oksijenin gitmesinden azaltıyor zararlı senin için varis oluşumunu tetikler yapma öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…